LIGA B
Alex1986sho (Arsenal) - scociu (Roma) 1-2
Scociu (tottenham) - alex1986sho (Man.City) 1-1
LIGA B
Alex1986sho (Arsenal) - scociu (Roma) 1-2
Scociu (tottenham) - alex1986sho (Man.City) 1-1
Liga A, etapa 1
thedeadman14 (Liverpool) - goodfellam (Manchester City) 0-3
goodfellam (Bayern Munchen) - thedeadman14 (Tottenham) 1-1
cine vrea 6 puncte in clasament ... sunt online de pe la 17,vreo 3 ore ... cu conditia sa va tina nervii![]()
@goodfellam si toti ca el.
Mi-ai stricat toata buna dispozitie.
Vad ca pentru unii obiectivul in viata e sa ma bata pe mine in orice mod. Din moment ce eu imi respect adversarul si joc corect, astept acelasi lucru, nu deastia fara viata care se baga cu jucatorii in poarta si dau pase cu L1, si fac 1000 de faulturi...
Daca mai dau de unu care joaca in halu asta, nu mai imi pasa de nimic si ma retrag din campionat, chiar daca nu vreau sa il dezamagesc pe Spike.
Si, ultimul lucru care il zic... exista lucruri mai importante in viata decat FIFA!
Si btw, si eu pot sa joc urat dar cum am spus, imi respect adversarii. Mai ales ca nu e niciun premiu in campionat si jucam pentru distractie... ( ceea ce nu prea a fost )
adaptare la stilul de joc al adversarului,invinge'l indiferent de stilul pe care'l practica ... fiecare joaca dupa propria'i pricepere,stilul care'i convine ... astfel se verifica skilul,cand invingi orice alt stil diferit de al tau ...![]()
LIGA B
alex1986sho (Arsenal) - SilviuGabriel (Man.City) 5-1
SilviuGabriel (Arsenal) - alex1986sho (Man.City) 4-3
Liga B
alex1986sho (Arsenal) - SilviuGabriel (Manchester City) 5-2
SilviuGabriel (Arsenal) - alex1986sho (Manchester City) 4-3
nu era vb de tine , era vb daca cineva joaca la trecerea timpului ! si am amintit o regula...
etapa 3 Liga A
dinamovistu2008(Liverpool) - goodfellam(Juventus) = 2-1
goodfellam(Liverpool) - dinamovistu2008(O Lyon) = 2-7
LIGA B
Rokococo (sevilla) - alex1986sho (bayern munchen) 4-2
Alex1986sho (arsenal) - rokococo (wolfsburg) 1-2
Liga B
alex1986sho ( Arsenal ) - rokococo ( Wolfsburg ) : 1 - 2
rokococo ( Sevilla ) - alex1986sho ( Bayern Munchen ) : 4 - 2
Bookmarks