cool adaugama si te astept la bf bad company sau pe viitor res2, motorstorm 2, mk vs dc, fifa 09, little big planetsi felicitari pentru ps3, sa o joci sanatos
![]()
cool adaugama si te astept la bf bad company sau pe viitor res2, motorstorm 2, mk vs dc, fifa 09, little big planetsi felicitari pentru ps3, sa o joci sanatos
![]()
Cool ! Thanx ! In afara de Resistance 2 care nu cred ca il iau in viitorul apropiat, deoarece mi l-a imprumutat cineva pe primul si momentan nu fac altceva decat sa-mi impusc degetele de la picioare si pasarile dupa cer, restul chiar vreau sa le cumpar cand apar si cu siguranta o sa le joc si online.
iti recomand sa incerci ca va fi un demo cu re2, dupa 1-2 luni o sa te obisnuiesti cu controlu la shootere si pana acum cel mai usor pentru mine a fost resistence.
P.S daca vrei sa joci online mai tot timpu(ca mine) nu te baga pe wifi(decat daca ai un router de 200 de eu si un net extrem de bun)
Am luat aseara demo-ul de la GRAW 2 dar n-am mai apucat sa-l si joc. Pe asta l-am terminat pe PC si chiar eram curios cum e pe PS3. O sa-l incerc cand ajung acasa . Ma obisnuiesc eu si cu shooterele. Btw, exista pistoale wireless sau ceva de genul pentru ps3 ?
am inteles ca blocul optic mai cedeaza la ps3 in rest nu ar fi probleme majore ca la microbsoft
S-ar putea sa avem saptamana asta demo Mirror's Edge.
am tastatura si mouse pe usb si ca sa mearga la ps3 ar trebui sa umblu undeva la setari ???
care jocuri suporta rularea muzicii in backgound?? la toate jocurile pe care le am scire, this title cannot run music in backgorund (sau ceva de genu)
A mai auzit cineva ceva de PlayTV ? Ultima oara parca era un zvon ca va aparea in Octombrie .
Cum leg ps3 la calculator ? imi spunetzi va rog eu frumosMultumesc
Playstation-ul meu nu are decat 2 mufe USB si nu am sloturile pt card ... Este new playstation 3 80 gb ! Care este diferenta dintre al meu si alt ps3 cu 4 Mufe usb si slot pt card ? Astept un raspuns f repede ... Ms
Foloseste google, gasesti aproape orice acolo.Mai cauta si pe alte site-uri.
Se ieftineste PS3ul in SUA. Sa speram ca urmeaza si Europa.
PS3: Sony Price Dropping 40GB PS3 Model This Weekend
La unu` din controlere a inceput sa scartaie anologul stang cand misc de el...
Stie careva va rog ce sa ii fac?...exista vreun ulei special ?
Un link interesant, cu foarte multe detalii despre consola PS3:
PlayStation 3 Secrets
Am vazut ca baietii cu xbox360 s`au reapucat de cod4 si au organizat niste meciuri...
Propun ca si noi sa facem cateva meciuri...
Se baga cineva ?Just like old times
![]()
Bookmarks