Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 32 of 1175 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 532 1032 ... LastLast
Results 621 to 640 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #621 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    emptysilence mkv2vob pune subtitrare in film daca ai fiser separat insa doar *.str, bineinteles acelasi nume pentru *.mkv si *.str

aberantu stie si conversia in vob ar trebui sa-ti rezolve problema sunetului (teoretic)

2. #622 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Tu chiar ai impresia ca cineva intelege ce bolborosesti acolo? Grea al dreacu' limba asta romana.

3. #623 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tavitsu: fac si eu ce pot, cand pot

Bimm3r: de ce nu faci ca mine, mai ales ca ai ambele console. Cand cauti un joc, vezi daca e mai ieftin pe PS3 sau X360... si iei pe ce iesi mai ok. Eu unul m-am decis sa iau doar exclusivitatile pe PS3 si restul pe X360. Trebuie sa recunosc, numai pentru exclusivitati, si tot merita PS3-ul. In plus, vine si Home-ul in curand

4. #624 SP
    Junior Member Bimm3r's Avatar
    Home-ul? Ce inseamna mai exact?

5. #625 SP
    Admin MonkY's Avatar

6. #626 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    stiu cum merge cu mkv2vob
    merge si cu sub langa si merge si daca e sub inclusa in film

dar as vrea sa stiu ce naiba are de nu merge cu tsmuxer,desi are acolo sa selectezi subtitrarea

7. #627 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    uneori ajuta sa postezi direct pe forumul oficial sau sa contactezi direct autorul. eu am avut o problema cu aviaxsub sau cum ii zice, i-am dat tipului mail si m-am conversat cu el. a fost super de treaba si mi-a explicat tot, asa ca in cazul in care nu reusesti sa afli altfel, cam asta ramane singura solutie.

8. #628 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    emptysilence man daca esti convins eu nu te pot contrazic insa din experienta pot spune clar, mkv2vob:
    • nu accepta *.sub
    • daca filmul are subtitrare dupa conversie nu o sa mai fie
    sincer nu am fost preocupat de cele de mai sus pentru ca in mkv2vob nu este specificat nicaieri ca ar suporta asa ceva, la fel cum nu suporta (ex) *.avi to *.vob desi eu as vrea sa suporte

cit despre tsMuxer ... excelenta viteza de conversie insa intradevar subtitrarile nu le ia nici daca-l bati, am incercat desi la Tracks afiseaza frumos fiecare fisier in parte, chiar ai optiuni la click pe fiecare, ba chiar recunoaste limba insa la final te trezesti fara subtitrare

9. #629 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    am facut eu Requiem for a Dream din mkv in avi (codec x264)
    originalul mkv avea subtitrarea inclusa in film, iar rezultatul a fost bineinteles un film subtitrat

asa ca nu este corecta afirmatia ta

10. #630 SP
    Junior Member Stonky's Avatar
    Salut ! Am si eu cateva intrebari , in legatura cu ce televizor LCD pot lua pt a conecta PS3:
    1. E obligatoriu sa aiba iesire HDMI sau exista adaptoare?
    2. FullHD vs HDReady ?
    3. Ce rezolutie ar fi indicat sa aiba , daca se poate sub 1920x1080 care din cate am vazut sunt destul de scumpe, cel putin pt mine
    4. Ce mi-ati recomanda ?

11. #631 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    E obligatoriu sa aiba iesire HDMI sau exista adaptoare?

De este obligatori sa aiba iesire hdmi

2. FullHD vs HDReady ?

Full hd daca iti permiti

. Ce rezolutie ar fi indicat sa aiba , daca se poate sub 1920x1080 care din cate am vazut sunt destul de scumpe, cel putin pt mine

720p e ok

Sony bravia sau panasonic viera

12. #632 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Am vazut ca a aparut PS3 160GB + Dualshock3 si Uncharted.
    La acesta este posibil sa se intample cum s a intamplat cu varianta de 60GB ? Adica sa ma trezesc ca nu se mai fabrica si daca am problema si ma duc cu el la garantie sa imi dea unul reboot-at?

