2x nu prea poti urca pe forum.Astepti o groaza sa le vezi. Eu le redimensionez inainte oricum
2x nu prea poti urca pe forum.Astepti o groaza sa le vezi. Eu le redimensionez inainte oricum
cum sa nu.
uita-te la pozele de la american muscle de la mine: 3800x2600 ceva de genu
nu se incarca mai greu pe ecran ca altele, cel putin pe netul meu. si nu am cine stie ce net.
pacat sa nu fie puse la rezolutie mare, daca tot arata asa bine unele. (numai sa nu impuste MonkY ca ii umplem serverul cu masini si nu cu aplicatii iPhone)
De ce ai tobele albastre? sau e doar o reflexie. am pus si eu tobe racing la M3 si de la 4 iesiri are doar doua, dar sunt un argintiu mai inchis, nu albastru. Cum se comporta 458 Italia? e stabila? sufera de oversteer daca ii maresti puterea? ca 430 Scuderia e ca un titirez daca nu esti atent
tevile sunt albastre pentru ca sunt facute cand elimina o sarja de foc prin retrogradarea vitezei inainte de viraj. am vrut sa surprind flacarile, dar nu apar in poze nicicum, pacat.
I-am marit puterea la maxim cumparand toate optiunile, are vreo 700 cp, i-am aplicat si toate tunnningurile si sta lipita. zici ca are lipici pe talpiDar fara tunning fuge spatele destul de usor.
Merge si de pe consola. Inainte de a upload, daca aveti multe poze, recomand un Clear Cache la browser.
Prima incercare. Am vazut la voi altele mult mai bune.
Ultimele 2 is posibile spoilere pt. trofeele (simple) cu facut poze la oameni asa ca daca sunteti slabi de inger nu va uitati
LE: si daca totusi va uitati la penultima comparati telefonul si mana cu ce era in GTA Vice City lol
Orgasm vizual![]()
Am o rugaminte,poate sa puna cineva imagini cu un Nissan Skyline GTR R-34(alb sau albastru) in genul celor puse de nameless_fear?!ca pana ajunge al meu mai dureaza...![]()
Bookmarks