Aia de la rating se tot agita ca contine si scene de sex, dar de The Saboteur n-a comentat nimeni. :no:
Printable View
VG247 Blog Archive Heavy Rain Collector’s Edition is HMV exclusive, confirms SCEE
SCEE’s confirmed to VG247 that the Collector’s Edition of Heavy Rain will be an exclusive to HMV in the UK.A rep told us: “Yes, it’s an HMV exclusive.”The retailer listed the SKU as such this morning, priced �40.
The CE was announced just before Christmas, and is to come in a special ‘rain-effect’ slipcase.
It includes PSN vouchers for DLC Heavy Rain: Chronicle 1 – The Taxidermist, the official soundtrack and a dynamic XMB theme.HMV’s page also showed a February 26 date for the Quantic thriller. Sony wouldn’t be drawn on release details.“I can’t comment on the date, I’m afraid,” the spokesperson added.
Yesterday, SCEE told us to expect a date “in the next few weeks”, after the BBFC rated the game a 15.
Get those pre-orders in now, ‘youngins
m-am uitat si yo la cele 5-6 filmulete si pot spune ca sunt profund dezamagit. speram ca acesta sa fie jocul care sa ma "oblige", "implore" sa imi iau PS3, dar din ce am vazut acolo, o sa zic pas. asta nu e joc. inafara de faptul ca te poti plimba in voie prin casa/camera/locatie, tot ce faci este predefinit si scriptat, la modul cel mai urat. stiu ca au zis ca este film interactiv, dar...parca as dori si eu putin pac-pac normal sau puzzle-uri mai co(nstipate)mplicate. sa nu mai zic, ca are unele faze oribile, pentru un joc care se vrea realist. tigara ii intra tipei aleia prin buza, felul in care isi misca buzele cand vorbeste tipa aia, este exact cum face (tot ea) in demonstratia de 'nspe mii de ani de la E3, ceea ce arata destul da urat, sa nu mai zic de cum se blocheaza personajele in mobila sau pereti. puteau face si ei o animatie gen assassins creed 2, cand pune mainile pe pere cand se loveste de el, sau sa le ocoleasca frumos. asteptam totusi un joc, nu un film...
De cand am vazut prima data mi s-a parut un fel de Fahrenheit dar chiar imi doresc sa am sansa sa il joc. In jocuri ca acestea este foarte important sa fie o poveste care sa te tina lipit de TV caci altfel nu au elemente care sa sara in ochi.
News: Heavy Rain release date revealed - ComputerAndVideoGames.com
Vine pe 26 Februarie<:-P
Posturile de genul celui dat de tine ca exemplu imi intaresc convingerea ca Heavy Rain va fi un joc de exceptie, nu un joc ce va fi facut ca sa fie pe "gustul" multimii.
ca deobicei, s-a inteles complet altceva. Fahrenheit este in top 5 all time al jocurilor mele. jucat si ras-jucat, terminat de cel putin 15 ori. Vreau ceva la fel. Nu ce am vazut aici. Vreau si ceva puzzle-uri, ceva suspans. ce am vazut aici, pare stupid si monoton. Sper sa ma insel si ca, dupa aparitie, sa vad parerile voastre (ca in review-urile de pe site-uri nu am incredere, avand in vedere ce note mici a luat fahrenheit) si sa-mi cumpar PS3
New Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=oM1hacTrvcI
Awesome:x
---------- Post added 08-01-2010 at 12:28 PM ----------
Heavy Rain officially dated for US
Interesting stuff, Uncharted 2 look absolutely stunning on the PS3 but Sony are confident that Heavy Rain will make it look like a distant memory. According to the mighty S, Heavy Rain will graphically 'blow Uncharted 2 away'.
Prostii. Nu cred ca a declarat big S asa ceva. Grafica din Uncharted 2 este flawless si au avut curajul de a nu se folosi de artificii gen noapte, ceata, ploaie, etc. Poate fi admirata in toata splendoarea ei, in lumina zilei. Va fi greu de detronat asa ceva si nu cred ca va reusi nici GoW3.
CES 2010: Sony rep says Heavy Rain “blows Uncharted 2 away” (with exclusive video)
sper ca acuma o sa crezi
Sony. lol
Nu mai zic nimic. Mersi Mika de lamurire. Game on !