LIGA A
rokococo ( Wolfsburg ) - TheSpider ( tottenham ) : 2 - 1
TheSpider ( arsenal ) - rokococo ( Man City ) : 2 - 2
LIGA A
rokococo ( Wolfsburg ) - TheSpider ( tottenham ) : 2 - 1
TheSpider ( arsenal ) - rokococo ( Man City ) : 2 - 2
CISSE cand putem juca etapa?ma gasesti pe mess sau acum pe psn.ti-am dat add pe ambele!!!
PS:Nr. de telefon pe care l-ai dat imi spune ca este NEALOCAT!!!
cisse (arsenal) - cosming (bayern) 5-0
cosming (arsenal) - cisse (Manchester City) 1-7
imi pare rau cosmin ca la 3-0 respectiv 3-1 ai renuntat la joc, dar fiecare se manifesta cum doreste cand e nervos. bafta in continuare!
am jucat cu ilentz&balasadaniel,duminica(a se vedea rezultatele) ... n'aveam habar ca ar trebui sa joc cu ics ... parca,in sezoanele trecute,meciurile deadline erau anuntate mai devreme ... probabil,urmeaza inca doua infrangeri la mine ... nu'i bai,la palmaresul lu' moi ...![]()
Liga B
ILentz (Liverpool) - Micul_ (Roma) : 1 - 1
Micul_ (Manc. City) - ILentz (Bayern Munich) : 1 - 3
Deadline-ul a fost anuntat inca din momentul in care am dat drumul la campionat. In plus ati avut la dispozitie 4 zile si nu 3 cum obisnuim. Chiar dc am anuntat de sambata adversarii obligatorii era logic ca trebuia sa va gasiti cei care nu aveati meci jucat in prima etapa adversari in aceeasi situatie. Dc nu are nimeni nimic de obiectat, ca sa nu incepem cu stangul, va dau o amanare de 24 de ore. Aceasta situatie nu se va mai repeta asa ca pe viitor cine mai calca stramb va fi penalizat si nu vreau sa faca trimitere pt indulgenta la aceasta situatie. Deadline-ul pt etapa 2 nu a fi insa amanat.
De jucat pana luni 11.7.11 ora 23:00
Liga A
HoriaHG- xslvry
Liga B
Nightcrawl3r - ossaur
wackorine - ics11
De jucat pana miercuri ora 23:00 etapa 2.
Am facut uptade pe site cu rezultatele de pana acum: http://fifa11-cg-league.cabanova.com/
o sa intru si eu cam intr-o ora pe psn , si o sa fiu cam toata ziua , deci avem cand sa jucam !
xslvry ( Manchester City ) - thedeadman14 ( Juventus ) 0-2
thedeadman14 ( Tottenham ) - xslvry ( Manchester City ) 6-2
Nu-i nimic, bravo si tie. Pofta buna!
eu unul nu mai joc... am jucat cu dinamovistu , i s-a dec odata la sf primei reprize , apoi din nou , cand am reincercat chiar la inceputul meciului , daca nu se rez probl asa , nu mai joc ! data trecuta cand am jucat cu el , i s-a dec de vreo 6 ori si nu am mai zis nimic ...dar na
man.....te oftici degeaba.....mi s-a deconectat o data la pauza si o data inainte sa intram in meci,.....in arena.....deci nu se pune....si la history scrie ca am pierdut un singur meci cu 3-0........si pana acum am jucat 8 meciuri......in niciunul nu mi s-a deconectat....probabil k nu suntem compatibili))
PS: dinamovistu2008(Man City) - xslvry(Arsenal) = 2-1
nu ma oftic chiar deloc , dar e f enervant , cel putin eu unul nu suport sa tot reintru in joc , si asa imi merge aiurea , cateodata se blocheaza consola , cand intru in joc si m-a exasperat deja !
Dinamovistu2008(OL) - MVP-ANY (Liverpool) 1-2
MVP-ANY (Liverpool) - Dinamovistu2008(Valencia) 2-2
Bookmarks