Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 106 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 ... LastLast
Results 241 to 260 of 2120

Thread: God of War 3

1. #241 SP
    Member digitalhater's Avatar
    martie 2010. Pana atunci...mai e!

2. #242 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Cum vi s-a parut demo-ul ? Mie mia placut foarte mult , o singura mentiune , a fost cam scurt .

3. #243 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    A fost grozav,am stat cu gura cascata pe tot parcursul demo-ului.

4. #244 SP
    Da. Super tare! Abia astept jocul...in rest...E3-ul de la Sony cam dissapointing sau ma asteptam eu la mai mult

5. #245 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Foarte tare demoul.+ ca , conferinta a fost una foarte buna.

6. #246 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Demo-ul a fost excelent , vroiam sa vad si restul xD in rest no comment

7. #247 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Nu a fost deloc dissapointing, mi s-a parut chiar ca le-a rupt gura celor de la Microsoft, cu ce jocuri au scos, cu noul controller(ma rog seama mai mult cu un dildo ) si cu noul PSP.Go

Foarte tare demo-ul, m-a lasat cu gura cascata Kratos FTW!!

8. #248 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by digitalhater View Post
    Da. Super tare! Abia astept jocul...in rest...E3-ul de la Sony cam dissapointing sau ma asteptam eu la mai mult
    offtopic: nu a fost dissapointing te-ai asteptat tu la mai mult cum am facut si eu

Foarte tare demo-ul.

9. #249 SP
    Banned Josh's Avatar
    Cand va aparea demo-ul?

10. #250 SP
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Nu a fost deloc dissapointing, mi s-a parut chiar ca le-a rupt gura celor de la Microsoft, cu ce jocuri au scos, cu noul controller(ma rog seama mai mult cu un dildo ) si cu noul PSP.Go

Foarte tare demo-ul, m-a lasat cu gura cascata Kratos FTW!!
    PSP GO sux...no offence! Daca era si telefon ar fi fost gadget of the century dar asa....same **** on a different box!
    Cat despre jocuri....ma abtin....nu-s fanboy am de amandoua consolele...insa n-as putea spune ca sunt de acord cu tine.
    Iar, noul controller...........fata de project Natal....is a joke!

11. #251 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Asta e parerea ta.Nu ai cum sa o schimbi,dar dupa mine te inseli foarte foarte mult.Si cu jocurile si cu tot.Mai ales cu gow 3.Oricum nu e locu si timpul potrivit sa vorbim despre asa ceva.

12. #252 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by Josh View Post
    Cand va aparea demo-ul?
    Nu a fost anuntata o data exacta .

13. #253 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Demo-ul a fost excelent , vroiam sa vad si restul xD in rest no comment
    Probabil o sa apara zilele astea. La Sony booth e demoul complet si sigur cineva din media filmeaza si restul.

14. #254 SP
    Amicu, n-am spus ca God of War nu e beton. Mi-am luat PS3 special pt MGS4 si God of War 3 cand o aparea. PSP Go e o alta sursa de a smulge bani de la consumatori...clar! Daca tot au vb de inovatie si the future of gaming etc...ar fi trebuit sa-l faca si telefon, in opinia mea. Jocurile exclusive sunt bune dar are si box-ul exclusivele lui la fel de bune. Singurul f interesant ca si exclusiv in afara de GOW3 este MAG.

Despre controller-ul motion de la PS3....nu se compara ever cu Natal de la box. Clar! Cat despre restul jocurilor prezentate (in afara de exclusives) nu are rost sa discutam sunt prezente pe ambele console....

15. #255 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    E3 2009 News - Console Games Forum discutii legate de conferinte si alte titluri guys. keep on topic

era de astepta sa ne lase cu ochii in soare cu demoul. in speranta ca va fi pus pe store in viitorul apropiat...

GAME ON

16. #256 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Quote Originally Posted by digitalhater View Post
    Amicu, n-am spus ca God of War nu e beton. Mi-am luat PS3 special pt MGS4 si God of War 3 cand o aparea. PSP Go e o alta sursa de a smulge bani de la consumatori...clar! Daca tot au vb de inovatie si the future of gaming etc...ar fi trebuit sa-l faca si telefon, in opinia mea. Jocurile exclusive sunt bune dar are si box-ul exclusivele lui la fel de bune. Singurul f interesant ca si exclusiv in afara de GOW3 este MAG.

Despre controller-ul motion de la PS3....nu se compara ever cu Natal de la box. Clar! Cat despre restul jocurilor prezentate (in afara de exclusives) nu are rost sa discutam sunt prezente pe ambele console....

psp-telefon?N-am auzit tampenie mai mare.Iti sugerez o alternativa daca iti doresti asa mult,ia-ti N-gage sau cum se cheama.Ai psp? E superb asa cum e ca doar vrem sa ne jucam pe el.Asta nou are destule noi inbunatatiri.Pentru mine e deajuns ca e cu 40% mai usor,design super ok,ecran mai luminos etc si GT!!!

In alta ordine de idei conferinta a fost ok insa daca am ramas dezamagit nu are nici o legatura cu asteptarile,e un fapt.
    In afara de Gow,Uncharted,Mag si ce-a mai fost care oricum stiam cu totii ca vin nu s-a intamplat mai nimic...Repet,e vorba de anunturi surpriza pentru ca atatea exclusivitati bune nu sunt de trecut cu vederea.
    Partea cu controler ul mai bine o anulau,in comparatie cu Natal e o gluma.Natal o fi sau nu grozav dar a avut parte de o prezentare superba si normal ca a impresionat.
    Exclusivitatea Rockstar,din nou,ma lasa indiferent.Ce s-a intamplat cu LA noir,ca doar la asta astepta lumea nu?!...
    Problema cred ca e faptul ca s-a cam aflat despre tot inca dinainte de conferinta,de aici dezamagirea unora...

Cam offtopic,m-a luat valul cu e3

...demo GoW superb!!! asteptam sa ne surprinda cu un demo pe psn,chiar cred ca e posibil!

17. #257 SP
    Senior Member eXist's Avatar

18. #258 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Cred ca nu putem inca sa facem o comparatie intre controller-ul motion de la PS3 si Natal-ul Microsoftului pana la aparitia lor.
    Prezentarea demo-ului pt GOW 3 a fost mai vasta azi-noapte pe gamespot.Super joc!

19. #259 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    jocul e bestial ,garantat va fi de nota 10 !!

20. #260 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    In principiu este cam acelasi God of War numai ca este super imbunatatit , mai ales la atacurile/miscarile lui Kratos!
    Eu am vazut pe gametrailers o alta varianta de gameplay a demoului(aceia pe parti)..God of War III Video Game | Reviews, Trailers & Interviews | GameTrailers.com

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 106 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 63 ... LastLast