eu la 22:30 ajung acasa si intru direct pe psn e ok>?
Cred ca situatia cupei trebuie updatata pentru grupa D, din cate am inteles Cosmin s-a retras.
am dat msj pe psn la DonLuLu.si am cerut sa ma adauge la prieteni,eu am incercat si nu imi da voie psn sa il adaug practice imi zice ca nu pot adauga un amic pe care am trimis deja o invitatie,infine.daca vezi mesaju adaugama tu si hotarestete cand vrei sa jucam meciurile pt cupa si campionat.
Haideti fratilor ca se umple pagina si nu avem rezultate pe ea.
Avem update:
Console Games Fifa Club: Liga I
Console Games Fifa Club: Liga II
Console Games Fifa Club: Cupa
Sper ca e bine in grupa D...![]()
DonLuLu ( Arsenal ) - TheSpider ( B.Dortmund ) 3-0
TheSpider ( M.City ) DonLuLu ( M.United ) 1-4
LIga 1 Etapa 1
Cupa, Grupa D, Etapa 5
Mariush (West Bromwich Albion) - DonBassil (QPR) - 1-0
DonBassil (Napoli) - Mariush (Borussia Dortmund) 1-3
De jucat pana miercuri 10.04.13 ora 23:00, etapa 3 din Liga 1 si 2
Liga 2
alex1986sho - mcpallmall
darkcip - galagan90
De jucat pana joi 11.04.13 ora 23:00, etapa 3 din cupa
Grupa A
Iasmin90 - mcpallmall
TheSpider - Tonynho
Grupa B
Alex_Stef - Galagan90
DonLuLu - Fakegame13
Grupa C
Costea - Kostelinho
Moarteapasiuni - Silviugabriel
Am facut update pe site la situatia amanarilor. In acest moment Costea, galagan90 si thedeadman14 nu mai au voie sa amane meciuri indiferent de natura problemei lor. Desigur ca oricine doreste sa primeasca dreptul la o amanare in plus poate verifica un deadline (se anunta pe forum in scris cu minim 2 ore inainte de deadline).
Liga 1 Etapa 3
TheSpider (Barca) - Tonynho (Real M) 0 - 2
Tonynho (Santos) - TheSpider (West Brom) 5 - 1
Dupa terminarea editiei actuale va anunta Spike perioada de inscrieri si ce trebuie sa faci.
Pana atunci citeste regulametul:
Console Games Fifa Club: Regulament
ca sa fi familiarizat cu el si sa te hotarasti daca vrei sa intri.
Daca intervin modificari in regulamet vor fi anutate si pe threadul asta.
dpdv al regulamentului ne intereseaza doar daca ai incercat sa-l contactezi pe galagan90 telefonic si acesta nu a raspuns. daca l-ai contactat pe forum, mess, psn si nu ai dat de el nu ne intereseaza (repet, asta dpdv al regulamentului). oricare ar fi cazul, tu sa fii in seara asta intre 21:00 si 21:15 pe psn. daca nu e acolo, castigi cu 3-0.
Eu nu am avut nicio amanare, de care sa stiu eu.
Totusi, am vb cu mcpallmall si vom amana partida din etapa 3. Il jucam maine
Vezi ca ai aici situatia amanarilor. In dreptul tau arata 1, deci intr-adevar o poti folosi.
Console Games Fifa Club: Situatia amanarilor
eu nu reusesc sa dau de galagan90 i-am dat add pe psn nu a intrat i-am dat pe mess nu a intrat daca nu ma contacteaza ce fac ?
In primul rand ar fi trebuit sa ma suni, dupa cum scrie regulamentul, daca nu ai credit ceva imi dai un mesaj nu stiu, orice, te sunam eu inapoi. Sunt cam in urma cu meciurile si imi pare rau pentru asta Spike, o sa joc meciurile in avans de acum. Darkcip, te sun eu, in orice caz ajung in seara asta la 22:20 acasa. Deadline-ul este la 23:00, nu cred ca asta e problema. In orice caz, de maine imi joc meciurile si le voi juca in avans, inca o data imi cer scuze, nu vreau sa fiu un impediment.
---------- Post added 10-04-2013 at 06:04 PM ----------
Aa, apropo, la numarul lui darkcip din lista de contacte imi spune robotul ca "Numarul format este incorect" .
ia mai incearca odata galagan
---------- Post added 10-04-2013 at 06:54 PM ----------
0751822176 asta e numarul pe care il am si acolo dar lasa ca te sun eu dupa champions league daca mai esti daca nu e la 22:20 nu stau sa joc
---------- Post added 10-04-2013 at 07:15 PM ----------
a am vazut ca e gresit scris e cu 0751 nu 0741
Bookmarks