Liga 1 etapa 7
asteptau (real madrid) - maghear (barcelona) 1-1
maghear (spurs) - asteptau (at. madrid) 0-2
Liga 1 etapa 7
asteptau (real madrid) - maghear (barcelona) 1-1
maghear (spurs) - asteptau (at. madrid) 0-2
De jucat pana joi 14.03.2013 etapa 4 de cupa
Grupa A
Mariush - Moarteapasiuni
Grupa B
Gabrielcrist - Asteptau
In cupa au mai ramas de jucat:
Grupa A
HoriaHG - Iasmin90
Grupa B
Asteptau - DonBassil
Ar fi ok tinand cont ca au ramas doar aceste 2 meciuri pentru ultima etapa, daca le-ati putea juca pana luni ca sa putem incepe fazele eliminatorii de joia viitoare. Atentie: este doar o rugaminte, nu un deadline, in cazul in care va permite programul!
In cupa se va juca dupa sistemul A1 - C2; A2 - C1; B1 - D2; B2 - D1, cu primul meci acasa la jucatorul care a terminat pe 2 in grupa sa. In semifinale se va juca dupa sistemul S1 - S3; S2 - S4. Ordinea jucarii meciurilor in semifinale si finala va fi trasa la sorti dupa sferturi.
cupa etapa 4
asteptau (udinese) - gabrielcrist (aston villa) 1-1
gabrielcrist (marseille) - asteptau (udinese) 1-3
LiGA 1 ETAPA 8
DonLuluu(M.city)-Iasmin90(R.Madrid) 3-1
Iasmin90(Juventus)-DonLuluu(R.Madrid) 3-1
Cupa, Grupa A, Etapa 4
Mariush (Bayern Munich) - Moarteapasiuni (Barcelona) 1-2
Moarteapasiuni (Manchester City) - Mariush (Bayern Munich) 4-1
Liga 1, etapa 8
Spike (Blackpool) - Rokococo (Nantes) 1-3
Rokococo (Nantes) - Spike (Blackpool) 1-1
daca pierzi locul 1 nu te mai primesc sezonul viitor![]()
ia zi cat dai pentru titlul de campion in liga 1?
---------- Post added 15-03-2013 at 11:17 PM ----------
In cupa au mai ramas de jucat:
Grupa A
HoriaHG - Iasmin90
Grupa B
Asteptau - DonBassil
Ar fi ok tinand cont ca au ramas doar aceste 2 meciuri pentru ultima etapa, daca le-ati putea juca pana luni ca sa putem incepe fazele eliminatorii de joia viitoare. Atentie: este doar o rugaminte, nu un deadline, in cazul in care va permite programul!
In cupa se va juca dupa sistemul A1 - C2; A2 - C1; B1 - D2; B2 - D1, cu primul meci acasa la jucatorul care a terminat pe 2 in grupa sa. In semifinale se va juca dupa sistemul S1 - S3; S2 - S4. Ordinea jucarii meciurilor in semifinale si finala va fi trasa la sorti dupa sferturi.
De jucat pana duminica 17.03.2013 etapa 8 in liga 1 si 2
Liga 1
Kostelinho - Asteptau
Maghear - TheSpider
Liga 2
Gvingi76 - SilviuGabriel
Mcpallmall - Moarteapasiuni
LIGA 2 - Etapa 8
SilviuGabriel ( Galatasaray ) - Gvingi76 ( Real Betis ) 2-6
Gvingi76 ( Kuban Krasnodar ) - SilviuGabriel ( Boca Juniors ) 4-1
---------- Post added 16-03-2013 at 02:03 PM ----------
LIGA 2 - Etapa 11
Gvingi76 ( Kuban Krasnodar ) - mcpallmall ( Bolton ) 3-0
mcpallmall ( MK Dons ) - Gvingi76 ( Chunnam Dragons ) 3-3
mi-am dat seama ca nu o sa intre, si d-aia am cerut amanarea fara sa imi dea acceptul, banuiesc ca si el ar fi deacord. as fi putut intra o sec si sa castig cu 3-0 , dar nu mi s-a parut corect.
dar sa nu respecti regulamentul ti se pare corect? amanarea trebuia ceruta din timp, trebuia sa ai acceptul adversarului dupa ce ai vb cu el nu sa presupui tu, sa ne zici pana cand doresti sa amani meciul, etc. macar de ai fi amintit de nobilele tale intentii in primul post. s-a mai zis ca a trecut timpul in care fiecare facea cum il taia capul si dupa era iertat. decizia pierderii meciurilor de fiecare la masa verde ramane.
p.s.: daca erai atat de ingrijorat sa nu cumva sa piarda adversarul tau meciurile cu tine la masa verde, trebuia sa-l contactezi din timp nu sa astepti deadline-ul.
Liga 2 Etapa 8
Mcpallmall (Preston) - Moarteapasiuni(Lanciano) 1 -5
Moarteapasini(Arsenal) -Mcpallmall (Totenham) 5 -2
Bookmarks