primul are un timp de raspuns ft. mare, al doilea nu are nici boxe integrate si nici iesire pt. jack.
Mai astept si alte pareri......
Mai este o chestie pe care majoritatea nu o cunosc la jocurile de PS1,2 si 3 varianta PLATINIUM.
Aceste jocuri devin PLATINIUM atunci cand este depasit un anumit nr de unitati vandute.
Jocurile PLATINIUM sunt scrise pe bluray-uri mai ieftine decat acelea de la jocurile normale.
Eu evit sa cumpar jocuri PLATINIUM sau ESSENTIALS.
@excess: Uite si eu is in cautarea unui monitor decent pt gaming. Din cautari si citite am gasit acest model [Monitor LED BenQ RL2455HM, 24 inch, Full HD, 1ms GTG, D-Sub, DVI-DL, 2x HDMI, Boxe, RTS Gaming, Negru care din multe puncte de vedere se incadreaza in categoria de monitoare gaming. Timp de raspundere mica (1), refresh rate 120Hz, eu zic ca e decent 24inch. Are si boxe incorporate iar pretul iar zic ca e bun pt ce ofera,atata tot ca nu e ips cum ai vrea tu, dar eu sincer credca m-as multumi si cu full HD.
Astept si eu ceva pareri despre monitorul de mai sus daca se merita pt ca si pe mine ma intereseaza![]()
Cu timpul asta de raspuns e cu dus si intors.Eu ma descurc mai bine in shootere cu 5 ms, fata de 2 ms.Timpul asta iese in evidenta la filme, dand impresia de o miscare mai fluenta.
Adica nu cat mai mic este timpul de raspuns e mai ok in categoria aia? sau nu inteleg ce vrei sa zici tu cu dus si intors.
da bodobaza, la acelasi ma gandeam si eu......dar am cerut pareri, poate conta mai mult pe IPS, nu stiu, nu sunt cunoscator.
Si cred ca FishyBon3 se refera la filme, de exemplu cand se misca o mana, sa nu mai fie senzatia de ceata-reluare. Adica se vede miscarea clar.
@excess: pai vezi atunci poate gasesti cu ips si cerinte ce am scris eu. Oricum,foarte laudat la gaming mai is monitoarele Asus,dar acolo nu prea am vazut ips. Sa ne anunti si pe noi ce ai ales cand te decizibafta.
Pe TV-ul mare, deja 2ms fac jocul mult prea rapid, nemaiputand sa te concentrezi la anumite obiective, mai rau, in shootere, nici sa nu nimeresti tinta.TV-ul asta al meu, are un mod numit Joc, care imi pune TRue Motion la 5 ms.Asta ar fi optim dupa parerea mea.Si da, IPS-ul este cel mai bun.
Eu gen am citit undeva ca pt gaming e recomandat TN, ips mai mult pt multimedia pt unghiuri si culori
M-am uitat azi la un Super Slim si am observat ca nu are led de wifi (poate n-am vazut bine). SS nu are wifi?
salut! imi puteti spune daca acest cabluCablu SPEEDLINK TRACS SCART Video & Audio (PS3 la RCA/SCART) 1,7m - eMAG.ro merge pe un televizor cu tub care are scart ? imi mai trebuie altceva la el ? am vazut ca are si 3 gauri acolo ...
Bookmarks