Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 233

Thread: Intalnire pe PSN

1. #21 SP
    Banned jumpingflash's Avatar
    Daca jucati GTA 4 ne vedem la aeroport ma bag si eu desigur

2. #22 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    io sunt on pe psn. Daca vreti sa jucam gta va astept

3. #23 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    io sunt on pe psn. Daca vreti sa jucam gta va astept
    mane, am primit gta4 de la amicul ala... pe ym nu am primit add , idul e a _ a a l l e x ,acum nu sunt acasa, ne auzim
    pana acum suntem 3.. eu geoker si flash, se mai baga careva?

4. #24 SP
    Banned jumpingflash's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex2099 View Post
    mane, am primit gta4 de la amicul ala... pe ym nu am primit add , idul e a _ a a l l e x ,acum nu sunt acasa, ne auzim
    pana acum suntem 3.. eu geoker si flash, se mai baga careva?
    Am jucat cu geoker dar din pacate nu ma pasioneaza gta...asa ca te astept la un sf hd remix later

5. #25 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    damn atat de putina lume interesata in motorstomr pacific rift as juca gta dar l-am inprumutat la un prieten
    P.S voi intra online la 23:30 deci eh daca doriti datimi un mesaj pe psn

6. #26 SP
    Banned Arsenal's Avatar
    psn - arsenal_whookid care stau mai mereu ... - online - GTA IV , LBP .. care vrea sa joace sa-mi dea add

7. #27 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    PSN ID : thedeadman14
    Headset : NO
    Jocuri :- Call of Duty 4 ; Far Cry 2 ; Resistance : Fall of Man ; Ratchet&Clank : Tools of Destruction ; GTA IV ; Gran Turismo 5 ; NFS Pro Street ; EURO 2008 ; FIFA 2008 ; FIFA 2009() ; Smackdown vs Raw 2008 ; Smackdown vs Raw 2009()
    - Pe drum : Mortal Kombat vs DC Universe ; Burnout Paradise ; Resistance 2
    - O sa mai cumpar : Legends of Wrestlemania ; UFC 2009 ; Call of Duty 5

Va astept !

8. #28 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    sa fiu putin rau (ca multi din lumea PS3 au fost rai cu mine prin alte parti si aici)... cand o sa fiti mai interesati de gaming si nu de alte porcarii (console war de exemplu) si cand o sa puneti accent pe multiplayer, atunci poate ca o sa se infiripe si o comunitate romaneasca pe PSN asa cum este pe Live... nu am generalizat si nu consider ca toti detinatorii de PS3 sunt ceea ce am scris mai sus... eu unul vreau sa joc un mgs online, un resistance

9. #29 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Bine spus Mo!

10. #30 SP
    Member andreips3's Avatar
    Acum nu stiu sincer ce sa zic, nu vrea lumea sa joace online, habar n-am, stau ore intregi cu ps deschis (ma joc fallout) si nimeni nu ma cheama la joc.
    Tin minte cum trageau adminii cg de noi sa intram la team fortress 2 in weekend si sincer ne strangeam destul de putini dar, ne strangeam. O comunitate in jurul unei console este mai greu de sustinut decat o comunitate axata pe un singur joc, asta e pareerea mea. Explicatia, cred eu, e simpla. Exista multe jocuri ps3 si fiecare ar vrea sa joace jocul lui favorit sau, unii nu au jocul preferat de majoritatea. De cand am consola nu am jucat online decat de 3 ori si, de fiecare data cu un singur prieten (din lista). Nu prea se leaga prietenii pe psn
    O sloutie ar fi un pool saptamanal cu titlul: ce jucam in weekendu asta? Acolo se intalesc jucatorii si voteaza. Dupa vot jucatorii isi aleg regulile, hartile preferate, etc.
    Mi-a placut initiativa lui istrategie. Sper sa mearga

11. #31 SP
    ieri am jucat burnout cu drati si cu inca un amic(bestflo)vreo 2-3 ore, a fost foarte fain...AlexCiprian mai intra cateodata la burnout si baciualex, ar trebui sa ne intalnim toti o data sa incingem niste challanguri

Geoker, tot nu am jucat GTA4, add pe ym nu am primit , astept vorba de la tine

12. #32 SP
    niz
    Junior Member niz's Avatar
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    PSN ID : thedeadman14
    Headset : NO
    Jocuri :- Call of Duty 4 ; Far Cry 2 ; Resistance : Fall of Man ; Ratchet&Clank : Tools of Destruction ; GTA IV ; Gran Turismo 5 ; NFS Pro Street ; EURO 2008 ; FIFA 2008 ; FIFA 2009() ; Smackdown vs Raw 2008 ; Smackdown vs Raw 2009()
    - Pe drum : Mortal Kombat vs DC Universe ; Burnout Paradise ; Resistance 2
    - O sa mai cumpar : Legends of Wrestlemania ; UFC 2009 ; Call of Duty 5

Va astept !
    Vad ca esti singurul cu Gran Turismo 5. Da-mi un add, daca te intereseaza sa ne alergam : AlexNiZ

13. #33 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Pai sunt multi cu GT 5, dar nu existe private rooms si te baga random in cursa cu cine se nimereste. Asa ca nu prea sunt mari sanse sa va intalniti online... Daca am avea camere private cred ca s-ar juca destui

14. #34 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Am scris in semnatura jocurile online pe care le am si in curand imi voi cumpara tot ce merita cumparat ! killzone 2 etc.. . Dati-mi add si joc oricare dintre ele !
    Btw...primesc foarte des request de la membrii de aici insa nu ma cheama nimeni la joc !
    Daca nu as fi avut prieteni cu ps3, PSN-ul ar fi booring !
    PSN ID : mister_juice !

15. #35 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cand joc Resistance 2 seara toti sunt offline!!! Are dreptate Mo!!! Pe Live dureaza 5 secunde sa intri intr-un joc cu romani!

16. #36 SP
    Member andreips3's Avatar
    king_color - is online azi deci daca aveti chef de un resistence2, socom sau mai stiu eu ce, msg me.

17. #37 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Cand joc Resistance 2 seara toti sunt offline!!! Are dreptate Mo!!! Pe Live dureaza 5 secunde sa intri intr-un joc cu romani!
    intru eu la resistence 2 oricand saptamnana asta

18. #38 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Pai daca-s offline ... sint offline, ce legatura faci? Depinde de organizare, de fiecare in parte, nu de ps3.

19. #39 SP
    astazi seara am fost 6 la resistence 2, deci se poate

cine se mai aboneaza pt serile urmatoare?

20. #40 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    eu mor de ciuda ca nu imi merge resistance de o luna tot incerc sa intru online fac cu nervi deja, joc mai mereu cand sunt pe ps3 ceva online dar nu ma complic cand vad daca jumatate din lista mea nu are microfon si restu care au fac hardcore trophy hunting
    Ma pot baza doar pe niste prieteni din tm si pe recs14 oh well astept un pach la r2

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast