Posibil sa mi-l iau si eu... dar as vrea sa stiu daca se merita sau nu? Are ceva "bube" de se fereste lumea de el?
Demo-ul mi-a placut si mi s-a parut fun :)
Printable View
Posibil sa mi-l iau si eu... dar as vrea sa stiu daca se merita sau nu? Are ceva "bube" de se fereste lumea de el?
Demo-ul mi-a placut si mi s-a parut fun :)
poti sa il iei linistit. nu are buguri majore iar senzatia de free-skate e incredibila.
sequence-urile mai lungi si mai complexe ce implica mai multe elemente( rampe, grind-uri, flip-uri,spin-uri, grab-uri,manuals etc) necesita timing bun dar iti dau o senzatie foarte placuta ca ai reusit cu adevarat ceva.
sunt de asemenea si cateva WTF-moments cand vei da peste niste spot-uri nebune, sau cand prinzi viteze incredibile pe unele dealuri.
as mai dezvolta un pic, dar e de ajuns sa zic ca jocul este foarte foarte distractiv dupa ce capeti putina experienta.
pacat ca nu ati fost la killzone 2 de la 21:00 am jucat doar eu entroll,kobayashi,cipri si clumunari dar a fost fun :)),mai ales mai tarziu pe la 22 si ceva am ramas doar eu cu kobayashi si am jucat contra ceva straini dar noi ne radeam mai mult :))
P.S. : kobayashi mai stii ? : problema del twilight :))
Ce jocuri joc online:Gta IV si 50 cent blood on the sand
Ce jocuri imi iau: Little Big Planet(prin August), si s-ar putea un BF:Bad Company(poate)
Am zis sa organizam o Intalnire http://www.consolegames.ro/forum/f15...a/index90.html
Dati si voi add la un cutit amarat :( sa mai joc si eu un call of duty si putintel street fighter, ca tare m-am saturat de copii din anglia si spanioli
psn id : celMACHETE
favourite quote: "A NOST II ARDEALU"
ID: eagle-eye1593
jocuri: pff multe, GHWT, MW2, Motorstorm Pacific Rift, Resistance 1/2, Killzone 2, Uncharted 2, LBP si cam astea ar fi care sa se joace online... din moment ce nu am headset pt ps3 (si sunt sigur ca mai sunt si altii), ce-ati zice de un ventrilo sau teamspeak sau orice altceva, chiar si conferinta in messenger... asta asa ca sa planuim viitoare intalniri pe ps3, sau doar ca sa stam la taclale, nu conteaza :D
loro_boy2000 e ID de mess, phantom1593 ID de xfire.
dati-mi un pm sau bagati direct oricare din ID-urile de mai sus ;)
PSN ID :psx:: rappy777
online games: pure, killzone 2, fifa09, smackdown vs raw 2008, mortal kombat vs dc universe, resistance 1, skate 2 si gta iv. :)
psn id busuioc85
psn id DjKaras
PSN ID : paulpliviu
cn are r2 sa ma adauge:rares03 o sal am si eu sap asta:D
cred ca stii ca aici nu s-a mai postat din 2010....ai thread-ul PSN, acolo poti sa postezi id-ul si ce jocuri ai