Va-ti bagat in competitia aia denumita "Four Days: The Heavy Rain Online Experience" ?
Practic toti care si-au facut cont pe site-ul oficial si au rezolvat cazul cu imaginile primesc un mail care le spune ca au intrat in competitia asta. Nu prea am avut timp sa ma documentez exact ce se vrea, sau ce se castiga din chestia asta. De abia am primit mail-ul.
"You chose well. You’re now part of the Bureau. At the front line.
You’re a key part of catching this killer before he strikes again.
You’re going to have to go back into his head. Learn how to identify and
profile suspects."
" Four Days: The Heavy Rain Online Experience is a live event which plays
out in real time across three weeks. Between Tuesday and Friday every week
there will be daily tasks for you to complete. Each task will lead you onto
the next part of the journey. At key stages you will be prompted, whilst on
other occasions you will need to deduce the right thing to do. You will
receive an instructional email at the beginning of each of the three weekly
events, and you can always turn to the Facebook Fan Page Community for help
and discussion Heavy Rain - Official Fan Page | Facebook"
Eu nu am apucat sa termin de jucat Demo-ul pentru ca mi-a dat freeze. De 2 ori. A mai patit careva ?
Am dat si eu de un glitch. Dupa ce am urcat dealul de la crime scene, m-am aplecat sa verific ceva indiciu langa autostrada si m-am trezit la inceputul scenei la ambulanta.
Nu stiu sigur daca mai merge solutia asta. Incearca.
in cazul in care nu merge solutia lui playgame....mai asteapta si tu o zi....maine apare demo-ul pe psn
a mers. Greseala mea ca nu am mai intrat pe meil si nu am vazut meilurile de la ei...Apropo, au mai bagat 2 suspecti![]()
dar ce sunt uc notele astea mici de la GamesRadar si D`Toid???....sunt cumva sponsorizati de microsoft sau au vreo legatura cu ei??...cum sa dai o nota asa mica la asemenea capodopera....pai a primit dante`s inferno 7....si nu e nici pe un sfert cat heavy rain.....suspicios
Nu se ascunde cate o conspiratie corporatista in spatele fiecarui review... Poate ar trebui sa citesti reviewurile sunt sigur ca oamenii isi argumenteaza notele, nu sunt "Jocul e perfect, nota 6!"
Tine de gusturile, asteptarile si perspectiva fiecaruia...
As vrea ca lumea sa inceteze cu folosirea cuvintelor de genul "capodopera" cand e vorba de jocuri... Jocurile mai au mult pana sa ajunga la nivelul ala...
si tu ai dreptatea ta...dar pt. mine este ceva nou acest joc....cu un story foarte bun dupa parerea mea si chiar cred ca merita mai mult.....dar asta e parerea mea....
Era normal sa schimbe un dobitoc parola. Este a doua oara cand cineva incearca sa faca un bine, iar un taran din "mijlocul tiganiei" se gaseste sa fie mai cu "mot".
Bookmarks