And ...the Beast is here......
@dayday :am 3 masini acum, dar va trimit 2CV-ul daca il vrea cineva![]()
trofeul pentru 1000 de masini mai poate astepta eu am vandut tot pentru tuning. dar cand ma apuc sa cumpar iar masini ideea ta e foarte interesanta
Pai eu am 8 mil jumate.. Vreau sa ajung la 10 pt trofeu si 60 si ceva de masini... Iti trimit si eu Maine azi nu Mai pot![]()
tudyniuz - la ultima poza, cu lambo si renault, foloseste un panning 3 daca ai salvarea si seteaza shutter speed pe 60. Sa vezi diferenta.
Tekken - frumoase poze - culori mai sterse, imita realitatea. Parca pozele din studio sunt prea tipatoare, astea din curse sunt mai frumoase.
Imi place poza 2 cum ai focalizat si ultima poza (am o pasiune pt supravirarile la accelerari cu Arta Garaya).
nu stiu daca mai am salvarea dar daca o am o sa incerc. nu m-am ocupat prea mult de poze, dar merci de sfat![]()
Lamborghini Miura - Sex on Wheels!
ART Morrison Vette 60 Drifts.
High End Performance G37 - Precision Engineering.![]()
@alecs: poti sa imi spui si mie cum se cheama culoarea de pe acel C 63 AMG? Sau de pe ce masina ai luat-o original? Vreau sa o pun pe o Alfa 147![]()
o sa caut pe net, merci
Am gasit pe net o pagina unde sunt explicate toate functiile camerei si niste ponturi. Aici
Bookmarks