Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 32 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 625

Thread: Heavy Rain: The Origami Killer

1. #101 SP
    Member playgame's Avatar
    Aia de la rating se tot agita ca contine si scene de sex, dar de The Saboteur n-a comentat nimeni.

2. #102 SP
    Diesel k1du's Avatar

3. #103 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    VG247 Blog Archive Heavy Rain Collector’s Edition is HMV exclusive, confirms SCEE

SCEE’s confirmed to VG247 that the Collector’s Edition of Heavy Rain will be an exclusive to HMV in the UK.A rep told us: “Yes, it’s an HMV exclusive.”The retailer listed the SKU as such this morning, priced �40.

The CE was announced just before Christmas, and is to come in a special ‘rain-effect’ slipcase.

It includes PSN vouchers for DLC Heavy Rain: Chronicle 1 – The Taxidermist, the official soundtrack and a dynamic XMB theme.HMV’s page also showed a February 26 date for the Quantic thriller. Sony wouldn’t be drawn on release details.“I can’t comment on the date, I’m afraid,” the spokesperson added.

Yesterday, SCEE told us to expect a date “in the next few weeks”, after the BBFC rated the game a 15.

Get those pre-orders in now, ‘youngins

4. #104 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    m-am uitat si yo la cele 5-6 filmulete si pot spune ca sunt profund dezamagit. speram ca acesta sa fie jocul care sa ma "oblige", "implore" sa imi iau PS3, dar din ce am vazut acolo, o sa zic pas. asta nu e joc. inafara de faptul ca te poti plimba in voie prin casa/camera/locatie, tot ce faci este predefinit si scriptat, la modul cel mai urat. stiu ca au zis ca este film interactiv, dar...parca as dori si eu putin pac-pac normal sau puzzle-uri mai co(nstipate)mplicate. sa nu mai zic, ca are unele faze oribile, pentru un joc care se vrea realist. tigara ii intra tipei aleia prin buza, felul in care isi misca buzele cand vorbeste tipa aia, este exact cum face (tot ea) in demonstratia de 'nspe mii de ani de la E3, ceea ce arata destul da urat, sa nu mai zic de cum se blocheaza personajele in mobila sau pereti. puteau face si ei o animatie gen assassins creed 2, cand pune mainile pe pere cand se loveste de el, sau sa le ocoleasca frumos. asteptam totusi un joc, nu un film...

5. #105 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    De cand am vazut prima data mi s-a parut un fel de Fahrenheit dar chiar imi doresc sa am sansa sa il joc. In jocuri ca acestea este foarte important sa fie o poveste care sa te tina lipit de TV caci altfel nu au elemente care sa sara in ochi.

6. #106 SP
    Senior Member Nash's Avatar

7. #107 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    m-am uitat si yo la cele 5-6 filmulete si pot spune ca sunt profund dezamagit. speram ca acesta sa fie jocul care sa ma "oblige", "implore" sa imi iau PS3, dar din ce am vazut acolo, o sa zic pas. asta nu e joc. inafara de faptul ca te poti plimba in voie prin casa/camera/locatie, tot ce faci este predefinit si scriptat, la modul cel mai urat. stiu ca au zis ca este film interactiv, dar...parca as dori si eu putin pac-pac normal sau puzzle-uri mai co(nstipate)mplicate. sa nu mai zic, ca are unele faze oribile, pentru un joc care se vrea realist. tigara ii intra tipei aleia prin buza, felul in care isi misca buzele cand vorbeste tipa aia, este exact cum face (tot ea) in demonstratia de 'nspe mii de ani de la E3, ceea ce arata destul da urat, sa nu mai zic de cum se blocheaza personajele in mobila sau pereti. puteau face si ei o animatie gen assassins creed 2, cand pune mainile pe pere cand se loveste de el, sau sa le ocoleasca frumos. asteptam totusi un joc, nu un film...
    Corect. Ar fi mers ceva pac-pac, perks, poate putin platforming. Plus ca mai e si ploaia aia nenorocita...

8. #108 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Posturile de genul celui dat de tine ca exemplu imi intaresc convingerea ca Heavy Rain va fi un joc de exceptie, nu un joc ce va fi facut ca sa fie pe "gustul" multimii.

9. #109 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Tot ce pot sa iti recomand:

"Put the lotion in the fckin' basket!!!!!!!"

10. #110 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    ca deobicei, s-a inteles complet altceva. Fahrenheit este in top 5 all time al jocurilor mele. jucat si ras-jucat, terminat de cel putin 15 ori. Vreau ceva la fel. Nu ce am vazut aici. Vreau si ceva puzzle-uri, ceva suspans. ce am vazut aici, pare stupid si monoton. Sper sa ma insel si ca, dupa aparitie, sa vad parerile voastre (ca in review-urile de pe site-uri nu am incredere, avand in vedere ce note mici a luat fahrenheit) si sa-mi cumpar PS3

11. #111 SP
    New Trailer

Awesome

---------- Post added 08-01-2010 at 12:28 PM ----------

Heavy Rain officially dated for US

12. #112 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

13. #113 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Interesting stuff, Uncharted 2 look absolutely stunning on the PS3 but Sony are confident that Heavy Rain will make it look like a distant memory. According to the mighty S, Heavy Rain will graphically 'blow Uncharted 2 away'.

14. #114 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Interesting stuff, Uncharted 2 look absolutely stunning on the PS3 but Sony are confident that Heavy Rain will make it look like a distant memory. According to the mighty S, Heavy Rain will graphically 'blow Uncharted 2 away'.
    Prostii. Nu cred ca a declarat big S asa ceva. Grafica din Uncharted 2 este flawless si au avut curajul de a nu se folosi de artificii gen noapte, ceata, ploaie, etc. Poate fi admirata in toata splendoarea ei, in lumina zilei. Va fi greu de detronat asa ceva si nu cred ca va reusi nici GoW3.

15. #115 SP
    Senior Member tray's Avatar

16. #116 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Prostii. Nu cred ca a declarat big S asa ceva. Grafica din Uncharted 2 este flawless si au avut curajul de a nu se folosi de artificii gen noapte, ceata, ploaie, etc. Poate fi admirata in toata splendoarea ei, in lumina zilei. Va fi greu de detronat asa ceva si nu cred ca va reusi nici GoW3.
    Cine e big S ?

17. #117 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Sony. lol

18. #118 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Nu mai zic nimic. Mersi Mika de lamurire. Game on !

19. #119 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

20. #120 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 32 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast