Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1098 of 1175 FirstFirst ... 98 598 998 1048 1088 1096 1097 1098 1099 1100 1108 1148 ... LastLast
Results 21,941 to 21,960 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #21941 SP
    Junior Member crystyano's Avatar
    Salut admini si membri .
    Cine stie exact care este diferenta intre un joc varianta Essentials si celelalte variante(normala,platinum,special edition,game of the year etc.)

2. #21942 SP
    Junior Member hamiltonDSi's Avatar
    Quote Originally Posted by crystyano View Post
    Salut admini si membri .
    Cine stie exact care este diferenta intre un joc varianta Essentials si celelalte variante(normala,platinum,special edition,game of the year etc.)
    Platinum - sunt exact la fel ca varianta normala, au numele de Platinum deoarece s-au vandut foarte bine.
    Essentials - din nou, sunt exact la fel ca varianta normala dar sunt considerate must have pentru PS 3 ; deobicei jocuriile AAA au titlul asta.
    Special Edition / Game of the Year - difera de la joc la joc ; deobicei este jocul normal si include un DLC si ceva bonusuri / add on-uri. De asta sunt si mai scumpe decat varianta normala.

3. #21943 SP
    Junior Member crystyano's Avatar
    Quote Originally Posted by hamiltonDSi View Post
    Platinum - sunt exact la fel ca varianta normala, au numele de Platinum deoarece s-au vandut foarte bine.
    Essentials - din nou, sunt exact la fel ca varianta normala dar sunt considerate must have pentru PS 3 ; deobicei jocuriile AAA au titlul asta.
    Special Edition / Game of the Year - difera de la joc la joc ; deobicei este jocul normal si include un DLC si ceva bonusuri / add on-uri. De asta sunt si mai scumpe decat varianta normala.

Deci sa inteleg ca variantele Essentials daca sunt de rating AAA sunt jocuri care au obtinut scoruri peste 9 in rest nu e nici o diferenta fata de varianta normala. mercy ptr informatii.

4. #21944 SP
    Member naikum's Avatar
    Pune imagine prin HDMI si sunet pe AV..

5. #21945 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Merge a revenit la normal..

6. #21946 SP
    Junior Member Keyano's Avatar
    Salut . cat de curand o sa-mi cumpar un playstation 3 (nu stiu de care mai exact si cati gb lasati-mi voi pareri)
    am avut mai de mult un ps2 cand eram mai mic
    deci vreau sa stiu daca imi cumpar un ps3 sh sa zicem cum pot vedea daca este original si daca nu e banat pe psn ?
    Vreau sa cumpar unu nemodat pt ca am inteles ca daca e modat nu poti juca multiplayer , eu vreau sa ma joc doar multiplayer gen bf4 ,gta v , cod si putin singleplayer . lasati-va si voi parerea si raspundeti-mi la intrebarile de mai sus . mersi

7. #21947 SP
    Junior Member angelburn2000's Avatar
    Daca pun un Hdd de la o consola ps3 fat 80gb pe un ps3 ss 12gb mai regasesc salvarile si conturile si cam ce aveam pe vechea consola?

8. #21948 SP
    Member florent's Avatar
    A reusit cineva scoata sunetul de pe PS3 catre niste casti bluetooth ? Din cate am citit pot fi folosite doar pentru chat , nu si pentru a auzi sunetele din joc . Daca cineva dintre voi a reusit rog sa ne spuna si cu ce model de casti .

9. #21949 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Nu , o sa ceara sa il formatezi.

Salveaza si tu salvarile pe un stick sau in PS+ si gata.

10. #21950 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    S-ar putea sa mai existe o solutie. In primul rand sa faci update la firmware la ambele console, sau sa fie la fel cel putin. Si-ti mai trebuie un hard extern.

Faci backp-up-ul din phatul de 80Gb pe hardul extern, care initial trebuie sa fie formatat FAT32 (sunt open-source-uri si tutoriale cacalau pe net pt. asta). Scoti hardul din phat si il pui in slim. Sistemul il va cere si-l vei formata. Dai restart. Dupa aceea dai perform back-up pe slim, si conectezi hardul extern pe care ai facut backup initial de pe phat si aia e. Teoretic, ar trebui sa mearga, dar nu stiu sigur. Mai dai un google inainte.
    Varianta de mai sus se aplica in cazul in care ai si jocuri instalate de pe PSN pe care nu le mai poti lua.

