Terminat . Am avut un freeze chiar la inceput cand apare Norman Jayden cu patch 1.01 .
L-am terminat si eu, n-am postat pana acum pt ca am vrut sa joc toate finalurile. Cu toate ca am intalnit 2-3 bug-uri si un freeze, ramane pt mine un joc de referinta, exceptional! Gameplay superb, story foarte bun, coloana sonora fantastica. Bravo celor de la Quantic Dream si celor de la Sony!
YouTube- Heavy Rain: "SE7EN" (what if the movie "Se7en" was a game like Heavy Rain) POSSIBLE SPOILER
My bad, tocmai am descoperit că s-a mai pus deja![]()
Eu nu inteleg de ce voua v-a creat probleme... eu nu am avut nici un freezing si l-am jucat pana la finalizare ~8-9h... singurul bug enervant sesizat... trecerea partiala a caracterului prin anumite siluete / corpuri si acestea nu foarte des intalnite dar suficiente pentru a te deconecta din cand in cand.
Mai degraba ii spunea Heavy rain controlled by NAtal on PS3, ca nu vad nici o "maciuca" in mana....
Imi poate spune cineva cate ending-uri is si cu cate playtroughs ar trebuii facute cap coada pt a unlock-uii all the endings ?
Heavy Rain Trophy Guide & Road Map - PS3Trophies.org
2 run-uri, apoi pentru toate sfarsiturile va trebui sa te intorci de la on the loose mai departe. Urmeaza acel ghid si nu vei avea probleme.
L-am inceput si eu aseara,pana la 4 dimineata nu l-am putut lasa din mana. Super misto jocul,poveste f interesanta, atmosfera, muzica totul e top noch!Bravo Quantic Dreams!Singura faza care nu mi-a placut din joc e cea de la inceput din Mall,nu vreau sa zic mai mult ca sa nu dau spoilere,dar toata faza aia mi s-a parut putin trasa de par,in rest fiecare scena de pana acum ce am jucato mi s-a parut f bine regizata. Oricum pe mine m-a captivat si povestea si personajele,tot pana si gameplay-ul care e in totalitate bazat pe QTE.
Si ce mi s-a parut cel mai interesant pana acum sunt diferitele posibilitati in care poate decurge povestea in funtie de ce decizii iei,nu am sa ma uit pe nici un walktrough,fiindca vreau sa descopar eu singur ce s-ar putea intampla daca fac intr-un fel sau altul.Merita rejucat de cel putin 2-3 ori
Am reusit sa-mi tin in viata toate personajele pana acum,sper sa reusesc si pana la final![]()
Am terminat si eu jocul acum 2 zile, l-as mai lua odata de la capat dar am facut prostia sa-l arat prietenei.
Impresionant oricum. Din punct de vedere al multiple endings and character development, mi s-a parut asemanator cu Deus Ex (puteai sa salvezi anumite personake principale, 4 endings etc).
Mi-am luat si primul DLC, the Taxidermist, dar nu prea am cum sa ma mai joc acuma.
L-am terminat si eu,cu toate personajele in viata pana la sfarsit.Awsome game,mi-a murit la un moment dat unul din ele dar am iesit repede din joc si am reluat faza
.In weekend o sa-l mai joc odata sa mai incerc alte abordari.Oricum super joc,merge f bine jucat cand afara ploua
![]()
Bookmarks