13. #633 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mariusik: la toate exista posibilitatea ca in viitor sa nu se mai vanda. In mod normal, daca tu ai de 60GB si se buseste in garantie, intrucat nu vor avea cu ce sa ti-l inlocuiasca, normal ar fi sa-ti ofere posibilitatea de "upgrade" la modelul de 80GB sau 160GB.

Asta este ca si garantia aceea la memorii "pe viata". Sa fim seriosi, nimeni nu-ti va schimba in garantie peste 99 de ani acele memorii. Se considera ca produsul este EOL (end of life) si sunt obligati sa-ti ofere posibilitatea de a schimba cu un produs actual.

14. #634 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Quote Originally Posted by ady_ro View Post
    asa ca nu este corecta afirmatia ta
    Dude, afirmatia era/este corecta intr-un anumit sens, cred ca este bine de stiut.
    mkv2vob > Configuration > Preferred Subtitle Language (ex. la mine Romanian)
    mkv2vob > Configuration > Always Encode Subtitles (ex. la mine neselectat)

Am luat urmatorul film: The Incredible Hulk (2008). La play cu MPC + fffdshow fisierul *.mkv am subtitrare in ENG, dupa conversie in *.vob am subtitrare in RO. Cum chestia asta m-a pus pe ginduri am inceput sa analizez situatia, asa ca am inceput cu nfo-ul atasat. Evrika ... hopa explicatia !

Source: The Incredible Hulk Blu-Ray 1080p Rus AVC TrueHD 5.1
    Codec: V_MPEG4/ISO/AVC
    Profile: [email protected]
    Encoder: x264 core 62 r968M
    Video: 1280*544 @4860 Kbps
    Audio: Englis AC3 5.1 @640Kbps
    Subtitles: English, Romanian

Daca *.mkv-ul are <Preferred Subtitle Language> ca si subtitrare atunci mkv2vob o va include in fisierul convertit altfel nu are ce.
    Daca <Always Encode Subtitles> este selectat si filmul are cel putin o subtitrare inclusa (fie ea aceeasi cu cea audio) dar nu are <Preferred Subtitle Language> atunci mkv2vob va encoda subtitrarea existenta.

15. #635 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Americanii spun si ei La Multi Ani PS3. Pentru ei, ieri PS3 a implinit frumoasa varsta de 2 anisori. La cat mai multi cu cat mai multe jocuri bune !
    Attached Images Attached Images la_multi_ani_ps3.jpg

16. #636 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    lol...first? poate second...sau e poza de anu trecut?

17. #637 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    cred ca nu se potriveste chestia pentru console daca ne gindim bine mai repede La cit mai putini ani PS3 ! hai mai repede PS4

18. #638 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    lol...first? poate second...sau e poza de anu trecut?
    N-am gasit poza cu tort pe anul asta... dar, daca tot vreti, uite un tort fara numar
    Attached Images Attached Images la_multi_ani_ps3_fara_numar.jpg

19. #639 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    da_l in colo mkv2vob ca stim sa f il folosim
    pe mine ma calca pe nervi tsmuxer assta

20. #640 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Nu e o problema strict legata de hardware. Eu am probleme cu PSN-ul. Am un cont pe USA pt. diverse jocuri si demo-uri. Problema e ca de azi, nu ma mai pot conecta pe acel user. Imi da o eroare in care ma anunta ca nu am voie sa folosesc acel user pt. a ma conecta la PSN. WTF? Nu am facut nimic aiurea. Am o gramada de jocuri cumparate cu acel user plus abonament la Qore, DLC cumparat si mi-e frica sa nu fi blocat accesul de pe ip-uri care nu sunt de US.
    Mda. Am sunat pana la urma la ei si tot nu vor sa-mi redeschida contul. Nu locuiesc in US si nu aia este adresa mea. Acesta a fost motivul. Am o gramada de jocuri cumparate de acolo

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 1175 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 532 1032 ... LastLast