In cazul in care vrei doar sa transferi salvarile si conturile, este mult mai simplu. Doar trebuie sa ai ambele console conectate la aceeasi retea si ai optiune de "transfer content" de pe o consola pe alta. Si aia e -> asta in cazul in care reduci content-ul de pe phatul de 80 gb la 12. Si dupa ce ti-ai transferat salvarile, faci un back-up de pe slim pe un hard extern, pui hardul de 80 din phat in slim -> perform backup cu hard extern si-ti va merge sigur. In ambele cazuri tot ai nevoie de un hard extern sau stick usb de maxim 12Gb dc ce vrei sa transferi de pe phat pe slim nu depaseste 12Gb.

Practic salvarile poti sa le pui si pe stick sau pe PS Plus. La conturi n-ai ce backup sa le faci, pt ca pur si simplu le reactivezi pe slim cu mailul si parola pe care le foloseai si pe grasun.

Eu n-as da grasunul meu de 60Gb (upgradat cu un hard mai maricel) pe un slim (doar cand ma gandesc si la joacele de PS2)... but it's just me

11. #21951 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Sunt cam de aceeasi parere cu LucKos - PS Phat e cam sfant, mai ales daca este modelul cu backward compatibility PS2.

Cel mai sigur e sa iti cumperi un HDD mare (500 GB sau 1 TB de laptop 5400 rpm) si un stick de memorie incapator 32 - 64 GB (in loc sa schimbi consola PS3 phat cu una slim) si sa faci backup pe stick si apoi sa instalezi hdd ul mai mare (practic trebuie sa scoti cateva suruburi - nu e nevoie sa desfaci toata consola, hdd ul are un slot "la vedere" )

In caz ca PS3-ul Phat e decedat ... nu prea ai ce sa faci, jocurile le poti recupera usor logandu-te cu contul tau pe PSN si accesand istoricul tranzactiilor, insa salvarile sunt ca si pierdute (in caz ca nu ai PS+ si activata optiunea sa ti le salveze in "norisor" )

Success - sa ne zici ce ai facut.

12. #21952 SP
    Junior Member DaxLemon's Avatar
    Se pot cumpara jocuri de pe PlayStore prin Pay Pal? Trebuie musai un card din alta tara decat din Romania?

13. #21953 SP
    Junior Member angelburn2000's Avatar
    Problema e ca PS3 Fat 80Gb e decedat Ylod, de aceea as luat un ss 12Gb pt e mai ieftin si as folosi HDD de la fat. Ce mai pot face cu ps3 cu ylod?

14. #21954 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Trebuie musai un card din aceeasi tara ca si contul tau. Chiar dc folosesti paypal. Dar poti lua de pe amazon-uri sau robertdinu foarte usor si primesti codul pe loc. Tot cu PayPal dar cu cardul tau din Ro

---------- Post added 22-02-2014 at 13:09 ----------

Si daca are YLOD ce? Du-te cu ea la un service de laptop-uri pt
    sau la Donely (cred ca face si el), iei o pasta termo adeziva buna (aveau pe la emag arctic freeze sau nush cum) si-ti lipesc chipul pe placa si aia e. Nu stii exact cat te va tine dar cu siguranta te tine de un back-up

15. #21955 SP
    Junior Member DaxLemon's Avatar
    Am reusit . Carduri PSN de pe Amazon.

16. #21956 SP
    Junior Member Keyano's Avatar
    UN ps3 superslim cu 60gb , va fii suficient ? nu vreau sa-l modez si sa ma joc jocuri multiplayer

17. #21957 SP
    Member paulone's Avatar
    Nu pricep un lucru... in PS Store nu sunt toate titlurile de PS3? Am incercat sa caut Singularity si nu l-am gasit.....

18. #21958 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Nu sunt disponibile toate jocurile in format digital.

@Keyano, daca nu ai de gand sa iti cumperi PS+ si sa descarci multe jocuri de pe PSN, iti ajung 60 gb.

19. #21959 SP
    Member Bogditza's Avatar
    Se mai poate juca online ufc3?

20. #21960 SP
    Member paulone's Avatar
    O chestie curioasa....recent mi-am cumparat un hub usb speedlink ca asta
    SPEEDLINK XPAND 5 Port USB Hub pentru PS3 / PS3 Slim | ALTEX
    Dupa cum observati are 5 porturi din care pe unul scrie "direct port"....ei bine daca vrei sa incarci controllerul cu acel cablu "charge&play" nu merge decat pe portul "direct", pe celelalte NU merge....camera web merge din fericire pe orice port....
    Stie cineva de ce incarcarea nu merge decat prin portul "direct"?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.