Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 220 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 ... LastLast
Results 581 to 600 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #581 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    hmm , nu contest ca n-am dat niciun semn , dar xlsvry de ce n-a pierdut ? a incercat sa ma contacteze si n-a reusit ? stiu ca e a doua abatere si primesc sanctiunea , am avut niste probleme care mi-au ocupat mare parte din timp . Insa de ce numai eu sunt sanctionat ? Nici MVP_ANY n-a incercat sa ma contacteze , a scris doar pe thread aici , desi stiam ca sunt niste reguli cu telefonul ... dar n-am zis nimic .

2. #582 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    a pierdut si xslry la masa verde nu doar tu, dar la el a fost prima abatere.
    in legatura cu mvp-any trebuia sa ma anunti, eu ce sa fac dc tu nu zici nimic...

3. #583 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    A fost un campionat greu, chiar mai greu ca si primul. Urmatorul obiectiv este sa castig supercupa.

4. #584 SP
    Member maghear's Avatar
    Sunt pe locul 2 la masa verde...

Nu stiu de ce tot asteptati sa fiti contactati de adversar pentru jucarea meciului. Etapa se juca tur-retur. Nu avea nimeni obligatia sa il contacteze pe celalalt. Oricine putea sa aiba initiativa si sa isi contacteze oponentul. Faptul ca nu ai fost contactat de adversar nu este o scuza. Parerea mea.

5. #585 SP
    Inscrierile pt sezonul 3 vor incepe de luni. Intentionez sa organizam tot 2 ligi valorice de 8-10 jucatori. Dc nu vom reusi vom face o singura liga valorica. Se poate inscrie oricine indiferent de vechime si nr de psoturi.

Regulamentul va ramane la fel, cu exceptia urmatoarelor 3 reguli noi introduse, pe care regret ca am ajuns in situatia sa le introduc, dar neseriozitatea celor eliminati ma obliga:
    "15. Iesirea din campionat, eliminarea din motive de comportament neadecvat sau eliminarea pt meciuri nejucate (indiferent de numele user-ului sau de motive) duce la primirea de catre inculpat a unei amenzi de 30 lei ca taxa pt reinscrierea in campionat (va fi platita prin mandat postal sau cont bancar).
    16. Orice jucator nou intrat in campionat, care nu a mai jucat pana atunci, va depune o garantie de 30 de lei (prin mandat postal sau cont bancar). In cazul in care nu va fi eliminat, nu se va retrage si la sfarsitul sezonului nu va avea nici un joc pierdut la masa verde, suma ii va fi rambursata (minus cheltuielile de expeditie).
    17. Jucatorii care au mai participat in campionat si care in ultimul sezon jucat nu au creat probleme, nu sunt nevoiti sa depuna nici o garantie financiara."

Sunt convins ca voi pierde prin aceste masuri participanti, dar mai bine joc cu o mana de oameni seriosi si cu bun simt decat cu o adunatura neseriosi care sa nu respecte munca depusa aici de voi si de mine.
    Repet inca o data: toti jucatorii care se vad in clasamentele de mai sus nu sunt nevoiti sa depuna nici o garantie financiara pt inscrierea in sezonul 3.
    Pt noi veniti: pt seriozitatea mea pot garanta jucatorii pe care ii vedeti in clasamentele de mai sus si feedback-ul pe care il am in urma tranzactiilor aici.

6. #586 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    Inscrierile pt sezonul 3 vor incepe de luni. Intentionez sa organizam tot 2 ligi valorice de 8-10 jucatori. Dc nu vom reusi vom face o singura liga valorica. Se poate inscrie oricine indiferent de vechime si nr de psoturi.

Regulamentul va ramane la fel, cu exceptia urmatoarelor 3 reguli noi introduse, pe care regret ca am ajuns in situatia sa le introduc, dar neseriozitatea celor eliminati ma obliga:
    "15. Iesirea din campionat, eliminarea din motive de comportament neadecvat sau eliminarea pt meciuri nejucate (indiferent de numele user-ului sau de motive) duce la primirea de catre inculpat a unei amenzi de 30 lei ca taxa pt reinscrierea in campionat (va fi platita prin mandat postal sau cont bancar).
    16. Orice jucator nou intrat in campionat, care nu a mai jucat pana atunci, va depune o garantie de 30 de lei (prin mandat postal sau cont bancar). In cazul in care nu va fi eliminat, nu se va retrage si la sfarsitul sezonului nu va avea nici un joc pierdut la masa verde, suma ii va fi rambursata (minus cheltuielile de expeditie).
    17. Jucatorii care au mai participat in campionat si care in ultimul sezon jucat nu au creat probleme, nu sunt nevoiti sa depuna nici o garantie financiara."

Sunt convins ca voi pierde prin aceste masuri participanti, dar mai bine joc cu o mana de oameni seriosi si cu bun simt decat cu o adunatura neseriosi care sa nu respecte munca depusa aici de voi si de mine.
    Repet inca o data: toti jucatorii care se vad in clasamentele de mai sus nu sunt nevoiti sa depuna nici o garantie financiara pt inscrierea in sezonul 3.
    Pt noi veniti: pt seriozitatea mea pot garanta jucatorii pe care ii vedeti in clasamentele de mai sus si feedback-ul pe care il am in urma tranzactiilor aici.
    Eu inca mai vreau sa ma inscriu...
    Abia miercuri pot depune garantia. Ne dai aici contul sau datele pentru mandat? Sau pe PM?

