Ce piese de la ps3 fat 80Gb se nimeresc la ps3 super slim 12Gb(excluzand Hdd-ul )?
acum 1-2 luni cand a fost Uncharted 3 single player la download pentru userii cu ps+, l-am downlodat. L-am sters apoi fara sa apuc sa ma joc si acum 3 zile in weekend l-am downlodat iar (12 gb) din lista de ps+. I-am dat uninstall dar jocul nu se regaseste nicaieri ! Doar versiunea de multiplayer si cand dau pe campain imi zice sa cumpar jocul. Are cineva idee de ce nu imi apare si versiunea single player?
am ps+ activ pe 1 an de zile, tocmai de aia am putut sa-l redownlodez. Asta e si nelamurirea mea. S-a downlodat, toti cei 12 gb, am instalat 10-15 minute sau cat a durat apoi cand intru nu imi apare nicio versiune de single player, doar cea de multiplayer![]()
Hmmm asta e foarte ciudat. Poate incerci sa dai delete la tot ce ai legat de u3 pe hard, logheaza-te pe ps+, si iei tot pack-ul din nou. Trebuie sa mearga.
pai cred ca asta e singura solutie. Cand ajung acasa sterg versiunea de multiplayer, redescarc cei 12 gb () si incerc atunci sa instalez. Multumesc pentru sfaturi
Nu poti accesa jocul daca nu ai descarcat Multiplayerul, care este free. Jocul se lanseaza de acolo
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post990449
http://www.consolegames.ro/forum/f15...ml#post1078101
Stiti cumva vreun site de unde pot cumpara carduri psn US si accepta plata prin paypal? Incerc la pcgamesupply.com si primesc o eroare. Alte siteuri?
De aici: Playstation Network Cards
Da. Se trimite codul pe mail. Si inteleg ca acum are sistem automatizat de trimitere a codurilor.
.....
Daca pana acum AllRoMedia ti-a furnizat credit pentru consola ta si ai asteptat uneori putin mai mult sa il primesti, atunci cand aveai nevoie de el imediat..., ei bine de astazi AllRoMedia are un sistem automat de trimitere a codurilor
........... acum poti sa iti cumperi codul dorit la orice ora din zi sau din noapte si sa il activezi in cateva minute, codurile sunt trimise pe adresa ta de mail iar plata se face ca si inainte prin PayPal dar printr-un sistem mult mai simplu si mai eficient.
.....
Tocmai ce am deschis ps3-ul dupa vreo 4-5 zile si vad ca la TV/Video Services a aparut Amazon Instant Video. Stie cineva ce e, cum e, merge accesat din Romania ?
Exista mouse si tastatura pentru console?in special pentru Ps3/Ps4 am vazut ceva dar nu sunt foarte sigur
Exista asa un converter Convertor Mouse/Keyboard pentru PS3 HAMA Speedshot | ALTEX sau din cate stiu este si mouse,se numeste fragx daca nu ma insel, dar sincer ce rost isi mai are asa controllerul...
Vreau sa-mi cumpar un monitor pt consola(buget max 830). Am vazut mai multe pe diferite site-uri(multe pe cel.), ce sa aleg intre monitoare Benq full hd cu timp de raspuns 1-2-5 si Lg-uri full hd IPS? Vreau sa-l folosesc si la PC, m-ar interesa sa aiba boxe sau iesire pt. casti. Puteti recomanda si alte monitoare......
Bookmarks