acum plec spre arad :cop::drive:
:)):))
Printable View
daca stii si cum arata,TE CRED PE CUVANT :))
Se aud bine:)) m-au injurat niste americani dupa ce le-am rupt capu la SF 4:)) Facem test daca vrei:P
d-abia astept Mentorica...tu ma ai in lista de PSN?
fratilor la ce ora ne bagam la un k2? :)
Diseara man, sa venim si noi de pe plantatie :)
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa stabilim toti o ora de comun acord pentru KZ2 MP, de ex. 21:00-22:00 si sa ramana pentru fiecare seara, daca vrei sa joci, intrii la ora care s-a stabilit si joci, asa stii cel mai bine cand se joaca nu tot intrii pe forum si intrebi, ce, cum, cand, cine, unde, etc :) De preferabil ar fi seara deoarece multa lume vine de la job/scoala/facultate.
Iar referitor la clan, daca se doreste gameplay profesional, se poate aplica un sistem de DKP folosit la MMO-uri, ai activitate ramai, nu ai activitate pleci din clan.
VINERI TREISPE,13.03.2009, ORA 22:00 - INTALNIRE GENERALA PSN RO
:sniper:KILLZONE2 :gun:
Count me in :rulez:
Tu o sa fii cel cu inviturile?? :D ca sa stiu cui sai mai dau add pe psn in caz ca nu esti tu .
Sunt si eu prezent vineri seara!:sniper::evil::gun:
ok, ok, i;m in :evil:
ce m-as baga si eu,off :( , dar nu ma lasa SF4-le asta,m-o drogat@-). Dar poate ma rup un pic,si intru si eu.Nota 10 pentru initiativa oricum:yes:
O sa trec in vizita pe la voi, iar daca luati in calcul si ce am scris pe threadul Killzone 2 o sa si raman.
ma anunt si eu prezent..desi cam noob ca abia azi mi-a venit jocul!
pana vineri mai este si joi...putem face si azi o intalnire...apropo vineri nu o sa pot fi online:(
da, am dat accept la invite..:D
s-a imi dati si mie invite in clan pls
Astazi mi-a venit si mie killzone 2 sa-mi dati si mie invite in clan va rog :D.
As vrea sa ma adaugati si pe mine in lista voastra de friends ( PSN ID : MRaoul94 ) momentan am sa ma joc cu voi doar Guitar Hero 3 dar sunt pe vine, :)) suna ciudat, un little big planet si poate un Gta 4. Din pacate nu am un headset dar daca stit voi de unde sa imi iau unu v-as ruga sa imi spuneti.