Asa e si wii-ul da uite ca se vinde ca painea calda . poate ca dureaza pana o sa se obisnuiasca publicu cu aspectul controllerului si feelnigul oferit (nu cred ca cei de la sony o sa faca mario sau ceva jocuri de copii mici folosind maneta asta ) . de curiozitate , Natal ti se pare mai matur decat asta ?![]()
A reusit cineva sa descarce conferinta Sony de pe psn uk? Se pare ca au eliminat-o de pe psn...cum asa?
Inca un zvon
Google Vertaling
pt ca nu mi-a placut (am Prologu)... adica masina intercationeaza cu "world-ul" oribil... si in afara de grafica (care e doar fina nu neaparat si realista)... nu prea ai ce sa vezi... poate am ratat ceva care il facea interesant?
Drept sa iti zic cam ai dreptate dar trebuie sa si recunosti ca e cel mai frumos somulator auto la ora actuala. Se mai zice ca se schimba total gameplay-ul daca il joci cu un volan...
bun..deci pana azi am avut net la ps3 prin wireless ..un rooter la care intra o conexiune rds cu ppoe ..de acolo un fir in pc si wireless la ps3
astazi mi-a crapat definitiv si irevocabil rooterul...si nha a pus conexiunea la pc ...intrebarea e..cum pot sa dau conexiune si la ps3 prin pc [pc-ul imi sta tot timpul deschis oricum..sa il fac un fel de gateway]
multumesc pentru sfaturi
Cine stie cat costa curierul rapid si daca pachetul ajunge in aceeasi zi. (distanta buc-cluj)
ajunge in ziua urmatoare..dde exemplu il trimite dupa-masa si ajunge dimineata pe la 10...eu am platit 29 de lei transportu pentru un plic..buc-cluj![]()
Bookmarks