si eu o sa fiu diseara, cine vrea sa joace?
joc eu daca e si cu tine. As prefera sa joc diseara cat mai multe meciuri ca apoi o sa lipsesc o perioada.
Off topic
Ma jucam azi frumos head to head online si dupa cateva meciuri joc cu un tip, el cu real eu cu chelsea. Echipa lui, adica Realul, arata asa : casillas, ramos, maicon, vidic, cole, ribery, robben, x.alonso, messi, kaka, c.ronaldo....
Wtf? Ati mai intalnit asa ceva la ranked ?
Sincer si mie mi s-a intamplat chestia asta odata. Dar cred ca nu am fost eu atent si defapt meciul era unranded.
dinamovistu2008(B Munchen) - micul_(Porto) = 1-0
micul_(Arsenal) - dinamovistu2008(Tottenham) = 0-1
Liga A
DonBassil (Liverpool) - micul_ (Juventus) 2-1
micul_ (Menchester City) - DonBassil (Liverpool) 1-2
Am avut o zi de cosmarCu dinamovistu2008 am pierdut ambele meciuri in minutul 90 iar cu DonBassil meritam si eu mai mult...dar nah asta e. Imi felicit adversarii.
daca mai patesc inca odata ce am patit cu dinamovistu nu mai joc , chiar daca imi pare rau ! i s-a deconectat netul de vreo5-6 ori !
dinamovistu2008(Napoli) - xslvry(Man City) = 1-0
xslvry(Man City) - dinamovistu2008(Arsenal) = 1-1
a fost din cauza routerului.....eram online dar nu se conecta la serverele EA.....bafta mai departe![]()
cosming(Porto)-xslvry(Arsenal) 0:3
xslvry(Tottenham)-cosming(Arsenal) 4:0
Bafta mai departe , si bafta mai departe si dinamovistu , si ai grija cu routerul ca e f enervant !![]()
Liga B
ossaur(Bayern Munchen) - gvingi76(Valencia) = 2-0
gvingi76(Totenham) - ossaur(O Lyon) = 2-1
---------- Post added 12-04-2011 at 11:17 PM ----------
Liga B
cisse(Mancester City) - gvingi76(Napoli) = 3-2
gvingi76(Arsenal) - cisse(Mancester City) = 1-1
Tinand cont ca ati jucat in avans multe meciuri, m-am gandit ca ar fi ok sa organizam acum Play-off-ul pt cupa. Tragerea la sorti s-a facut fara sa se tina cont de vreun criteriu. La tragerea la sorti nu a luat parte alex1986sho deoarece a pierdut la masa verde in acest sezon. Orice jucator care v-a pierde de-alungul sezonului un meci la masa verde va fi eliminat din competitie iniferent de faza cupei. 8 jucatori norocosi (cei bold-uiti pe site) s-au calificat direct in 16-imi.
De jucat play-off cupa pana duminica 17.4.11 la 23:00:
Asteptau - micul_
razvan - MVP-ANY
roseven - xslvry
DonBassil - agentu407
cisse - gvingi76
wackarine - ossaur77
thedeadman14 - rokococo
maghear - HoriaHG
Specificati va rog cand postati rezultatul ca este vb de cupa!!!
Va reamintesc ca regula cu folosirea unei echipe de maxim 4 ori se aplica pt intreg sezonul si nu separat pt cupa sau campionat.
Va rog sa procedati in conformitate cu Regulamentul.
Am facut uptade pe site http://fifa11-cg-league.cabanova.com/ pana in acest punct.
Liga A
DonBassil (Liverpool) - HoriaHG (Villareal) 1-2
HoriaHG (Bayern Munchen) - DonBassil (Manchester City) 1-1
Tinand cont ca s-au jucat deja multe meciuri din etapa 3, programez de acum restul meciurilor pt aceasta etapa, a.i. sa nu ramana nimeni fara adversar.
De jucat pana duminica 17.4.11 ora 23:00
Liga A
roberte - goodfellam
maghear - xslvry
Liga B
ossaur77 - asteptau
TheSpider - roseven
rokococo - SilviuGabriel
cisse sta (la cererea lui)
Cupa
Asteptau - micul_
razvan - MVP-ANY