o sa trag cam greu cablu pana la playstation, dar daca asta inseamna sa vad un film la o calitate buna, ei bine, asta fac![]()
o sa trag cam greu cablu pana la playstation, dar daca asta inseamna sa vad un film la o calitate buna, ei bine, asta fac![]()
mie in red faction cand joc on line obinuieste sa ma scoata de pe psn,patiti si voi la fel?iar ce nu stiu si sunt curios e daca ps ul poate contamina virusi sau probleme de genu
omigi shockpads are back
MW2
Modern Warfare 2 Leaked Footage
In nici un caz virusi pe ps3, probabil e de la internet-ul tau , ori ai externu' slab ori ai facut conexiunea prost,vezi sa ai UPnP disabled
![]()
Eu am router...si cand aveam UPnP enabled si daca downlodam ( pica ) daca ma jucam online ( ma scotea din playstation network ).
rog si eu pe cineva sa ma ajute.. si sa-mi explice ce inseamna un joc steelbook sau steelbox.. sau cum s-o zice
Se refera la editiile de colectie, unele vin in cutii de carton, unele in carcase de metal (steel = otel, dar nu din otel sunt facute).
Steelbook e denumirea corecta si reprezinta carcasa metalica de la unele jocuri/dvd-uri/bluray-uri. Majoritatea se gasesc pe la editiile de colectie sau limited editions. ( SteelBook� - Premium Digital Media DVD Packaging & Blu-ray Packaging )
Cutiile alea de carton la care se refera paul se numesc cardboard sleeve, daca nu gresesc, si nu au nicio treaba cu steelbooks.
Atunci de ce varianta bioshock care are cutie de carton se numeste,,Bioshock steelbok edition"?
new Ratchet & Clank:A crack in time space gameplay....sweet
Ratchet�s Rocket: A Crack in Time�s New Space Gameplay � PlayStation.Blog
Bookmarks