Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 233

Thread: Intalnire pe PSN

1. #1 SP
    Member slabunator's Avatar

Smile Intalnire pe PSN

Minunata Lume a Multyplayerului Online

Din pacate psn-ul nu este nici pe departe atat de populat ca LIVE-ul, oare nu stim sa ne jucam in multyplayer ? sau suntem pur si simplu dezinteresati/dezorganizati ?

As vrea sa jucam multiplayer constant, CAT MAI MULTI, seara de seara fain frumos organizat,majoritatea cu casca, si sa rupem generatia hamburger din america

Sa avem feelingul de comunitate si de echipa, si sa comunicam.....
    in asteptarea unui nou meci sa ne luam berica si sa mai povestim una alta

...rezultate sportive; ce posete scumpe o'r mai cumparat prietenele/sotiile pe banii nostrii ,ca oricum si ele (unele) discuta cu de-ale lor "ce hobby tampit si costisitor are petenu" ;
    cum ca ceva bezmetic ne-o busit masina busit masina pt ca se uita dupa gagica de la 4 ... si asa mai departe, chestii de zi cu zi.

Hai ca glumesc,dar stiti voi, comunicarea e importanta,folositoare si distractiva ( ca e ea prin mesaje sau prin conversatie orala ) prin urmare la finalul postului voi anexa un alt topic despre headset

Asta a fost SCURTA dar foarte SCURTA introducere, hai sa trecem la subiect

Aici putem stabili orele de intalnire pe PSN,sa propunem ce sa jucam, sa precizam iduri psn (cei care nu ati postat pe threadul oficial sau vreti sa postati si aici) ,sa spunem ce jocuri avem/vrem sa ne luam si vrem sa le jucam si online,sa cerem ajutor pt anumite trofee, etc .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    idurile pe care joc:
    shazam_ro
    LesPaulFloydRose

jocuri (momentan nu am pe format disc, am vandut tot, am doar pe hdd) :

super street fighter 2 turbo hd remix

crash commando

si burnout paradise

sunt pe drum:

motorstorm 2 pacific rift ( am observat ca il au killlemalll ,tavitzu sper sa jucam cand il primesc)

little big planet ( care am de gand sa il joc cu un amic, psn id AlexCiprian,forum id piratu360, contactati-l pe el sau pe mine cine mai e interesat sa ni se alature )

in viitor iau

luna ianuarie:

skate 2 ( chiar dupe ce se lanseaza)

in februarie :

killzone 2 ( chiar dupa ce se lanseaza)
    stiu ca e asteptat de multa lume , sper atraga oamenii sa joace online.

headset: da am.

interesat sa joc: absolut orice( si daca e ceva ce nu am puteti intreba poate ca tocamai ma gandesc daca sa il iau sau nu,si stiind ca am cu cine juca va fii un atuu pt a face alegerea corecta ,sau poate reusesc sa il imprumut de la un amic), intrebati liber, fara inhibitii.

cand pot juca online:in mod normal daca nu am nimic programat in weekend oricand iar in rest dupa 4 .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

puteti face si voi un mic rezumat: psn id activ , jocuri detinute/care vreti sa le luati,ce ati vrea sa jucati,cand si alte date, sau puteti zice pur si simplu: "bei,care joaca un Floricele Fistichii in 20 min, hai ca mai am un pic si iau trofeu' platinum...mai trebe doar sa sar pe ratusca gonflabila sa o dezumflu si am nevoie de ajutor", your choice

Sper ca nu va deranjeaza primul post al threadului,care e cam lung, de asemenea sper sa nu am prea multe greseli si sa nu fii batut campii/ vorbit prea mult in plus

Rog sprijin din partea comunitatii, si a moderatorilor

Bafta La Joc si See You Online

topic anexat http://www.consolegames.ro/forum/f15...a-headset-ps3/

2. #2 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Cand imi iau COD5 o sa joc si eu. Daca o sa fie ceva de Killzone 2 il iau si pe ala. ID-ul e in semnatura. Spor la jocuri!

3. #3 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    vai cat text ai bagat
    scuze de off-topic

4. #4 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Da-mi add mentorica si mentorica123 thx

5. #5 SP
    de precizat ca am facut topicul PT a ne da RECIPROC ADD, scopul threadului nu e de-am da voi toti add mie ( spun asta pt ca am primit reclamatie pe yahoo messenger ca asa se poate interpreta) multumesc

PS: Cine joaca street fighter 2?

6. #6 SP
    Member piratu360's Avatar
    PSN ID : AlexCiprian
    Jocuri Online: LittleBigPlanet (la care ast pe cati mai multi dintre voi pt ca eu cred ca acest joc are un potential foarte mare), CoD4, Burnout Paradise, Fifa09(la care nu ma prea pricep si la care ma enervez de obicei), Dragon Ball Z Burst Limit, Fight Night Round 3, Smackdown vs. Raw 08, insa ultimele 3 nu prea le-am jucat dar daca sunt doritori ne bagam
    mai mentionez ca am dat add la foarte multi dintre voi...si mai mentionez ca am headset....

