E am net prin RDS..Am incercat de toate insa tot nu a vrut sa mearga.Am luat router si am rezolvat problema.
tu scoti cablu din pc fara sa dai disconnect la conexiunea ta si local area connection cumva?
ii dau si disconnect l-am lasat scos si am facut altceva...la local area connection cum sa ii dau disconnect?Disable?
Battle of the Exclusives: 2010 Manga | Video Games
With all the recent shuffling about of the Fall and Holiday seasons’ line ups the remainder of the year is beginning to look more and more straightforward in terms of what to expect. For the most part only a handful of high profile games will be available before next year, and most of those are games that are sure to sell tremendously in any release window (Modern Warfare 2, Forza 3, Assasins Creed 2 etc.)...
destul de bine facuta lista, cu o singura exceptie : gears of war 3 no sa fie pt xbox 360 din cate am citit . momentam ps3-ul are mai multe exclusivuri si o mare parte dintre ele stim ca o sa fie de 5 stele. da acelasi lucru am putea spune si de xbox
. poate la inceputul lui 2010 o sa avem o lista mai mare cu jocuri
![]()
este Sims 3 pe ps3 ?
ca ma tot freaca un pustiulica la cap ..spuandu-mi ca are sims 3 pentru ps3
exista?
Start/Settings/Network Connections/Mouse dreapta pe Local Area Connections si dai Disable, cand vrei sa-l activezi dai Enable.
Eventual poti face un shortcut pe desktop si lucrezi de acolo. Mouse dreapta pe icoana Local Area Connection apoi Create Shortcut, apoi Yes... ti-l va pune automat pe desktop.![]()
Problema frecventa, nu are legatura cu user/pass nici cu diconnect NIC, fiecare NIC are propriul MAC. Contul PPPoE este blocat pe MAC-ul PC-ului, singura solutie sunat la suport tehnic. Totusi cum a spus si Walkman ca sa eviti pe viitor cea mai eleganta solutie este router.
Bookmarks