Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 32 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 625

Thread: Heavy Rain: The Origami Killer

1. #261 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Sa ne rugam ca developerii jocului sa intre aici sa vada cate nemultumiri sunt fata de suma ridicol de mare care trebuie platita virtual prostituatei, poate vor pune pe PSN un "Eastern European price list" patch Bifezi ca esti din Romania cand incepi jocul si toate preturile vor fi cu 80% mai mici.
    Sau posibilitatea de a plati in bonuri de masa sau produse alimentare, ca pe aici se practica si asa ceva

2. #262 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Sau posibilitatea de a plati in bonuri de masa sau produse alimentare, ca pe aici se practica si asa ceva
    50 de dolari pentru zece minute?? Am doar o sticla de lapte si niste portocale, putem vorbi?

3. #263 SP
    Member drik's Avatar
    50 de dolari? Schimbi cu un N85 ca nou + diferenta?

4. #264 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Multumim Renegade. E genial jocul. Can't wait for it!

5. #265 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Heavy Rain Demo Impressions on VGChartz.com
    From what I’ve played (and this is my first experience of the genre), Heavy Rain is a delight. It’s completely different from any game I’ve played. It’s no less exhilarating or action-packed than your typical game, it just delivers the feeling and packs in the action in different ways. If you’re not scared to give a new type of gaming experience a try, keep an eye on Heavy Rain.
    .
    Ce ziceti ? Are dreptate ?

6. #266 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    In mod sigur e bug pentru ca are sens sa ii dai 50 si apoi sa zici "I`m not a customer". Jizaz.
    mi-am dat si eu seama ca este un bug....singurul meu semn de intrebare era daca va exista acest bug si in jocul full....nu doar in demo....oricum nu ar trebui sa fii asa infumurat "Jizaz"....o seara buna

7. #267 SP
    Member drik's Avatar
    Aoleu. Nu e bug pentru numele lui... oh f**k this I give up.

8. #268 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    El este detectiv, prostituata ii cere bani, iar el obtine informatii fara sa plateasca? Hmm...seems pretty normal/real to me.

9. #269 SP
    Member drik's Avatar
    El este detectiv, ea ii cere bani crezand ca este un mos care vrea sa distreze. S-ar putea sa fie informatie noua pentru tine dar de obicei prostituatele nu ofera servicii de informare, sa spunem ca nu e exact miezul meseriei lor...

El spune "Nu sunt client, sunt detectiv particular", nu trebuie sa plateasca pentru ca nu s-a distrat, doar a aflat cateva lucruri. Seems pretty likely that a damn 5 year old would understand it.

10. #270 SP
    Member taz@'s Avatar
    Am jucat si eu demoul;un singur cuvant:FANTASTIC...mersul cu R2 e bine implementat,grafica superba,atmosfera 1st class.In sfarsit ceva fresh ca m-am saturat de atata pac pac.
    P.S thx a million Renegade,ai o bere de la mine

11. #271 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    El este detectiv, ea ii cere bani crezand ca este un mos care vrea sa distreze. S-ar putea sa fie informatie noua pentru tine dar de obicei prostituatele nu ofera servicii de informare, sa spunem ca nu e exact miezul meseriei lor...

El spune "Nu sunt client, sunt detectiv particular", nu trebuie sa plateasca pentru ca nu s-a distrat, doar a aflat cateva lucruri. Seems pretty likely that a damn 5 year old would understand it.
    Si daca se distra si nu vroia sa plateasca? Orice combinatie se putea face, ramanand plauzibila. See my point? Spunem acelasi lucru, tu facand risipa de caractere. Eu doar am vrut sa desenez ca nu este un bug, smartass.

12. #272 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Contul a fost furat, again. Sper ca v-a facut placere celor care ati apucat sa luati demoul.

13. #273 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    tocmai vroiam sa zic ca am incercat sa iau si eu demo-ul si nu am reusit.
    am reusit totusi sa-l iau dar prin acel site. Contul de PSN nu mai merge.
    Multumesc insa celui care a "decodat" acele informatii pentru a putea accesa demo-ul prin acel site, dar si lui Renegade care a avut binevointa de a usura accesul la demo.

nota 2 celui care a furat contul ...defapt 1, ca asta-i copiat

14. #274 SP
    Junior Member Cricku's Avatar
    nu am apucat...pacat...oricum renegade
    felicitari pt gest!
    RUSINE celui care a schimbat parola

15. #275 SP
    Member drik's Avatar
    You gotta love romanian people...

16. #276 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Eu nu inteleg de ce nu faceti cum v-a zis omul asta aici.
    Merge foarte repede si usor.

17. #277 SP
    Junior Member Cricku's Avatar
    [email protected]
    origamikiller123

is curios cat rezista

18. #278 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Si daca se distra si nu vroia sa plateasca? Orice combinatie se putea face, ramanand plauzibila. See my point? Spunem acelasi lucru, tu facand risipa de caractere. Eu doar am vrut sa desenez ca nu este un bug, smartass.
    fara suparare....dar eu cred ca este un bug.....incercati in timp ce vorbiti cu acea femeie sa selectati optiunea buy atunci cand aveti de ales dintre buy si trick....daca selectati buy ....detectivul o sa spuna " i buy 10 minutes from your time...didn`t I ??"....chiar daca voi nu puneti banii pe masa....deci logica???...este un bug

19. #279 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Eu nu inteleg de ce nu faceti cum v-a zis omul asta aici.
    Merge foarte repede si usor.
    +1.
    Nu va i-a decit 3 minutele sa faceti contul si sa rezolvati cazul. Eu asa am facut fara sa ma chinui cu alte conturi.

20. #280 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    La mine nu se incarca pagina.
    Oricum mai sunt cateva zile pana apare pe PSN.

---------- Post added 08-02-2010 at 12:54 PM ----------

News: Heavy Rain review - 88% in PSM3 - ComputerAndVideoGames.com

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 32 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast