In principiu nu (asa era la consolele vechi, trebuie sa scrie 110 - 220)
- verifica inainte sa nu fi schimbat astia sursele intre timp pentru price reduction.
In principiu nu (asa era la consolele vechi, trebuie sa scrie 110 - 220)
- verifica inainte sa nu fi schimbat astia sursele intre timp pentru price reduction.
Pai am cautat pe net si mi-a confirmat Dudel ca PS3-ul e dual voltage.Acum nu stiu sigur daca versiunea mea cech-2101A este dual voltage.
---------- Post added 24-02-2011 at 12:57 PM ----------
Confirmed: PS3 Slim is Dual Voltage! | PlayStation� Community Forums
Dudel mi-a trimis asta.Ce ziceti,sa incerc?
---------- Post added 24-02-2011 at 02:24 PM ----------
A mers:X:X:X:X.
Buna .
Nici o data n-am stiu care-i treaba cu "zone 1..2..etc " pt jocuri .
Imi poate explica cineva ?
salut!
sunt cam nou aici pe forum dar am o intrebare care imi da batai de cap...
am un PS3 Slim 160 Gb... si mi-am cumparat astazi un Hdd extern Seagate Expansion 1Tb pe care nu pot sa-l formatez FAT32 ci doar NTFS sau exFAT... exista o posibilitate sa-l pot formata FAT32 ? pentru ca l-am luat special pentru PS3.
help me!
foloseste programul asta Easeus Partition Master Home Edition - Free software downloads and software reviews - CNET Download.com si ai sa-l poti formata.
![]()
Ok, deci am urmatoarea problema. Joc fifa 11, si de 6 meciuri incoace nu pot sa termin niciunul. De fiecare data imi da freeze si trebuie sa inchid consola si respectiv pierd meciul cu 3-0. Care e problema? E de la joc sau de la consola? Trebuie sa schimb ps3-u?![]()
incearca un alt joc prima data si iti recomand sa intri si pe forumul oficial al jocului sa vezi daca esti singurul care intampina aceasta problemaFIFA Series - Electronic Arts UK Community
salut, la ps3 media server, cand incerc sa copiez un film de pe pc pe consola de 12 gb, sau mai mic, se intrerupe copierea, si imi da eroarea :80030928 - an error ocurred during tranfer. Imi puteti spune ce pot face?
ma puteti ajuta va rog, ca nu stiu cum sa pun si eu un film cu dimensiuni mai mari pe consola.
Multumesc!
Daca vrei sa copiezi in PS3 nu se poate, deoarece HDD-ul este formatat FAT32 si suporta maxin 4 GB.![]()
pai respectivul a intrebat cum poate transfera un film cu extensia .mkv, care e in mod cert mai mare de 4 GB, si raspunsul a fost prin streaming.
deci ce posibilitati sunt sa pun pe consola avatar de 10 gb, mkv. rog solutii !
multumesc!
Bookmarks