Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 175 of 220 FirstFirst ... 75 125 165 173 174 175 176 177 185 ... LastLast
Results 3,481 to 3,500 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #3481 SP
    Junior Member mcpallmall's Avatar
    Salut...vreau sa particip si la urmatorul campionat

2. #3482 SP
    Member rokococo's Avatar
    particip si la urmatorul campionat

3. #3483 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Particip si eu la urmatorul campionat.

4. #3484 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    De jucat pana miercuri 27.03.13 ora 23:00, etapa 11 din Liga 1

Asteptau - DonLuLu
    Spike - Kostelinho
    TheSpider - HoriaHG

Atentie: pentru aceasta etapa nu se admit nici un fel de amanari!!! Sa fiti miercuri intre 21:00 si 21:15 pe PSN, bineinteles in cazul in care nu ati jucat meciurile pana atunci! Cine nu e, pierde cu 0-3.

De jucat pana joi 28.03.13 ora 23:00, semifinala de cupa:

Asteptau - HoriaHG

Inscrierile pentru sezonul urmator incep din acest moment.

Cei care au mai participat si nu au fost eliminati din competitie sau nu s-au retras in timpul desfasurarii acesteia, trebuie doar sa posteze aici pe thread ca doresc sa participe; trimiteti si un PM numai daca aveti date de contact schimbate sau daca nu ati participat in acest ultim sezon (e posibil sa nu mai am datele voastre de cand ati participat voi ultima data).

Cei care nu au mai participat deloc pana acum trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o garantie de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), garantie care le va fi returnata la finalul sezonului in conditiile in care isi vor juca absolut toate meciurile si nu vor pierde meciuri la masa verde. Nu se accepta scuze gen: "Nu am timp sa ajung la banca", "Nu depun garantia dar promit 200% ca voi juca toate meciurile", etc.

Cei care au mai participat, dar au fost eliminati din competitie sau s-au retras ei, trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o taxa de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), taxa care nu le va fi returnata la finalul sezonului.

Inscrisi pana acum: alex1986sho, DonBassil, Fakegamer, Gvingi76, HoriaHG, mcpallmall, Moarteapasiuni, ossaur, rokococo, Iasmin90, SilviuGabriel, Spike (12 jucatori).

Inscrierile tin pana vineri 29.03.2013, iar noul sezon va incepe de sambata 30.03.2013 sau luni 1.04.2013.

Regulament campionat: Console Games Fifa Club: Regulament

5. #3485 SP
    Member TheSpider's Avatar
    HoriaHG spune-mi cand putem juca, de preferat azi sau maine.
    ma inscriu pentru sezonul urmator.

6. #3486 SP
    Junior Member gabrielcrist's Avatar
    ...i'm in for the next season!

7. #3487 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Intru si eu daca ma primiti!

8. #3488 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    HoriaHG spune-mi cand putem juca, de preferat azi sau maine.
    ma inscriu pentru sezonul urmator.
    Eu pot si azi si maine, seara dupa ora 20. Cum esti si tu liber.

9. #3489 SP
    Member TheSpider's Avatar
    hai acum

10. #3490 SP
    Member HoriaHG's Avatar

LIGA 1 - Etapa 11

HoriaHG(Spurs) – TheSpider (Inter) 4-0

TheSpider (Spurs) - HoriaHG(Dortmund)0-1

11. #3491 SP
    Liga 1 etapa 11

Spike (Milan) - Kostelinho (Spurs) 3-1
    Kostelinho (Bayern Munich) - Spike (Real Madrid) 1-4

And the Champion is ... me!!!

Asteptau - DonLuLu

Asteptau - HoriaHG

Inscrierile pentru sezonul urmator sunt in desfasurare.

Cei care au mai participat si nu au fost eliminati din competitie sau nu s-au retras in timpul desfasurarii acesteia, trebuie doar sa posteze aici pe thread ca doresc sa participe; trimiteti si un PM numai daca aveti date de contact schimbate sau daca nu ati participat in acest ultim sezon (e posibil sa nu mai am datele voastre de cand ati participat voi ultima data).

Cei care nu au mai participat deloc pana acum trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o garantie de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), garantie care le va fi returnata la finalul sezonului in conditiile in care isi vor juca absolut toate meciurile si nu vor pierde meciuri la masa verde. Nu se accepta scuze gen: "Nu am timp sa ajung la banca", "Nu depun garantia dar promit 200% ca voi juca toate meciurile", etc.

Cei care au mai participat, dar au fost eliminati din competitie sau s-au retras ei, trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o taxa de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), taxa care nu le va fi returnata la finalul sezonului.

Inscrisi pana acum: alex1986sho, DonBassil, Fakegamer, gabrielcrist, Gvingi76, HoriaHG, mcpallmall, Moarteapasiuni, ossaur, rokococo, Iasmin90, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider (15 jucatori).

Inscrierile tin pana vineri 29.03.2013, iar noul sezon va incepe de sambata 30.03.2013 sau luni 1.04.2013.

Regulament campionat:
    Console Games Fifa Club: Regulament

12. #3492 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

13. #3493 SP
    Member Kostelinho's Avatar
    Confirm prezenta.

14. #3494 SP
    Member Mariush's Avatar
    confirm si eu prezenta, poate sezonul asta e cu noroc

15. #3495 SP
    Member DonLuLu's Avatar
    confirm

16. #3496 SP
    Junior Member cosmind27's Avatar
    Salut. Confirm prezenta.

17. #3497 SP
    Tonynho, Asteptau, Ossaur, Alex_Stef - va rog a confirmati sau sa infirmati prezenta in sezonul viitor

Asteptau - DonLuLu

Asteptau - HoriaHG

Inscrierile pentru sezonul urmator sunt in desfasurare.

Inscrisi pana acum: alex1986sho, cosmind27, DonBassil, DonLuLu, Fakegamer, gabrielcrist, Gvingi76, HoriaHG, Kostelinho, Mariush, mcpallmall, Moarteapasiuni, ossaur, rokococo, Iasmin90, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider (19 jucatori).

Regulament campionat:
    Console Games Fifa Club: Regulament

18. #3498 SP
    Junior Member darkcip's Avatar
    vreau sa ma inscriu si eu daca se mai poate

19. #3499 SP
    darkcip - ai PM

Asteptau, HoriaHG si Moarteapasiuni - credeti ca puteti juca si finala cupei pana joi? ca sa dam drumul noului sezon...

20. #3500 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ma inscriu si eu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 175 of 220 FirstFirst ... 75 125 165 173 174 175 176 177 185 ... LastLast