7. #7 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    multe lume mai are motorstorm dar nu toti vor sa joace online, sau daca joaca nu cu noi
    Cel mai bine ar fi sa facem un daily de exemplu vineri dupa ora 12:00 sau ceva de genu (cand toata lumea vine de afara sau mai tarziu) si sa schimbam jocuri dar in cazu lbp-ului doar 4 intra oricum.
    Cel ai bine totusi ar fi sa asteptam killzone 2 toata lumea o sa'l cumpere

8. #8 SP
    Member piratu360's Avatar
    pai atunci dati exemple de jocuri care sunt foarte tari de jucat online si in care putem juca mai multi odata si o sa fac si eu un efort sa le iau si atunci poate ne intalnim mai multi....
    si pana la killzone 2 nu mai jucam nimica?

9. #9 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    La Killzone 2 organizam un campionat ca ne intrec cei cu Xbox 360! Nu stiu de ce COD5 si Resistance 2 au popularitate asa de mica pe aici.

10. #10 SP
    Banned jumpingflash's Avatar
    Sa fie cineva in seara asta host la Street Fighter HD ca ma bag si eu

11. #11 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Va bagati la un GTA 4 careva?
    Cred ca iau si eu Killzone 2 cand iese sa ma bag la campionat

12. #12 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    motorstorm pacific rift joaca cineva?daca da dati add la id(in sig)

13. #13 SP
    Banned jumpingflash's Avatar
    Haideti un TeKKeN Dark sau Street Fighter HD ca ma plictisesc PSN ID: purcelu_stafida am numai fighting-uri pe hard mai am si MK2 dar sunt cam ruginit la ala va astept!

14. #14 SP
    Junior Member ow3x3xpr3ss's Avatar
    PSN ID : ow3x3xpr3ss ,am destule jocuri poate si jucam ceva!............

15. #15 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Propun maine seara la ora 23:30 sa facem un mic meeting in motorstorm.
    As juca si resistance 2 dar nu imi merge onlinu si sunt disperat dupa pach ca sunt un mare fan r1

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by jumpingflash View Post
    Haideti un TeKKeN Dark sau Street Fighter HD ca ma plictisesc PSN ID: purcelu_stafida am numai fighting-uri pe hard mai am si MK2 dar sunt cam ruginit la ala va astept!
    man, joc eu street fighter 2 ,da vezi ca nu is f periculos, ti-am dat add ; GEOKER, am cerut special de la un prieten GTA 4 imprumut ca sa jucam pe net , mi-l da maine, ne auzim

17. #17 SP
    ok, s-a facut
    intre timp poate mai apar doritori si ramane sa stabilim o ora maine.

18. #18 SP
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    ok, s-a facut
    intre timp poate mai apar doritori si ramane sa stabilim o ora maine.
    sa vina sa vina,in rest mai am eu un prieten de aici din cluj care are gta 4,dar nu stiu daca s-a intors de la ski sau nu, e cam tarziu sa il contactez acum, vb cu el maine. Tu ma ai in lsita de psn nu? shazam_ro sunt
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    am jucat cu jumping flash street fighter si e criminal omu' ( sau sunt eu antitalent, ce s-ai fac, e primul meu joc din serie) nu i-am luat nici un meci din 25 ,si probabil daca continuam pana la 100 tot atatea meciuri castigate aveam
    am vazut ca mai multi il aveti,asa ca nu va sfiiti ( se poate face si lobby de 6 persoane...se joaca retroactiv 3 meciuri 1 vs 1 si se tot schimba oponentii)
    Mi3zuRo , mi-ai spus sa te anunt cand iau street fighteru, ei bine cand vrei sa jucam ma anunti

19. #19 SP
    Member psycho-07's Avatar
    PSN:id psycho-07 , cod4 , bournout paradise , si multe jocuri de pe psn

20. #20 SP
    Quote Originally Posted by aallex2099 View Post
    sa vina sa vina,in rest mai am eu un prieten de aici din cluj care are gta 4,dar nu stiu daca s-a intors de la ski sau nu, e cam tarziu sa il contactez acum, vb cu el maine. Tu ma ai in lsita de psn nu? shazam_ro sunt
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    am jucat cu jumping flash street fighter si e criminal omu' ( sau sunt eu antitalent, ce s-ai fac, e primul meu joc din serie) nu i-am luat nici un meci din 25 ,si probabil daca continuam pana la 100 tot atatea meciuri castigate aveam
    am vazut ca mai multi il aveti,asa ca nu va sfiiti ( se poate face si lobby de 6 persoane...se joaca retroactiv 3 meciuri 1 vs 1 si se tot schimba oponentii)
    Mi3zuRo , mi-ai spus sa te anunt cand iau street fighteru, ei bine cand vrei sa jucam ma anunti
    Da te am in lista
    Zi-mi pe la ce ora sa ne intalnim, ti-am dat add si pe mess sa vb inainte daca e.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 12 1 2 3 11 ... LastLast