Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 132 of 1175 FirstFirst ... 32 82 122 130 131 132 133 134 142 182 232 632 1132 ... LastLast
Results 2,621 to 2,640 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #2621 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Ce monitor ai?
    Daca monitorul stie HDCP poti sa conectezi PS3-ul la el printr-un cablu HDMI-DVI !
    Stiam de cablul hdmi-dvi ,dar din pacate monitorul nu are hdcp,oricum prefer un joc decat sa dau banii pe un vga box
    Am intrebat pentru ca ma cert cu mama pe LCD si vroiam sa ma joc la monitor

Quote Originally Posted by teododotheone View Post
    Din ce in ce ma apropii de achizionarea unui ps3.CARE ar fi cea mai simpla modalitate sa il conectez la un monitor de 24'' care are 2 intrari VGA (nu HDMI nu DVi) si cam cat as putea sa ofer pe un ps3 40GB cu sixaxis normal cu 2 jocuri far cry 2 si resistance 1 si fara garantie?

Si inca ceva, am vz pe threadul cu campionatul de KZ2 ca se poate inregistra meciul? este ca in halo 3 adica poti vedea meciul la ce viteza vrei si din orice unghi?

Si inca ceva ce mi-am amintit acum, care sunt cele mai des gasite jocuri de PS3? zonele adica si pe ce tara sa imi fac cont cand imi voi face de PSN.
    1.Poti conecta consola la monitor prin cablu hdmi-vga daca are HDCP,daca nu are il poti conecta prin VGA Box
    2.Avand in vedere ca un PS3 40gb cand se fabrica costa 15 mil (nou nout cu garantie),pe ps3-ul de care vorbesti ai putea sa oferi undeva pe la 13-14 mil chiar si mai putin ,depinde
    3.iti poate raspunde un expert in acest joc
    4.Iti poti face cont pe US pentru content,dar jocurile trebuie sa fie ZONA 1,iar pentru a juca iti poti face un cont de RO,nu se stie ,poate vom avea si noi acces vreodata la store
    Un avantaj ar fi ca pe us se accepta carduri de Romania

2. #2622 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am vb cu prietenu ala al meu si el mi-l da cu 8 milioane dar cu o conditie,cand apare GOW3 sa il dau o saptamana sa il termine.Mie imi e frica sa nu imi apara ledul ala galben care l-am vz pe ytube si sa nu ii cada blocu optic.

3. #2623 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by teododotheone View Post
    Am vb cu prietenu ala al meu si el mi-l da cu 8 milioane dar cu o conditie,cand apare GOW3 sa il dau o saptamana sa il termine.Mie imi e frica sa nu imi apara ledul ala galben care l-am vz pe ytube si sa nu ii cada blocu optic.

man nu a patit nimeni asta de aici de la noi....in cel mai rau caz te costa 400 lei la DON..nu e mare cheltuiala..

LE: stai linistit ca si mie imi este foarte greu cu banii avand varsta pe care o am,insa ia-o asa: oricum iesi mai ieftin,si anume 12 mil(asta in cazul in care sa se strice,desi e foarte putin probabil..)

4. #2624 SP
    Banned ShowTime's Avatar
    poate ca pentru tine nu e o cheltuiala 400 lei dar pentru altii e.

5. #2625 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    pot sa folosesc orice casca bluetooth la ps3 sau trebuie neaparat cea oficiala?
    cei care folosesc alta...de care au?

6. #2626 SP
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    pot sa folosesc orice casca bluetooth la ps3 sau trebuie neaparat cea oficiala?
    cei care folosesc alta...de care au?

am luat ieri JABRA BT 160..functioneaza perfect si este si la un pret bun,da-mi Pm su buzz pe mess ca sa iti dau detalii

7. #2627 SP
    Member Snoopz's Avatar
    asa a ajuns ps3 la 8 mil ?
    Scuze ca am zis 13-14 mil ,dar am ramas in urma cu preturile

8. #2628 SP
    Teo
    Ma rog eu 8 milioane ii castig intr-o luna deci zic ca s-ar merita dar problema mare e monitorul care nu are intrare hdmi si nici nu cred ca e HDCP desi e de 24'' iar pe VGA BOX ala nu dau mai mult de 50ron.Ma gandeam la un concerter Hdmi>Dvi>VGA dar nu cred ca ar fi ceva bun...imi e sa nu il cumpar si sa vad ca nu merge.

9. #2629 SP
    pai pe Xbox la ce te jucai?

10. #2630 SP
    Teo
    La monitor, dar xbox360 are cablu VGA si se vede la perfectie dar ps3 nu are asa ceva si de asta ma gandeam la acel converter.

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------

Si as mai vrea sa stiu ceva.Am auzit pe aici ca e posibil sa facem schimb de jocuri pe PSN.Exista riscuri de banare sau ceva de genu asta?

11. #2631 SP
    Member Cata25's Avatar
    Nu există.

12. #2632 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    abia ti-ai luat PS3 si deja te gandesti la o metoda de modare ca la xbox?

13. #2633 SP
    Teo
    V-am auzit pe voi ceva cu schimburi de jocuri si deaia intreb.Si daca am garantie dar in schimb nu am cutia este valabila?

14. #2634 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    vesti proaste ...mi'a crapat blocul optic... :[

15. #2635 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    vesti proaste ...mi'a crapat blocul optic... :[
    Bine ca nu sunt pentru noi!

16. #2636 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Cine poate sa imi imprumute 2-3 joculete de pe store pana il repar ?

17. #2637 SP
    Teo
    Doamne Doamne tare frica imi e de chestia asta.Cam cate ore tine un bloc optic?

18. #2638 SP
    Member MSlv's Avatar
    nu e chiar de speriat, dar te face sa te joci cu o mica neliniste... mai ales daca asculti zgomotele cand se citeste dupa disc... iti lasa impresia ca blocul optic depune un efort mult mai mare fata de cum eram obisnuit la ps2. am un ps3 "2nd hand" fara garantie si ma mai apuca cateodata o neliniste cand mai citesc ca a cedat la inca o persoana...

19. #2639 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Depinde cum folosesti blocul optic. Daca esti prost si bagi discuri zgariate si pline de praf e normal sa se duca repede. Daca bagi in el discuri curate, impecabile te poate tine cativa ani.

20. #2640 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    A luat cineva MGS1 de pe Store? Se merita?
    Categoric, imi aduc aminte de vremurile cand il jucam pe ps1.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.