tema clasica XMB setata pe default afiseaza la intamplare tot felu de culori care nu-s in lista de optiuni. ii un rosu intunecat pe care vreau sa-l pun ca main theme, stie cineva cum se selecteaza?
tema clasica XMB setata pe default afiseaza la intamplare tot felu de culori care nu-s in lista de optiuni. ii un rosu intunecat pe care vreau sa-l pun ca main theme, stie cineva cum se selecteaza?
Cum v-ar placea un SSD pe PS3? Poate careva dintre voi chiar are si ar putea impartasi niste impresii. Am auzit ca se misca foarte rapid consola chiar si in meniu, in GT5 ar fi superb.
nu inseamna neaparat ca nu o sa apara. La schema aia lipseseste si Twisted Metal si FF XIV care sigur vor aparea la anu da nu stim in ce perioada. De asemenea cred ca puteau sa puna si FF Versus XIII si multe altele care momentan imi scapa.
Oricum anul 2011 o sa fie unu bun pt gameri si unu f bun pt posesorii de ps3(atatea exclusive-uri sa se lanseze intr-un singur an...pfff si foarte multe sunt must-have-uri). De unde dom`le atatia bani si atata timp liber?
![]()
merg pe USB,cum sa nu,dar sa fie compatibile PS3 ... vezi pe altex,domo sau media galaxy(site) ... acolo sunt ceva volane ... p`acolo ma invart si yo de unul dar,inca,nu m`am hotarat ...![]()
Cine ma lumineaza si pe mine in legatura cu zonele astea la jocuri? Am vazut ca tot pomeniti ca nu stiu ce joc e din zona 2. Ce semnifica asta?![]()
Zona 1 - USA
Zona 2 - Europa
Zona 3 - Asia
Pe consola merge orice fel de zona dar conteaza atunci cand vrei sa iei DLC-uri.
Daca ai un joc care e zona 1 de ex, trebuie sa iei DLC de pe PSN US
Ca sa vezi ce zona este jocul, te uiti pe spatele carcasei, jos iar acolo ai sa vezi cifra 1, 2 sau 3.
chiar in prima fraza am raspuns la intrebare ... orice volan USB care este COMPATIBIL PS3(doar n`o sa fie USB dar compatibil only PC) ...![]()
Daca iau Uncharted 2 GOTY ,dau redeem la codul ptr DLC si dau contul si parola unui prieten care are de asemenea Uncharted 2 si isi downloadeaza si el DLC-urile,putem juca in acelasi timp MP cu DLC active ?
P.S.Stiu ca jocurile trebuie sa fie aceiasi zona.
Din cate am inteles din intrebarea ta, vrei sa descarci DLC-urile apoi pe contul tau vrei sa intre un prieten si sa descarce aceleasi DLC-uri cu acelasi cod...pai nu prea merge lucrul asta, daca ai descarcat o data un DLC nu-l mai poti descarca si a doua oara, in momentul in care folosesti acel cod nu-l mai poti refolosi.
Daca am inteles gresit intrebarea ta, corecteaza-ma.
salutare am si eu o problema cu psn nu pot sa ma loghez imi da eroarea 80710092, am cautat pe net si lumea spune ca trebuie resetat routerul, eu nu am router sunt pe conexiune wired
Bookmarks