Salut...vreau sa particip si la urmatorul campionat![]()
De jucat pana miercuri 27.03.13 ora 23:00, etapa 11 din Liga 1
Asteptau - DonLuLu
Spike - Kostelinho
TheSpider - HoriaHG
Atentie: pentru aceasta etapa nu se admit nici un fel de amanari!!! Sa fiti miercuri intre 21:00 si 21:15 pe PSN, bineinteles in cazul in care nu ati jucat meciurile pana atunci! Cine nu e, pierde cu 0-3.
De jucat pana joi 28.03.13 ora 23:00, semifinala de cupa:
Asteptau - HoriaHG
Inscrierile pentru sezonul urmator incep din acest moment.
Cei care au mai participat si nu au fost eliminati din competitie sau nu s-au retras in timpul desfasurarii acesteia, trebuie doar sa posteze aici pe thread ca doresc sa participe; trimiteti si un PM numai daca aveti date de contact schimbate sau daca nu ati participat in acest ultim sezon (e posibil sa nu mai am datele voastre de cand ati participat voi ultima data).
Cei care nu au mai participat deloc pana acum trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o garantie de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), garantie care le va fi returnata la finalul sezonului in conditiile in care isi vor juca absolut toate meciurile si nu vor pierde meciuri la masa verde. Nu se accepta scuze gen: "Nu am timp sa ajung la banca", "Nu depun garantia dar promit 200% ca voi juca toate meciurile", etc.
Cei care au mai participat, dar au fost eliminati din competitie sau s-au retras ei, trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o taxa de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), taxa care nu le va fi returnata la finalul sezonului.
Inscrisi pana acum: alex1986sho, DonBassil, Fakegamer, Gvingi76, HoriaHG, mcpallmall, Moarteapasiuni, ossaur, rokococo, Iasmin90, SilviuGabriel, Spike (12 jucatori).
Inscrierile tin pana vineri 29.03.2013, iar noul sezon va incepe de sambata 30.03.2013 sau luni 1.04.2013.
Regulament campionat: Console Games Fifa Club: Regulament
HoriaHG spune-mi cand putem juca, de preferat azi sau maine.
ma inscriu pentru sezonul urmator.
LIGA 1 - Etapa 11
HoriaHG(Spurs) – TheSpider (Inter) 4-0
TheSpider (Spurs) - HoriaHG(Dortmund)0-1
Liga 1 etapa 11
Spike (Milan) - Kostelinho (Spurs) 3-1
Kostelinho (Bayern Munich) - Spike (Real Madrid) 1-4
And the Champion is ... me!!!![]()
![]()
Asteptau - DonLuLu
Asteptau - HoriaHG
Inscrierile pentru sezonul urmator sunt in desfasurare.
Cei care au mai participat si nu au fost eliminati din competitie sau nu s-au retras in timpul desfasurarii acesteia, trebuie doar sa posteze aici pe thread ca doresc sa participe; trimiteti si un PM numai daca aveti date de contact schimbate sau daca nu ati participat in acest ultim sezon (e posibil sa nu mai am datele voastre de cand ati participat voi ultima data).
Cei care nu au mai participat deloc pana acum trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o garantie de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), garantie care le va fi returnata la finalul sezonului in conditiile in care isi vor juca absolut toate meciurile si nu vor pierde meciuri la masa verde. Nu se accepta scuze gen: "Nu am timp sa ajung la banca", "Nu depun garantia dar promit 200% ca voi juca toate meciurile", etc.
Cei care au mai participat, dar au fost eliminati din competitie sau s-au retras ei, trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o taxa de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), taxa care nu le va fi returnata la finalul sezonului.
Inscrisi pana acum: alex1986sho, DonBassil, Fakegamer, gabrielcrist, Gvingi76, HoriaHG, mcpallmall, Moarteapasiuni, ossaur, rokococo, Iasmin90, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider (15 jucatori).
Inscrierile tin pana vineri 29.03.2013, iar noul sezon va incepe de sambata 30.03.2013 sau luni 1.04.2013.
Update Liga 1
Console Games Fifa Club: Liga I
Tonynho, Asteptau, Ossaur, Alex_Stef - va rog a confirmati sau sa infirmati prezenta in sezonul viitor
Asteptau - DonLuLu
Asteptau - HoriaHG
Inscrierile pentru sezonul urmator sunt in desfasurare.
Inscrisi pana acum: alex1986sho, cosmind27, DonBassil, DonLuLu, Fakegamer, gabrielcrist, Gvingi76, HoriaHG, Kostelinho, Mariush, mcpallmall, Moarteapasiuni, ossaur, rokococo, Iasmin90, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider (19 jucatori).
darkcip - ai PM
Asteptau, HoriaHG si Moarteapasiuni - credeti ca puteti juca si finala cupei pana joi? ca sa dam drumul noului sezon...
Bookmarks