DonBassil si Silviu Gabriel au spus ca sau retras din campionat. Cu Silviu Gabriel am meci in liga etapa 3 si cu DonBassil mai am de jucat in Cupa Grupa B etapa 5.
DonBassil si Silviu Gabriel au spus ca sau retras din campionat. Cu Silviu Gabriel am meci in liga etapa 3 si cu DonBassil mai am de jucat in Cupa Grupa B etapa 5.
Si? este deadline si nu au intrat online ? Mai bogdanele, cam strezezi oamenii p'aici...postezi numai aiurea
Dupa cum au anuntat, DonBassil si SilviuGabriel s-au retras din campionat. Toate meciurile lor se vor contoriza ca pierdute cu 0-3. voi actualiza situatia in noaptea aceasta.
De jucat pana joi 21.11.2013:
Grupa A - Etapa 1 - (21/11/2013)
Erikutzu - Spike
Grupa B - Etapa 1 - (21/11/2013)
Kostelinho - Leut
DonBassil urmareste deadline-urile joi seara. Trebuie sa-l aveti in lista de prieteni.
Ba frate daca eu intreb omu daca joaca si el imi spune ca s a retras ce vrei sa postez???? Daca asa jucati voi in campionat eu nu am de unde sa stiu. Asa pot sa fac si eu,scriu pe forum ca m-am retras si pe urma urmaresc deadline. Lol
Iar cat despre tine tony n-am prea multe de spus ai aratat cat de fair play ai fost cand am jucat cu tine incercand sa-mi spui ca nu ai jucat cu mine si ca eu am jucat cu alti playeri. Parca trebea sa fie un campionat distractiv dar se pare ca ca mancati intre voi.
Cat fair play in campionatu asta. Fratilor mai invatati sa mai si pierdeti totusi aveti o varsta. Nu va mai credeti asa buni!!
---------- Post added 21-11-2013 at 19:10 ----------
Liga etapa 6
Leut (Borussia Dormund)-Bogditza (Chelsea)1-1
Bogditza (Bayern Munich)- Leut( Real Madrid)0-0
La veterani si-a pus amprenta calitatea indoielnica a jocului, fie vorba intre noi acelasi joc de vreo 7 ani. Si lumea mai cedeaza nervos. Eu m-am retras de tot. Nu merita.
Salutari,
Si eu ma retrag din campionat.imi fac prea multi nervi si nu are rost.
Bafta in continuare!!!
@cosming, te-am deranjat cu ceva ? Nervi mi-am facut si eu si am trecut peste.
Pana la urma ... se joaca in continuare sau ne retragem toti pe motiv ca am pierdut si nu ma mai joc ?
Bogditza, nu te-am jignit, am spus doar adevarul. Joci penibil, nu incerci nimic si ai noroc cu carul si asa logic ca te enervezi. Te-as bate la Fifa 13 10 meciuri din 10 cu siguranta si la 14 ar fi trebuit sa castig dar jocul nu vrea sa ma lase. Asa ca nu imi zi mie ca invat cum sa pierd ca tu nu ai fi in stare vreodata sa ma bati, capiche?
Tocmai asta incercam sa-ti spun,nu sti sa pierzi si te crezi prea bun. Si chiar daca esti mai bun ca mine nu se vorbeste asa despre un alt player nu arati nici un fel de respect fata de el. infine nu are rost sa mai vb. bft in continuare si astept sa jucam si in cupa cand o sa te mai calmezi![]()
@mirciulik.6 nu m-ai deranjat cu nimic,pur si simplu nu mai inteleg si nu mai suport jocul,iar felul in care am pierdut in meciul cu tine m-a facut sa renunt la a mai juca fifa 14,cel putin intr-un campionat.
Imi creaza prea multi nervi si lucrul asta deja este o problema,nu doar in meciul jucat cu tine ci in general.Scuze daca ca am incurcat insa chiar nu suport fifa 14.
Cand vad ca acuzi jucatori mai vechi decat mine sau tine ca "joaca la deadline" consider ca mi-am pierdut respectul. Cupa o jucam cand trebuie, la deadline.
---------- Post added 21-11-2013 at 21:49 ----------
Meciuri cupa
Leut (New.Jets) - Kostelinho (Jaen) 2-0
Kostelinho (Energie Cottbus) - Leut (Brescia) 0-1
Echipe slabe, chiar foarte slabe dar reusesc sa castig, invatatura de minte sa joc cu echipe slabe ca e mai bine.
Bogditza , daca esti online hai sa jucam 3 din 5 , daca castigi eu ma retrag , daca castig eu te retragi tu , merge?
Incep sa cred ca am gresit incepand aceasta editie. Cei care mai vor sa joace, haideti sa terminam acest campionat fara alte comentarii nenecesare. Vreau sa vad mai multe rezultate ale meciurilor si mai putine comentarii. Multumesc.
Abia am gasit rezultatele pe pagina asta... Sper ca nu am sarit vreunul.
Avem actualizarea rezultatelor pana la postul #4317
Console Games Fifa Club: Liga I
Console Games Fifa Club: Cupa
De jucat pana duminica 24.11.2013:
FIFA 14 Sezon 2 - Etapa 3 - (24/11/2013)
Erikutzu - Leut
gvingi76 - Kostelinho
Spike - Tonynho
De jucat pana miercuri 27.11.2013:
FIFA 14 Sezon 2 - Etapa 4 - (27/11/2013)
Kostelinho - Erikutzu
SAVA ADRIAN - Bogditza
De jucat pana joi 28.11.2013:
Grupa A - Etapa 2 - (28/11/2013)
meciurile sunt jucate
Grupa B - Etapa 2 - (28/11/2013)
SAVA ADRIAN - Kostelinho
Bogditza (Real Madrid) - Sava Adrian (Manchester City) 1-1
Sava Adrian (Tottenham) - Bogditza ( Benfica) 0-3
LIGA 1 - Etapa 3
Kostelinho ( Real Madrid ) - Gvingi76 ( Roma ) 0-2
Gvingi76 ( Real Betis ) - Kostelinho ( Eintracht Frankfurt ) 0-3