Cine joaca Bad Company, Lost Planet, Fifa 08 etc...puteti sa dati add la DeianD si ne vedem ON. Bye
lista celor care am fost azi (si azi) la Resistance2
ffocus2008
whoswho69
king_color
nameless_fear
shazam_or
baciualex
A fost fain cat a tinut. Sper sa repetam cat de curand. Doar sa ne intelegem din timp ca sa fim cu totii mancati, dormiti si gata de actiune. Azi m-ati prins cu mancarea pe foc
; am revenit eu repede.
Foarte misto a fost aseara am jucat coop,dar am fost numai 4 sau 5 daca ne-am strange mai multi am reusi sa facem un coop de 8 persoane (numai romani).
OFF:Ma scuzati ca am iesit fara sa spun nimic dar mi-a cazut netul.
pt ca am inceput cat de cat sa ne strangem,iar in clan suntem deja 15 ( niciodata toti online deodata)
propun o intalnire PSN R2
RESISTANCE2 COMPETITIVE, SERVER ROMANESC & CU ROMANI
SAMBATA 24.01.2009 ORA 22:00
pe cat posibil CEI INTERESATI SA ISI ANUNTE PREZETA AICI, PE ACEST THREAD , insotita de PSN ID ( pt a stii aproximativ ce si cum,care si cati suntem )
daca aveti amici care au jocul sa nu ezitati sa ii invitati si pe ei
cu 10-15 minute inainte de inceperea masacrului eu ( psn id: shazam_ro ) voi crea un party cu acces pt oricine din lista de friends
functia LATE JOIN va fii activata, oricine care nu poate sa fie prezent de la 22:00 poate sa intre mai tarziu,cat timp e activ serverul
va multumesc si va astept ! ! !
ps: oameni care s-au anuntat pana acum
shazam_ro(myself)
whoswho69(no forum id)
jacksparrow93(no forum id)
Pana acuma suntem 6.
shazam_ro
whoswho69
jacksparrow93
king_color
ReNeGaDe124
ffocus2008
Hai cat mai multi sa facem un team deathmatch or something.
de 10 ani incerc sa joc un r2 dar pana nu baga un pach eu nu dau 30 -20 eu pe un router-modem nou.As juca su eu r2si inca cat de mult
Eeeh, dacă nu am altceva mai bun de făcut ... Intru și eu, să vă alerg putin prin joc.![]()
Bookmarks