Salut,tocmai ce am achizitionat din nou un PS3 SS si as dorii sa imi cumpar un alt controller foarte asemanator cu Xbox360.Am si un Xbox si imi place mai mult si joc mai bine cu acel controller. Nu conteaza pretul , vreau doar sa cumpar cel mai bun controller pentru PS3 ( dar sa fie gen Xbox360) multumesc anticipat.
P.S : Pute-ti sa imi dati link-uri si de pe amazon.uk nu ma deranjeaza ...
Culmea,am sters putin disc-ul,era o dunga pe suprafata disc-ului...si acum merge vizibil mai bine,atat online cat si offline,totusi inca se mai simte putin lag-ul,mai ales dupa cateva meciuri,dar cu siguranta este o imbunatatire mare...
Nu se ia ban imediat. Eventual la inceput te pune sa resetezi parola, daca faci sharing pe prea multe console.
Daca le folositi doar pe console voastre nu e nici o problema.
Limitarea este la 2 console activate.
Pentru cei care au probleme cu netul: puneti DD-WRT pe router (daca suporta). Dupa cateva luni de probleme de conectivitate la un DIR-615, inclusiv imposibilitatea de a folosi PSN i-am schimbat firmware-ul si merge brici acum.
Doar o confirmare vreau: Pot clona hdd-ul PS3 (e de 80Gb) pe un HDD de 2,5" de 120 de Gb si sa fac upgrade la consola ...(clonarea bit cu bit e ok, formatul folosit de PS3 e fat, nu vad sa fie probleme da' totusi)
Se foloseste Backup Utility. Ps3 nu foloseste pe HDD-ul intern FAT32, doar pe mediile externe.
PS3™ | Backup Utility (Utilitarul pentru copii de siguranţă)
Am si eu o intrebare simpla dar la care nu am gasit raspunsul pe nicaieri : Cand iti creezi contul de psn uk bagi o adresa fictiva de exeplu nu conteaza asta dar mailul trebuie sa aia aceaasi adresa adik trebuie sa am un mail cu adresa de uk sau pot sa imi folosesc mailul meu de romania ?. Multumesc aticipat.
Cum e cu PS Plus?? E posibil sa foloseasca 2 console contul cu PS Plus?? M-ar interesa daca l-as putea folosi cu un prieten.
Am si eu o intrebare: ce sa cumpar intre Metal Gear Solid: The Legacy Collection si seria Uncharted? primul set costa 160, al 2lea m-ar costa 180 aproximativ, cu uncharted 2&3 noi iar 1 luat second hand. Deci nu e vorba de bani, preturile sunt apropiate. Intrebam pentru ca nu stiu cat o sa tina ofertele cu pretul scazu la MGS si la cele doua Uncharted si mai ales, cat o sa fie pe stoc la Altex. Nu am jucat nicio parte din MGS pana acum pe ps 2 si la fel, nimic din Uncharted. Deci, voi ce ati face tinand cont ca nu puteti sa cumparati ambele seturi? multumesc anticipat
Eu zic sa-ti cumperi seria Uncharted, chiar nu o sa-ti para rau. La seria Metal Gear, doar 4 este facut pe generatia actuala, celelalte sunt remasterizari de pe ps2.
Cat de mult conteaza cablul HDMI, am unul de 20 de lei. Intreb, fiindca joc Uncharted 3 si de cele mai multe ori, pe la marginiile cladirilor (si nu numai) se vede tremurat, parca vibreaza. Cand ma aproprii totul este ok.
M-am uitat la gamplay-uri cu Uncharted 3 pe youtube si din cate observ, parca nu se vede asa.
Salutare.
Ce format suporta PS3-ul pentru poze? Am pus pe un stick , formatat FAT32, cateva poze (.jpeg) si cand intru in stick-ul usb imi zice "Ther are no images". Multumesc anticipat.
Bookmarks