Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 220 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 188 ... LastLast
Results 2,741 to 2,760 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #2741 SP
    Member Tonynho's Avatar
    Confirm , date neschimbate .

2. #2742 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Sezonul 5 va incepe vineri 25.5.12.

Cei care au jucat sezonul trecut trebuie doar sa comfirme prezenta aici pe forum.
    Cei care nu au jucat sezonul trecut dar au mai jucat pana acum la mine fara sa creeze probleme trebuie sa imi trimita un PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon.
    Cei care nu au mai jucat deloc la mine in campionat trebuie sa-mi dea de asemenea PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon. Dupa ce fac asta le voi da un PM inapoi cu contul de IBAN in care sa depuna garantia de 30 de lei. Va reamintesc ca la sfarsitul sezonului rambursez garantia celor care si-au jucat toate meciurile.
    Toti cei inscrisi trebuie sa fie la curent cu Regulamentul de pe site
    http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/ si sa fie de acord sa il respecte 100%.

Inscrisi pana acum in sezonul 4: balasadaniel41, cosming, Donbassil, DonLuLu, flllorin, gvingi76, HoriaHG, HoTDoc, Kostelinho, micul_ (Napoli), mirciulik.6, ossaur (Napoli), SilviuGabriel, Spike, Thedeadman14, Tonynho (16 jucatori)

---------- Post added 23-05-2012 at 06:57 PM ----------

Inscrisi pana acum in sezonul 4: balasadaniel41, cosming, Donbassil, DonLuLu, flllorin, gvingi76, HoriaHG, HoTDoc, Kostelinho, micul_ (Napoli), mirciulik.6, Musste, ossaur (Napoli), SilviuGabriel, Spike, Thedeadman14, Tonynho (17 jucatori)

3. #2743 SP
    Member asteptau's Avatar
    ma inscriu si eu.

4. #2744 SP
    Sezonul 5 a inceput.

La sfarsitul sezonului promoveaza direct primele 2 locuri din Liga 2 si retrogradeaza direct ultimii 2 din Liga1. De asemenea, locurile 3 si 4 joaca baraj pentru promovare cu locurile 9 si 10 din Liga 1.

Din cupa merg mai departe primii 2 jucatori din fiecare grupa. Mai departe se va juca in sistemul: A1 - C2; A2 - C1; B1 - D2; B2 - D1; S1 - S3; S2 - S4.

Urnele valorice cu echipele au fost actualizate. Nu mai sunt valabile cele vechi. Le aveti atasate in acest post.

Pentru datele de contact va astept pe mess sa vi le dau: bianco_rossi88.

De jucat prima etapa din Cupa pana sambata ora 23:00.
    Attached Files

5. #2745 SP
    Junior Member wildspirit's Avatar
    joc cu echipa fixa : VALENCIA FC

6. #2746 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Joc cu echipa fixa : Kuban Krasnodar

7. #2747 SP
    Junior Member Musste's Avatar
    Spike ( Schalke) 1-0 Musste (Bilbao)
    Musste (Sevilla) 0- 3 Spike (Malaga)

8. #2748 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Ar fi fost o idee sa jucam sezonul asta numai cu echipe nationale, daca tot se desfasoara Euro 2012. Poate se mai poate face ceva

9. #2749 SP
    Member DonLuLu's Avatar
    De pe tableta de ce nu merge sa intru pe site?

10. #2750 SP
    Quote Originally Posted by DonLuLu View Post
    propunerea trebuia sa vina inainte sa inceapa campionatul pentru a fi supusa la vot. acum vom continua asa.

---------- Post added 24-05-2012 at 08:52 PM ----------

Quote Originally Posted by DonLuLu View Post
    ori nu ai instalat flash player-ul ori browser-ul pe care il folosesti nu e compatibil. pe tableta mea chinezeasca android merge sa intru.

