Heavy Rain Demo Impressions on VGChartz.com
.From what I’ve played (and this is my first experience of the genre), Heavy Rain is a delight. It’s completely different from any game I’ve played. It’s no less exhilarating or action-packed than your typical game, it just delivers the feeling and packs in the action in different ways. If you’re not scared to give a new type of gaming experience a try, keep an eye on Heavy Rain.
Ce ziceti ? Are dreptate ?![]()
El este detectiv, prostituata ii cere bani, iar el obtine informatii fara sa plateasca? Hmm...seems pretty normal/real to me.
El este detectiv, ea ii cere bani crezand ca este un mos care vrea sa distreze. S-ar putea sa fie informatie noua pentru tine dar de obicei prostituatele nu ofera servicii de informare, sa spunem ca nu e exact miezul meseriei lor...
El spune "Nu sunt client, sunt detectiv particular", nu trebuie sa plateasca pentru ca nu s-a distrat, doar a aflat cateva lucruri. Seems pretty likely that a damn 5 year old would understand it.
Am jucat si eu demoul;un singur cuvant:FANTASTIC...mersul cu R2 e bine implementat,grafica superba,atmosfera 1st class.In sfarsit ceva fresh ca m-am saturat de atata pac pac.
P.S thx a million Renegade,ai o bere de la mine![]()
Contul a fost furat, again. Sper ca v-a facut placere celor care ati apucat sa luati demoul.![]()
tocmai vroiam sa zic ca am incercat sa iau si eu demo-ul si nu am reusit.
am reusit totusi sa-l iau dar prin acel site. Contul de PSN nu mai merge.
Multumesc insa celui care a "decodat" acele informatii pentru a putea accesa demo-ul prin acel site, dar si lui Renegade care a avut binevointa de a usura accesul la demo.
nota 2 celui care a furat contul
...defapt 1, ca asta-i copiat
![]()
nu am apucat...pacat...oricum renegade
felicitari pt gest!
RUSINE celui care a schimbat parola![]()
Eu nu inteleg de ce nu faceti cum v-a zis omul asta aici.
Merge foarte repede si usor.
[email protected]
origamikiller123
is curios cat rezista![]()
fara suparare....dar eu cred ca este un bug.....incercati in timp ce vorbiti cu acea femeie sa selectati optiunea buy atunci cand aveti de ales dintre buy si trick....daca selectati buy ....detectivul o sa spuna " i buy 10 minutes from your time...didn`t I ??"....chiar daca voi nu puneti banii pe masa....deci logica???...este un bug![]()
La mine nu se incarca pagina.
Oricum mai sunt cateva zile pana apare pe PSN.
---------- Post added 08-02-2010 at 12:54 PM ----------
News: Heavy Rain review - 88% in PSM3 - ComputerAndVideoGames.com
Bookmarks