7. #587 SP
    Member adicodlea's Avatar
    da , imi pare rau ca nu am mai apucat sa intru , mi-a zis odata ovidiu ca o sa fie dupa 6 ,am intrat nu era , am avut multa treaba , mi-am vandut o masina etc...asta e ! sa inceapa sezonul 3 !

8. #588 SP
    Member TheSpider's Avatar
    si aia 30 de lei,care sunt platiti de cei sanctionati,unde se duc?
    ps:nu ar trebui sa primesc/primim cei care nu au primit,cate 6 puncte pt fiecare eliminat,sau nu au mai fost luati in considerare?

9. #589 SP
    Junior Member alex1986sho's Avatar
    Spike ma bag si eu daca se poate

10. #590 SP
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Eu inca mai vreau sa ma inscriu...
    Abia miercuri pot depune garantia. Ne dai aici contul sau datele pentru mandat? Sau pe PM?
    de luni incep inscrierile. vb atungi mai multe.

Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    si aia 30 de lei,care sunt platiti de cei sanctionati,unde se duc?
    ps:nu ar trebui sa primesc/primim cei care nu au primit,cate 6 puncte pt fiecare eliminat,sau nu au mai fost luati in considerare?
    1. la mine, ca doar eu organizez, nu cred ca a mai fost cineva care sa miste vreun deget...
    2. rezultatele celor eliminati au fost anulate

Quote Originally Posted by alex1986sho View Post
    Spike ma bag si eu daca se poate
    se poate si nu e nevoie sa depui nici o garantie. nu am avut pb cu tine la ultima editie la care ai participat. vb luni mai multe cand incep inscrierile.

11. #591 SP
    Junior Member alex1986sho's Avatar
    ok multam !

12. #592 SP
    Junior Member cosming's Avatar
    Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor ce au terminat campionatul,adica celor seriosi.
    Personal consider ca noile reguli sunt foarte bine puse,pentru a evita neseriosi ce au fost in editia precedenta.
    Acum ca am si promovat in Liga A,abia astept sa revin intr-o forma si mai buna

Felicitari Spike pentru organizare.

13. #593 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Supercupa

thedeadman14 ( Liverpool ) - micul_ ( Juventus ) 3-0
    micul_ ( Liverpool ) - thedeadman14 ( Juventus ) 0-4

Thx

14. #594 SP
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    Supercupa

Thx
    ce macel

15. #595 SP
    Junior Member MVP-ANY's Avatar
    Ovidiu ...TATA ...ti-am dat pe mess ..pe PSN ...!
    A ai si tu telefon!!!! Daca stii ca nu esti de gasit...FA CEVA FRATE!

---------- Post added 31-03-2011 at 10:35 PM ----------

Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    hmm , nu contest ca n-am dat niciun semn , dar xlsvry de ce n-a pierdut ? a incercat sa ma contacteze si n-a reusit ? stiu ca e a doua abatere si primesc sanctiunea , am avut niste probleme care mi-au ocupat mare parte din timp . Insa de ce numai eu sunt sanctionat ? Nici MVP_ANY n-a incercat sa ma contacteze , a scris doar pe thread aici , desi stiam ca sunt niste reguli cu telefonul ... dar n-am zis nimic .
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    a pierdut si xslry la masa verde nu doar tu, dar la el a fost prima abatere.
    in legatura cu mvp-any trebuia sa ma anunti, eu ce sa fac dc tu nu zici nimic...
    Quote Originally Posted by MVP-ANY View Post
    Ovidiu ...TATA ...ti-am dat pe mess ..pe PSN ...!
    A ai si tu telefon!!!! Daca stii ca nu esti de gasit...FA CEVA FRATE!
    Scuze ...esti student nu ai credit pe cartela! OK

16. #596 SP
    Member micul_'s Avatar
    Supercupa

Thx
    felicitari man, ai fost mult prea bun pentru mine. esti cel mai tare adversar peste care am dat si meriti din plin trofeul. vreau sa felicit si organizatorul pentru munca depusa. ne vedem sezonul viitor.

17. #597 SP
    Member adicodlea's Avatar
    Supercupa

Thx
    ti-am zis ca o sa iti revii , dar te certai cu mine !

18. #598 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    conteaza pe mine pentru sezonul urmator

19. #599 SP
    Member maghear's Avatar
    prezent pt sezonul urmator

20. #600 SP
    Datorita programului incarcat de maine, am decis sa dau drumul de azi la inscrieri. Cei care ati participat editia trecuta trebuie doar sa confirmati participarea, restul trebuie sa-mi trimita PM cu id-ul de mess, PSN si nr de telefon. Cei care nu au mai participat pana acum sau au facut-o dar cu probleme vor primi inapoi un PM privind detaliile depunerii garantiei (sau taxei dupa caz) de 30 de lei.

Regulamentul competitiei il aveti pe http://fifa11-cg-league.cabanova.com/ . Pt orice alte detalii ma puteti contacta pe mess: bianco_rossi88.

Componenta celor 2 ligi va fi stabilita in functie de numarul jucatorilor participanti.

Inscrisi pana acum pt sezonul 3: cosming, dinamovistu2008, goodfellam, maghear, micul_, Razvan, Spike, thedeadman14, TheSpider (9 jucatori).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 220 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 130 ... LastLast