11. #2751 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Nu putem sa facem o alta competitie in paralel? Cu grupe si nationalitati, exact cum e la Euro? M-am saturat de acelasi format de campionat / cupa

12. #2752 SP
    Facem Cupa Ligii cu nationale?
    Grupe si apoi knok-out. Da' tre' sa-si aleaga fiecare nationala la inceput si merge cu ea pana la capat.

---------- Post added 24-05-2012 at 09:22 PM ----------

Daca se inscrie cineva si Spike e de acord, o manageriez eu. Separat de campionat, numa' sa ne dea Spike un loc in meniu pe site
    Daca se strang mai putin de 16 participanti nu cred ca se merita.

13. #2753 SP
    Meci Cupa:

Wildspirit (Valencia) 2-3 Musste (Napoli)
    Musste (Lyon) 1-1 Wildspirit (Valencia)

14. #2754 SP
    Member ossaur's Avatar
    conteaza pe mine
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Facem Cupa Ligii cu nationale?
    Grupe si apoi knok-out. Da' tre' sa-si aleaga fiecare nationala la inceput si merge cu ea pana la capat.

---------- Post added 24-05-2012 at 09:22 PM ----------

Daca se inscrie cineva si Spike e de acord, o manageriez eu. Separat de campionat, numa' sa ne dea Spike un loc in meniu pe site
    Daca se strang mai putin de 16 participanti nu cred ca se merita.

15. #2755 SP
    eu zic sa terminam sezonul asta asa cum e si apoi sa mai facem rapid unul, fara liga, fara promovari si retrogradari, doar cu grupe in stil euro si echipe nationale. eu unul nu sunt pentru lucrurile facute la repezeala pe ultima 100 de m.
    o a 3-a competitie in paralel cu ligile si cupa ar fi prea mult zic eu. o sa vedeti ca nu o sa ducem la final nici una.

acum ca sa nu ziceti ca nu accept propuneri si fac totul de capul meu ca un conducator tiran , vin cu o propunere: cine vrea sa jucam in cupa de duminica incolo (dupa termenul alocat primei etape) doar cu cu formatii calificate la Euro, sa posteze aici pe forum. In cazul in care vor fi minim 11 jucatori care vor vota pentru, HotDoc va face o lista cu echipele calificate la Euro si caracteristicile lor din H2HS, iar eu o voi partaja in urne valorice. Sa inceapa votarea (doar pe forum - nu voi lua in considerare voturile lasate pe mess). Meciurile jucate pana atunci in cupa cu echipele de club raman valabile. Votul va cadea daca: 1) HotDoc nu va atasa lista cu echipele si caracteristicile lor pe Thread pana sambata la ora 20:00 sau 2) nu vor vota pentru minim 11 jucatori pana sambata la ora 20:00

---------- Post added 24-05-2012 at 10:00 PM ----------

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    si sa ma bata unul cu echipa mai buna doar pentru ca asa vrea frumusetea asta de joc scriptata? sry, eu nu voi juca niciodata intr-o competitie cu echipa fixa.

16. #2756 SP
    Member micul_'s Avatar
    Eu sunt pentru varianta lui Spike

17. #2757 SP
    Iata fisierul din sezonul trecut. Explicatiile aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post801652

Sunt de acord cu propunerea folosiri echipelor calificate la EURO in cupa.
    Attached Files

18. #2758 SP
    sunt de acord sa jucam cu echipe calificate la euro

19. #2759 SP
    Quote Originally Posted by micul_ View Post
    Eu sunt pentru varianta lui Spike
    care din ele? sa jucam cu echipe de la euro de sezonul viitor sau de sezonul asta din etapa 2 in cupa?

Pentru varianta jucarii cu echipe de la euro in cupa incepand cu etapa a 2-a: gvingi76, Musste (2 jucatori).

20. #2760 SP
    Member DonLuLu's Avatar
    Io sunt de acord sa se faca si un euro dar sa jucam pt ceva adik poate punem fiecare cate 10,20,30...ron cat o vrea lumea sa fie si mai interesant

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 220 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 188 ... LastLast