Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 32 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast
Results 501 to 520 of 625

Thread: Heavy Rain: The Origami Killer

1. #501 SP
    d0g
    Junior Member d0g's Avatar

2. #502 SP
    Junior Member Runn3rX's Avatar
    Terminat . Am avut un freeze chiar la inceput cand apare Norman Jayden cu patch 1.01 .

3. #503 SP
    Diesel k1du's Avatar
    O gramada de freeze-uri si bug-uri mai bine il lasau asa cum era

4. #504 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    L-am terminat si eu, n-am postat pana acum pt ca am vrut sa joc toate finalurile. Cu toate ca am intalnit 2-3 bug-uri si un freeze, ramane pt mine un joc de referinta, exceptional! Gameplay superb, story foarte bun, coloana sonora fantastica. Bravo celor de la Quantic Dream si celor de la Sony!

5. #505 SP
    Senior Member Nash's Avatar

6. #506 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

Press X to hear his thoughts

7. #507 SP
    Teraflops Graft's Avatar

8. #508 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Mie mi-a facut mai mult rau decat bine patch-ul asta...

9. #509 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Eu nu inteleg de ce voua v-a creat probleme... eu nu am avut nici un freezing si l-am jucat pana la finalizare ~8-9h... singurul bug enervant sesizat... trecerea partiala a caracterului prin anumite siluete / corpuri si acestea nu foarte des intalnite dar suficiente pentru a te deconecta din cand in cand.

10. #510 SP

11. #511 SP
    Member richardm27's Avatar
    Mai degraba ii spunea Heavy rain controlled by NAtal on PS3, ca nu vad nici o "maciuca" in mana....

12. #512 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by richardm27 View Post
    Mai degraba ii spunea Heavy rain controlled by NAtal on PS3, ca nu vad nici o "maciuca" in mana....
    April 1st ring any bells?

13. #513 SP

14. #514 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

15. #515 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Imi poate spune cineva cate ending-uri is si cu cate playtroughs ar trebuii facute cap coada pt a unlock-uii all the endings ?

16. #516 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by raul12 View Post
    Imi poate spune cineva cate ending-uri is si cu cate playtroughs ar trebuii facute cap coada pt a unlock-uii all the endings ?
    Heavy Rain Trophy Guide & Road Map - PS3Trophies.org

2 run-uri, apoi pentru toate sfarsiturile va trebui sa te intorci de la on the loose mai departe. Urmeaza acel ghid si nu vei avea probleme.

17. #517 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Da , il gasisem intre timp . Thx anyway's .

18. #518 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    L-am inceput si eu aseara,pana la 4 dimineata nu l-am putut lasa din mana . Super misto jocul,poveste f interesanta, atmosfera, muzica totul e top noch!Bravo Quantic Dreams!Singura faza care nu mi-a placut din joc e cea de la inceput din Mall,nu vreau sa zic mai mult ca sa nu dau spoilere,dar toata faza aia mi s-a parut putin trasa de par,in rest fiecare scena de pana acum ce am jucato mi s-a parut f bine regizata. Oricum pe mine m-a captivat si povestea si personajele,tot pana si gameplay-ul care e in totalitate bazat pe QTE.
    Si ce mi s-a parut cel mai interesant pana acum sunt diferitele posibilitati in care poate decurge povestea in funtie de ce decizii iei,nu am sa ma uit pe nici un walktrough,fiindca vreau sa descopar eu singur ce s-ar putea intampla daca fac intr-un fel sau altul.Merita rejucat de cel putin 2-3 ori
    Am reusit sa-mi tin in viata toate personajele pana acum,sper sa reusesc si pana la final

19. #519 SP
    Member televizor's Avatar
    Am terminat si eu jocul acum 2 zile, l-as mai lua odata de la capat dar am facut prostia sa-l arat prietenei.
    Impresionant oricum. Din punct de vedere al multiple endings and character development, mi s-a parut asemanator cu Deus Ex (puteai sa salvezi anumite personake principale, 4 endings etc).
    Mi-am luat si primul DLC, the Taxidermist, dar nu prea am cum sa ma mai joc acuma.

20. #520 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    L-am terminat si eu,cu toate personajele in viata pana la sfarsit.Awsome game,mi-a murit la un moment dat unul din ele dar am iesit repede din joc si am reluat faza.In weekend o sa-l mai joc odata sa mai incerc alte abordari.Oricum super joc,merge f bine jucat cand afara ploua

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 32 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 ... LastLast