Scz. daca am deranjat ultimul post era oarecum retoric in contextul in care am cerut o amanare iar partenerul meu a refuzat categoric. Dreptul lui, ghinionul meu ca ma aflu in grupa ce el, dar neffind prima data ma asteptam.
Oricum vis a vis de felul in care fiecare isi dramuieste numarul de amanari si cum isi joaca meciurile, cred ca ar trebui interpretat regulamentul si din alt punct de vedere. Si anume: din ce cauza am ajuns eu la deadline? din cauza ca altcineva nu si-a jucat meciurile la timp. Si atunci de ce trebuie sa fiu si eu sanctionat. Se poate vedea ca am avut disponibilitate, mi-am jucat 90% din meciuri(inclusiv cupa) in timp ce adversarul meu nu a reusit nici macar sa inceapa vreun joc.
Nu mi se pare fair, mai ales ca am facut un efort tocmai in ideea de a juca, si am cerut o amanare de 45 min(pana la 21.45) dar nu am primit nici un raspuns. Mi se pare ca sunt de ajuns frustrarile pe care ti le ofera gameplay-ul jocului, si de accea cred ca ar trebui sa evitam sa ne provocam frustrari unii altora. Rog admin-ii sa aiba in vederea aceasta situatie pentru campionatul viitor
Enjoy...
e problema fiecaruia ce face atat timp cat stie sa isi dramuiasca numarul limita de amanari de care poate beneficia. vrei sa mai poti amana meciuri dupa ce ti-ai consumat amanarea bonus primita la inceput de campionat, verifici un deadline si mai primesti dreptul la o amanare. cert e ca nu se vor da amanari pe datorie sau pe caiet. cine isi consuma amanarile disponibile si nu poate sa fie prezent la un deadline pierde cu 0-3 indiferent de motivul pentru care absenteaza.[COLOR=Silver]
Bookmarks