Minunata Lume a Multyplayerului Online :rulez:
Din pacate psn-ul nu este nici pe departe atat de populat ca LIVE-ul, oare nu stim sa ne jucam in multyplayer ? sau suntem pur si simplu dezinteresati/dezorganizati ?
As vrea sa jucam multiplayer constant, CAT MAI MULTI, seara de seara fain frumos organizat,majoritatea cu casca, si sa rupem generatia hamburger din america :evil:
Sa avem feelingul de comunitate si de echipa, si sa comunicam.....
in asteptarea unui nou meci sa ne luam berica si sa mai povestim una alta
...rezultate sportive; ce posete scumpe o'r mai cumparat prietenele/sotiile pe banii nostrii ,ca oricum si ele (unele) discuta cu de-ale lor "ce hobby tampit si costisitor are petenu" :)) ;
cum ca ceva bezmetic ne-o busit masina busit masina pt ca se uita dupa gagica de la 4 ... si asa mai departe, chestii de zi cu zi.
Hai ca glumesc,dar stiti voi, comunicarea e importanta,folositoare si distractiva ( ca e ea prin mesaje sau prin conversatie orala ) prin urmare la finalul postului voi anexa un alt topic despre headset
Asta a fost SCURTA dar foarte SCURTA introducere, hai sa trecem la subiect :p
Aici putem stabili orele de intalnire pe PSN,sa propunem ce sa jucam, sa precizam iduri psn (cei care nu ati postat pe threadul oficial sau vreti sa postati si aici) ,sa spunem ce jocuri avem/vrem sa ne luam si vrem sa le jucam si online,sa cerem ajutor pt anumite trofee, etc .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
idurile pe care joc:
shazam_ro
LesPaulFloydRose
jocuri (momentan nu am pe format disc, am vandut tot, am doar pe hdd) :
super street fighter 2 turbo hd remix
crash commando
si burnout paradise
sunt pe drum:
motorstorm 2 pacific rift ( am observat ca il au killlemalll ,tavitzu sper sa jucam cand il primesc)
little big planet ( care am de gand sa il joc cu un amic, psn id AlexCiprian,forum id piratu360, contactati-l pe el sau pe mine cine mai e interesat sa ni se alature;) )
in viitor iau
luna ianuarie:
skate 2 ( chiar dupe ce se lanseaza)
in februarie :
killzone 2 ( chiar dupa ce se lanseaza)
stiu ca e asteptat de multa lume , sper atraga oamenii sa joace online. :)
headset: da am.
interesat sa joc: absolut orice( si daca e ceva ce nu am puteti intreba poate ca tocamai ma gandesc daca sa il iau sau nu,si stiind ca am cu cine juca va fii un atuu pt a face alegerea corecta :P,sau poate reusesc sa il imprumut de la un amic), intrebati liber, fara inhibitii. ;)
cand pot juca online:in mod normal daca nu am nimic programat in weekend oricand iar in rest dupa 4 .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
puteti face si voi un mic rezumat: psn id activ , jocuri detinute/care vreti sa le luati,ce ati vrea sa jucati,cand si alte date, sau puteti zice pur si simplu: "bei,care joaca un Floricele Fistichii in 20 min, hai ca mai am un pic si iau trofeu' platinum...mai trebe doar sa sar pe ratusca gonflabila sa o dezumflu si am nevoie de ajutor", your choice
Sper ca nu va deranjeaza primul post al threadului,care e cam lung, de asemenea sper sa nu am prea multe greseli si sa nu fii batut campii/ vorbit prea mult in plus
Rog sprijin din partea comunitatii, si a moderatorilor
Bafta La Joc =D>si See You Online :D
topic anexat http://www.consolegames.ro/forum/f15...a-headset-ps3/