nu stiu daca e un bug, dar am intalnit la o scena: muzica mergea, dar personajele nu se mai auzeau. wtf?
nu stiu daca e un bug, dar am intalnit la o scena: muzica mergea, dar personajele nu se mai auzeau. wtf?
Tocmai ce l-am terminat.
Am luat decizii de ultim moment si obictive....nu am vrut neaparat un good ending.
Daca punem problema asa nu am terminat cu toti alive, dar pt asta cred ca o sa mai am un second run...dar nu prea curand.
Chiar am urat sist de control si camera cateodata plasata aiurea.
Plus niste bug-uri destul de WOW...adica jucand acest joc am avut ocazia sa vad un blue screen la PS3. O_o
A trebuit sa faca un rebuild database si sa imi re'loghez toate conturile & activate etc..
In gameplay...well s-a intamplat ca in Blue Lagoon cand m-am luptat cu 'u know who' sub identitatea agentului Blake, dupa fiecare quick time event apsat sa am un freeze de cate 10 sec...'tea breaks'
tocmai am facut perfect crime. finalul pentru jayden este fabulos. aproape ca am cazut pe jos de ras. recomandat pentru cei care l-am urat pe blake lol
Da stiu,ma uit pe youtube umpic inainte sa fac aia!Mai sunt vreo doua mai grele...
Uite la asta nu prea stiu ce sa fac: -Fugitive: Don't get away. When you get to the street, just wait. si la asta -On the Loose: Do some making out with your friend, forgive them afterwards, and then escape.
Daca poti da-mi un pm sa ma lamuresti putin,ca nu prea stiu ce sa fac.
Am luat special edition. Se merita, e o misiune in plus care se poate termina in 5 feluri. Mai contine sountrackul, dynamic theme si carcasa jocului e diferita, care da impesia de stropi de ploaie, care ies in relief. Am inteles ca o sa apara dlc cu misiunea asta pt cei care n-au special edition.
De cate ori vin acasa si intru in joc am impresia mereu ca dau resume la un film. Foarte misto sentimentul. Au reusit sa faca un joc special din acest punct de vedere. Bravo lor !
eu am bagat-o pe madison in frigider. si a scapatam bagat-o si in dus, peste tot...
nu pot sa va inteleg cu youtubul. e penal sa joci un pic, sa te scoli sa te duci la calc sa mai verifici putin, sa mai joci un pic, sa mai verifici un pic daca ai facut bine. where;s the fun in that? te scoate de tot din atmosfera. e ca si cum ai da la buci si te-ar suna de la serviciu din 5 in 5 minute...f*ck that
Bookmarks