Multumesc!
Mai e putin si apare FIFA14. Ceva revigorare campionat pe PS3?
Sau treceti toti la PS4?
Eu am facut precomanda pentru PS3.
Vom face un campionat de FIFA14 pe PS3. Cand vom vedea care sunt posibilitatile de joc vom actualiza regulametul.
Pana atunci cine este interesat, sa citeasca intai regulametul actual, apoi sa-si anunte disponibilitatea pe forum.
Console Games Fifa Club: Regulament
Deocamdata aveti pe site si ultima editie din FIFA13. In seara asta se va face loc pentru prima editie FIFA14.
cu pare de rau va anunt ca nu mai am timp sa ma implic deloc la organizarea campionatului. bafta celor care vor duce competitia mai departe. eu nu m-am hotarat inca daca sa imi cumpar jocul...
Pot sa ma reinscriu si eu la Fifa 2014?
gvingi76 raman la PS3 pana se mai ieftinesc sau apar oferte la PS4![]()
Intram in ultima suta de metri. In weekend se va revizui regulamentul si vom incepe un campionat saptamana viitoare(daca ne strangem). Deocamdata este in vigoare cel de aici. Vom vedea daca putem scapa de virgingaming.com (aici vor fi modificari regulamentare).
Pentru prima editie din FIFA14 inscrierea este libera.
Momentam inscrisi sunt: gvingi76, DonBassil, Erikutzu
Anuntati in thread inscrierea.
Ma inscriu si eu la Fifa 14
PSN ID : Catzalino
Banuiesc ca nu incepem pana duminica? Abia atunci o sa am jocul.
mda, m-a pacalit Venom sa mi-l iau. ma bag si eu in sezonul urmator.
@Gvingi76 - crezi ca poti modifica regulamentul sa fie deadline-ul la 23:00 si intrarea obligatorie pentru cei care nu au jucat etapa in curs intre orele 22:00 si 22:15 cu exceptia lui SilviuGabriel (pt el sa ramana la fel ca si pana acum ca e mai mic)?
Bookmarks