Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 219 of 1175 FirstFirst ... 119 169 209 217 218 219 220 221 229 269 319 719 ... LastLast
Results 4,361 to 4,380 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #4361 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Are cineva idee cum se numeste melodia care incepe prin 3:35? Va rog mult,raman dator!
    YouTube - MGS4 Walkthrough Act 5(Liquid Death) Part 96 (No Alerts/Kills)

Walkman, melodia se numeste "Father & Son" realizata de Harry Gregson-Williams de pe Original Game Soundtrack. Ca si celelalte melodii se potriveste perfect pt un joc epic.

2. #4362 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by x_elx View Post
    Am o problema:Vreau sa conectez cablul de internet de la PC la PS3.Bag cablul in PS3 apoi merg la network settings si cand dau sa imi bag parola si username-ul imi zice ca sunt gresite,desi sunt foarte corecte.Nu am modem sau altceva,cablu direct

Buy a Router.Asa am rezolvat si eu problema.Altfel nu va merge

3. #4363 SP
    Member FusioN's Avatar
    pfff....chiar nu e nimic care sa mearga?

chiar voiam sa ma joc pe ps3...sa incerc MAG

4. #4364 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    E am net prin RDS..Am incercat de toate insa tot nu a vrut sa mearga.Am luat router si am rezolvat problema.

5. #4365 SP
    Member FusioN's Avatar
    nu merge nimic ((((((((((((((((((((((

6. #4366 SP
    Member Imperatore's Avatar
    tu scoti cablu din pc fara sa dai disconnect la conexiunea ta si local area connection cumva?

7. #4367 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by conortos View Post
    tu scoti cablu din pc fara sa dai disconnect la conexiunea ta si local area connection cumva?
    Sigur asta face, trebuie lasat cablul ala care-l scoti din pc 10-15 minute si apoi bagat in ps3. Daca nu ramane ipul pe fir sau asa ceva. Ma scuzati nu prea stiu ce se intampla, dar am patit si eu, si daca il lasi 10-15 minute si il bagi apoi in ps3 se rezolva.

8. #4368 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    multumesc pt raspunsuri

9. #4369 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Far Cry 2 nu mi se pare un joc prost

10. #4370 SP
    Member FusioN's Avatar
    ii dau si disconnect l-am lasat scos si am facut altceva...la local area connection cum sa ii dau disconnect?Disable?

11. #4371 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Buy a Router.Asa am rezolvat si eu problema.Altfel nu va merge
    crede-l pe cuvant...s-a chinuit destul si tot la router a ajuns sa scape

12. #4372 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Battle of the Exclusives: 2010 Manga | Video Games
    With all the recent shuffling about of the Fall and Holiday seasons’ line ups the remainder of the year is beginning to look more and more straightforward in terms of what to expect. For the most part only a handful of high profile games will be available before next year, and most of those are games that are sure to sell tremendously in any release window (Modern Warfare 2, Forza 3, Assasins Creed 2 etc.)...

13. #4373 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    destul de bine facuta lista, cu o singura exceptie : gears of war 3 no sa fie pt xbox 360 din cate am citit . momentam ps3-ul are mai multe exclusivuri si o mare parte dintre ele stim ca o sa fie de 5 stele . da acelasi lucru am putea spune si de xbox . poate la inceputul lui 2010 o sa avem o lista mai mare cu jocuri

14. #4374 SP
    Member Snoopz's Avatar
    este Sims 3 pe ps3 ?
    ca ma tot freaca un pustiulica la cap ..spuandu-mi ca are sims 3 pentru ps3
    exista?

15. #4375 SP
    Member unlike's Avatar
    ps3-ul citeste mkv-uri ?

16. #4376 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Snoopz View Post
    este Sims 3 pe ps3 ?
    ca ma tot freaca un pustiulica la cap ..spuandu-mi ca are sims 3 pentru ps3
    exista?
    Nu

17. #4377 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Quote Originally Posted by unlike View Post
    ps3-ul citeste mkv-uri ?
    NU!
    Dar poti viziona mkv-uri cu streaming de pe pc (folosesti ps3 media server sau tversity)

18. #4378 SP
    Member drati71's Avatar
    ii dau si disconnect l-am lasat scos si am facut altceva...la local area connection cum sa ii dau disconnect?Disable?
    Start/Settings/Network Connections/Mouse dreapta pe Local Area Connections si dai Disable, cand vrei sa-l activezi dai Enable.
    Eventual poti face un shortcut pe desktop si lucrezi de acolo. Mouse dreapta pe icoana Local Area Connection apoi Create Shortcut, apoi Yes... ti-l va pune automat pe desktop.

19. #4379 SP
    Banned Overlord73's Avatar

20. #4380 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Am o problema:Vreau sa conectez cablul de internet de la PC la PS3.Bag cablul in PS3 apoi merg la network settings si cand dau sa imi bag parola si username-ul imi zice ca sunt gresite,desi sunt foarte corecte.Nu am modem sau altceva,cablu direct

Problema frecventa, nu are legatura cu user/pass nici cu diconnect NIC, fiecare NIC are propriul MAC. Contul PPPoE este blocat pe MAC-ul PC-ului, singura solutie sunat la suport tehnic. Totusi cum a spus si Walkman ca sa eviti pe viitor cea mai eleganta solutie este router.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.