Am o problema cu trofeul Wise Guy.
Quantic Dream is happy about commercial success of Heavy Rain and released a "Thanks a million" video.
NO, THANK YOU Quantic Dream for making a GREAT GAME.
Ok, am terminat jocul. Acuma daca vreau sa fac restul de trofee trebuie sa o iau obligatoriu de la inceput sau pot sa incep de la ce capitol vreau?
---------- Post added 17-04-2010 at 01:42 PM ----------
WELL?
Exact asta doream si eu sa intreb...acum un minut am terminat jocul...excelent.Ca si precedentul joc Fahrenheit(PC- unde multe aspecte din Heavy Rain mi-au adus aminte de Fahrenheit,vezi joaca gemenilor in construction sit sau tulburarile de personalitate pe care Ethan le manifesta) si acesta va ramane o referinta clara.Dar,totusi cred ca putem relua doar nivelurile pentru a debloca restul de trofee.Cert este singurul joc de pana acum la care simt nevoia sa-l mai joc inca o data sau de doua ori pentru a descoperi noi lucruri in functie de deciziile pe care le iau in timpul jocului. Nu am reusit sa termin cu toate personajele in picioare !Sper sa reusesc la rejucare !
News: Heavy Rain outsells Xbox 360 rivals in 2010 - ComputerAndVideoGames.com
Heavy Rain's turned out to be a significant win for Sony in Europe this year, achieving a chart position that's bested every Xbox 360 release in 2010 so far.
The data comes by way of Nintendo's end of year financial results, which claim that Heavy Rain charted tenth in Europe - above every Xbox 360 game on the list. This is a surprising win for a game that essentially birthed its own genre.
interesanta stire . Chiar acu 20 de min m-am uitat pe VGChartz la heavy rain sa vad cat de bine s-a vandut . 1.24 mil . Da nu asta mi s-a parut interesant . Ce m-a uimit a fost ca s-a vandut cel mai bine in Europa (cu 100 de mii de exemplare mai mult decat SUA ?...presupunem ca la Others se refera 90% Europa![]()
)
New Line Cinema Founders to Buy Heavy Rain Movie Rights? | Next Gen News
The rights for a Heavy Rain movie have been up for sale for some time now and it seems that a deal is about to close. If everything will go as planned, New Line Cinema founders Bob Shaye and Michael Lynne will have the rights for the Heavy Rain movie.
Bookmarks