Nu e asta, Dante's e un joc ok, dar au promis prea mult, au livrat prea putin si din asta si-au luat suturile.
Printable View
Nu e asta, Dante's e un joc ok, dar au promis prea mult, au livrat prea putin si din asta si-au luat suturile.
Dupa ce-am terminat asta, pt cateva momente, celelalte jocuri pareau parca nesemnificative si ma gandeam ca o sa treaca ceva timp pana o sa mai apara asa ceva.
Aceeasi senzatie am avut-o si atunci cand am terminat MGS4.
ar mai fi Killzone 2, Uncharted 2 si chiar Heavy Rain
hihihihi.. =;:evil:
am ajuns mult mai mult, dar a doua poza n-am mai prins-o... cam greu sa o fac singur! lol
Nu stiu daca s-a mai scris, dar a mai observat cineva ca vocea lui Hercules e facuta de Kevin Sorbo?
Nu-mi venea sa cred prima oara cand l-am auzit.
Cine a fost cu ideea dintre developeri merita un giant internet hug :D
OK, o sa zic si eu ceva despre Dante's Inferno, pe care tocmai l-am terminat:
- Cu cat jucam mai mult din el, cu atat imi striga o voce in cap "CLONA". Ce nu era luat din GoW (putin), era luat din alte jocuri.
- Intr-o incercare de a nu copia chiar totul dupa GoW, s-au gandit sa puna jucatorii sa faca combo-urile cu trigerele (L2 si R2). Mi s-a parut foarte stupid si foarte ... ne-la indemana.
- Confruntare finala nu m-a impresionat absolut cu nimic, era practic un boss normal cu o tona de viata. Nu a avut absolut nimic special.
- Povestea o stiam din anime si nu a avut nimic special. Am citit toate 3 poemele lui Alighieri.
- Vad ca acum tot lauda in sus si-n joc ca o sa avem co-op cu DLC-ul Trials of Saint Lucia. Bun, dar daca tot le pasa asa de mult de fani sau macar de ei (de devi zic), sa nu arate lumea jocul cu degetul si sa strige "clona" puteau sa ofere asta out-of-the -box.
- Camera work-ul mi s-a parut de tot rahatul, probabil o sa mi se para la multe jocuri dupa ce am trecut prin Uncharted 2. Totusi, cand am trecut prin Bayonetta, n-am avut aceeasi impresie.
- L-am jucat imediat dupa Bayonetta (varianta PS3, mind you) care mi s-a parut superior. A fost totusi amuzant ca omoram ingeri dupa care am trecut la omorat demoni.
Cu toate astea, nu mi s-a parut un joc prost, atat timp cat nu se ia la bataie cu greii. Daca il lasi in pace, singur, e un joc bun..
Vocea lui Hercules mi s-a parut de la inceput cunoscuta. Cand am vazut filmuletul de la treasures am ramas uimit. L-am vazut si pe Elijah Wood la credits - parca a facut niste voci la sfarsitul jocului.
E fenomenal jocul, ce sa zic. Nu am mai jucat o capodopera ca asta de la MGS4 si Uncharted 2. Totul e flawless. Diseara nu mai dorm !!
Am ajuns la The Caverns cand trebuie sa nu las minotaurii sa distruga lantul. Primii doi ii omor, omor si arcasii, doar ca urmatorii minotauri ma cam lasa lat. Sfaturi, ceva ?
Ce nemesis ?
Nu mi-a aparut niciun catel deocamdata. Cred ca n-am omorat destui minotauri.
La al doilea set ma bulesc ei.
In cazul asta nush, eu am mers pe combinatia clasica :p::p::t: si din cand in cand cate un "dodge" cand era cazul, in plus mai bagam si un spartan shield sau cum ii zice....
Vreau si eu sa intreb.Stiu ca e o intrebare de n00b,dar chiar nu stiu ce sa fac.Cand imi apare un fel de sageata,pe ce trebuie sa apas?Pe unul dintre stick-uri sau sa misc controller?Sageata aia care trebuie sa se umple...nu stiu cum sa ma exprimlol.
EDIT:Mersi mult.
Left Stick!