spike pot juca daca e pana la 22....ca maine ma trezesc la 6.....daca ai putea sa-mi dai un msg cand poti sa intri pe psn...ca nu stau online
spike pot juca daca e pana la 22....ca maine ma trezesc la 6.....daca ai putea sa-mi dai un msg cand poti sa intri pe psn...ca nu stau online
cosming ( Arsenal ) - goodfellam ( Juventus ) 0-0
goodfellam ( Bayern Munchen ) - cosming ( Manchester City ) 8-1
In primu meci au fost o GRAMADA de suturi care au trecut la milimetru de poarta. Pacat.
In al doilea meci, adversaru nu a dat deloc dovada de fair-play. La 5-1 a inceput sa faulteze, a luat un rosu, si a dat si 2 autogoluri intentionat.
Insa il felicit pentru primu meci![]()
spike (Arsenal) - dinamovistu2008 (Bor. Dortmund) 4-0
dinamovistu2008 (Valencia) - spike (Arsenal) 0-4
aveam de jucat cu nightcrawl3r,meci de campionat in liga b ... l'am contactat pe PSN(era online)cu mesaj,acum vreo doua zile ... m'a sunat,a ramas sa jucam la deadline dar ... niciun semn!nu sunt interesat decat sa joc meciurile,indiferent de stilul adversarului ...
i-am dat mesaj(pe tel) lui nutu_98_steaua...dar nu a raspus.am intrat la 22 pe psn si am fost online pana la 23...nu a intrat..nu mai intrase de 5 zile.
In urma ultimei etape, nutu_98_steaua este eliminat din campionat pt pierderea celui de-al doilea meci la masa verde, in timp ce nightcrawl3r se afla la doar prima abatere de acest gen.
Se pare ca obrazul unora este f gros, asa ca incepand cu sezonul viitor, toti cei care au fost eliminati sau se inscriu pt prima data imi vor achita o taxa de 30 de lei. La sfarsitul sezonului, cine nu are nici un meci pierdut la masa verde isi va primi banii inapoi si va participa fara nici o garantie financiara la editiile urmatoare. Decat sa avem cantitate mai bine sa avem calitate.
Meciuri de jucat pana duminica ora 23:00
Liga A
dinamovistu2008 - Ovidiu
HoriaHG - xslvry
maghear - Razvan
Liga B
Nightcrawl3r - goodfellam
Roberte - wackorine
roseven - cosming
TheSpider - NSNS
Cupa sferturi, de jucat pana luni la 23:00
SilviuGabriel - MVP-ANY
dinamovistu2008 - micul_
DonBassil - maghear
Nu se mai dau amanari, decat in cazul in care pica din nou PSN-ul. Cine nu da de adversar, intra pe PSN in seara de deadline la 22:00, il asteapta 15 minute, iar in cazul in care nu apare castiga la masa verde.
Am vazut ca am pierdut la masa verde .Acum nu cred ca mai am ce face dar am si eu cate ceva de obiectat
1. Nu am fost contactat de niciun jucator din campionat pana acum pt jucarea meciurilor ,in afara de ripvenom care mi-a trimis un SMS si micul_ care tot imi mai spunea pe mess. Tot timpul i-am contactat eu pe toti TELEFONIC asa cum se cere dar se pare ca doar eu o fac cand e sa am meci
2. De la wackorine am observat doar adineaori un mesaj pe PSN care probabil a fost trimis acum cateva zile si atat . Nimic altceva . Si vad ca a avut 'bunavointa' sa fie la PSN conform regulamentului ieri la 22 . Ieri nu m-am asteptat la asa ceva dar mi-a fost rau cum nu mi-a mai fost de ceva timp asa ca m-am culcat la 16.00 si m-am trezit pe la 23.30 cand nu am mai aprins calculatorul [eu frecventez destul de des mess-ul ,forumul ,PSNul sau alte site-uri si probabil ati vazut ca nu am intrat]
3. Duminica i-am contactat pe toti cei cu care am ramas de jucat si doar cu SilviuGabriel am reusit sa joc. L-am contactat inclusiv pe wackorine [cu care nu era inca stabilita etapa] care era pe PSN in FIFA 11 dar a spus ca nu poate juca si ca om juca cand va fi deadline-ul. Acum trec la persoana a 2-a : Cum spui ca a ramas sa jucam la deadline cand te-am contactat duminica cand nu era stabilita etapa si TU ai spus lucrul asta desi erai in FIFA. Mesajul pe PSN l-am vazut azi . Metoda conform regulamentului stiu ca e TELEFONUL
4. Din cauza eliminatilor si desi am incercat sa joc cat mai multe meciuri , m-am trezit luni dupa-masa ca trebuie sa joc pana miercuri seara un meci si azi-noapte vad ca s-a postat deadline-ul etapei urmatoare pt duminica [nu a fost facuta foarte bine repartizarea ultimelor 2 etape dupa parerea mea]
Dupa ce am spus mai sus nu stiu daca va fi schimbata decizia [nu cred] dar am simtit nevoia sa impartasesc unele lucruri care nu mi se par / s-au parut in ordine.
Liga A
maghear (Bayern Munchen) - Razvan (Liverpool) 1-1
Razvan (Napoli) - maghear (Juventus) 0-1
Pana la urmatorul campionat incerc sa ma obisnuiesc cu jocul ca e jale mare...
Nu se va lasa maghear asa usor, oricum.![]()
ti-am zis cum sa faci , lasa-l 3-4 zile , si joaca din nou , si incearca sa faci echipele cum erau inainte de update , ex: chelsea fara torres titular , etc... joaca mult mai bine ca acum !
![]()
Liga B
roseven(Liverpool)-cosming(Napoli) 0-4
cosming(Bayern Munchen)-roseven(Arsenal) 0-1
Felicit adversarul,al doilea meci am avut 7 suturi pe poarta si adversarul 2,insa asta e fifa,cu noul update.
Bafta tuturor,si dupa calculele mele am promovat in liga A.Pana sezonul viitor sper sa ma obisnuiesc cu noul Fifa.
In FIFA 08,09 daca stiai sa joci bine iti tineai adversarul in jumatatea lui tot meciul si il bateai la 2-3 goluri diferenta.
Aici cu cat iti domini mai tare adversarul, cu atat e mai mare sansa sa o iei in freza.
Bookmarks