Liga B
roberte (Roma) - SilviuGabriel (Manchester City) 2-3
SilviuGabriel (Liverpool) - roberte (Roma) 0-2
Liga B
roberte (Roma) - SilviuGabriel (Manchester City) 2-3
SilviuGabriel (Liverpool) - roberte (Roma) 0-2
Liga A
HoriaHG(Roma) - Ovidiu (Bayern Munchen) 1-1
Ovidiu(Juventus) - HoriaHG (Tottenham) 1-2
Spike, chiar vrei sa imi cedeze inima? Ce naiba nu joci odata meciul ala?
Btw, good news... mi-am revenit cat de cat. :X
Cupa Semifinale
Razvan (Liverpool) - micul_ (Juventus) 3-2
micul_ (City) - Razvan (Liverpool) 3-0
Liga A
maghear (Sevilla) - Spike (Manchester City) 1-0
Spike (Arsenal) - maghear (Sevilla) 2-0
Frumos campionatul. Astept finala cupei![]()
Un campionat frumos....
Dupa calc mele voi juca si sez viitor in liga A... Acum sa vad clasamentul final...
imi cer scuze , nu am putut intra pe psn , nu am avut internet 2 zile ! daca se mai poate rejuca ultimul meci pe care il am , cu cea mai mare placere ! imi cer scuze inca o data !
Ovidiu si xslry asteot sa va jucati meciurile pana marti la 23:00. Acelasi lucru este valabil pt finalistii cupei.
Cupa Finala
micul_ (City) - maghear (Sevilla) 1-0
maghear (Liverpool) - micul_ (Juventus) 1-0 (1-2 dupa prelungiri)
Ce meciuri, felicit adversarul, cred ca a fost mai bun, am avut mare noroc. Oricum nu ma asteptam never ca voi castiga un trofeu. Felicitari tututror!
Am scapat de cateva ori singur cu portarul tau si am gafat. Apreciez fair play-ul, desi in al doilea meci la 0-0 tu ai fi castigat cupa nu ai tras de timp deloc. Felicitari pentru victorie![]()
ovidiu, xslry - ori jucati azi meciurile ori pierdeti la masa verde.
micul_, thedeadman14 - puteti juca supercupa, primul meci jucandu-se la thedeadman14. e in continuare valabila regula alegerii echipelor din campionat.
Ovidiu pierde al 2-lea meci din acest sezon la masa verde pt nejucare si este eliminat din campionat.
Thedeadman14 pierde returul cu HoriaHG (scor 2-2 pe teren) pt folosirea echipei Arsenal a 5-a oara in campionat.
Clasament final Liga A
1. thedeadman14 32
2. maghear 31
3. Spike 30
4. xslvry 24
5. Razvan 23
6. HoriaHG 18
7. DonBassil 18
8. dinamovistu2008 14
9. MVP-ANY 14
Cum 3 jucatori au fost eliminati, singurul care va pica in B va fi MVP-ANY, asta in conditiile in care sezonul viitor vor participa toti cei ramasi in Liga A.
Clasament final Liga B
1. goodfellam 37
2. cosming 34
3. Roberte 30
4. micul_ 29
5. TheSpider 28
6. Nightcrawl3r 25
7. NSNS 23
8. roseven 15
9. SilviuGabriel 15
10. wackorine 14
Sezonul viitor vor juca in Liga A goodfellam, cosming, Roberte si micul_. Dc unul in ei nu va dori sa mai se inscrie, vor promova urmatorii jucatori din clasament.
Bookmarks