emptysilence mkv2vob pune subtitrare in film daca ai fiser separat insa doar *.str, bineinteles acelasi nume pentru *.mkv si *.str
aberantu stie si conversia in vob ar trebui sa-ti rezolve problema sunetului (teoretic)
emptysilence mkv2vob pune subtitrare in film daca ai fiser separat insa doar *.str, bineinteles acelasi nume pentru *.mkv si *.str
aberantu stie si conversia in vob ar trebui sa-ti rezolve problema sunetului (teoretic)
Tavitsu: fac si eu ce pot, cand pot
Bimm3r: de ce nu faci ca mine, mai ales ca ai ambele console. Cand cauti un joc, vezi daca e mai ieftin pe PS3 sau X360... si iei pe ce iesi mai ok. Eu unul m-am decis sa iau doar exclusivitatile pe PS3 si restul pe X360. Trebuie sa recunosc, numai pentru exclusivitati, si tot merita PS3-ul. In plus, vine si Home-ul in curand![]()
stiu cum merge cu mkv2vob
merge si cu sub langa si merge si daca e sub inclusa in film
dar as vrea sa stiu ce naiba are de nu merge cu tsmuxer,desi are acolo sa selectezi subtitrarea
uneori ajuta sa postezi direct pe forumul oficial sau sa contactezi direct autorul. eu am avut o problema cu aviaxsub sau cum ii zice, i-am dat tipului mail si m-am conversat cu el. a fost super de treaba si mi-a explicat tot, asa ca in cazul in care nu reusesti sa afli altfel, cam asta ramane singura solutie.
emptysilence man daca esti convins eu nu te pot contrazic insa din experienta pot spune clar, mkv2vob:sincer nu am fost preocupat de cele de mai sus pentru ca in mkv2vob nu este specificat nicaieri ca ar suporta asa ceva, la fel cum nu suporta (ex) *.avi to *.vob desi eu as vrea sa suporte
- nu accepta *.sub
- daca filmul are subtitrare dupa conversie nu o sa mai fie
![]()
cit despre tsMuxer ... excelenta viteza de conversie insa intradevar subtitrarile nu le ia nici daca-l bati, am incercatdesi la Tracks afiseaza frumos fiecare fisier in parte, chiar ai optiuni la click pe fiecare, ba chiar recunoaste limba insa la final te trezesti fara subtitrare
![]()
am facut eu Requiem for a Dream din mkv in avi (codec x264)
originalul mkv avea subtitrarea inclusa in film, iar rezultatul a fost bineinteles un film subtitrat
asa ca nu este corecta afirmatia ta
Salut ! Am si eu cateva intrebari , in legatura cu ce televizor LCD pot lua pt a conecta PS3:
1. E obligatoriu sa aiba iesire HDMI sau exista adaptoare?
2. FullHD vs HDReady ?
3. Ce rezolutie ar fi indicat sa aiba , daca se poate sub 1920x1080 care din cate am vazut sunt destul de scumpe, cel putin pt mine
4. Ce mi-ati recomanda ?
E obligatoriu sa aiba iesire HDMI sau exista adaptoare?
De este obligatori sa aiba iesire hdmi
2. FullHD vs HDReady ?
Full hd daca iti permiti![]()
. Ce rezolutie ar fi indicat sa aiba , daca se poate sub 1920x1080 care din cate am vazut sunt destul de scumpe, cel putin pt mine
720p e ok
Sony bravia sau panasonic viera![]()
Am vazut ca a aparut PS3 160GB + Dualshock3 si Uncharted.
La acesta este posibil sa se intample cum s a intamplat cu varianta de 60GB ? Adica sa ma trezesc ca nu se mai fabrica si daca am problema si ma duc cu el la garantie sa imi dea unul reboot-at?
Mariusik: la toate exista posibilitatea ca in viitor sa nu se mai vanda. In mod normal, daca tu ai de 60GB si se buseste in garantie, intrucat nu vor avea cu ce sa ti-l inlocuiasca, normal ar fi sa-ti ofere posibilitatea de "upgrade" la modelul de 80GB sau 160GB.
Asta este ca si garantia aceea la memorii "pe viata". Sa fim seriosi, nimeni nu-ti va schimba in garantie peste 99 de ani acele memorii. Se considera ca produsul este EOL (end of life) si sunt obligati sa-ti ofere posibilitatea de a schimba cu un produs actual.
Dude, afirmatia era/este corecta intr-un anumit sens, cred ca este bine de stiut.
mkv2vob > Configuration > Preferred Subtitle Language (ex. la mine Romanian)
mkv2vob > Configuration > Always Encode Subtitles (ex. la mine neselectat)
Am luat urmatorul film: The Incredible Hulk (2008). La play cu MPC + fffdshow fisierul *.mkv am subtitrare in ENG, dupa conversie in *.vob am subtitrare in RO. Cum chestia asta m-a pus pe ginduri am inceput sa analizez situatia, asa ca am inceput cu nfo-ul atasat. Evrika ... hopa explicatia !
Source: The Incredible Hulk Blu-Ray 1080p Rus AVC TrueHD 5.1
Codec: V_MPEG4/ISO/AVC
Profile: [email protected]
Encoder: x264 core 62 r968M
Video: 1280*544 @4860 Kbps
Audio: Englis AC3 5.1 @640Kbps
Subtitles: English, Romanian
Daca *.mkv-ul are <Preferred Subtitle Language> ca si subtitrare atunci mkv2vob o va include in fisierul convertit altfel nu are ce.
Daca <Always Encode Subtitles> este selectat si filmul are cel putin o subtitrare inclusa (fie ea aceeasi cu cea audio) dar nu are <Preferred Subtitle Language> atunci mkv2vob va encoda subtitrarea existenta.
Americanii spun si ei La Multi Ani PS3. Pentru ei, ieri PS3 a implinit frumoasa varsta de 2 anisori. La cat mai multi cu cat mai multe jocuri bune !![]()
cred ca nu se potriveste chestia pentru console daca ne gindim binemai repede La cit mai putini ani PS3 ! hai mai repede PS4
![]()
da_l in colo mkv2vob ca stim sa f il folosim
pe mine ma calca pe nervi tsmuxer assta
Bookmarks