Pentru cine a terminat MGS 4 am si eu o intrebare. PM va rog mult.
mie mi-ar fi nefolositoare stiind ca voi sta cu ea offline tot timpu,raman la originale
iar daca as moda nu as iesi cu nimic mai ieftin
pentru ca daca imi cumpar original jocu dau 185 ron dupa care il vand dupa ce ma satur de jucat(majoritatea le dau in maxim o luna ,1-2 pe an reusesc sa le tin mai mult care mi-au placut prea mult)
si il dau cu 120-140 mai departe la mine in oras iar eu care mai pun bani cu un prieten la jocuri ies in pierdere doar 30-40 ron ceea ce m-ar costa mai mult un blank blu-ray si o unitate de scriere
ultimul exemplu fiind duty 6 am dat 2 mil pe el ,intr-o luna jumate l-am jucat de m-am saturat chiar si eu si prietenu asta al meu care cumpar cu el,m-am jucat chiar si online care ma dezamagit(nu ma atras) dupa care l-am vandut cu 140 ron(fiind impecabil ca asa le tin eu)
Am iesit in pierdere eu 30 ron,celalalt din bloc 30 ron oare mi-as mai dori sa o modez ???
Iar jocuri care le-am tinut mai mult timp fifa.killzone2,resistance 2,gta etc (80-100 ron) chiar daca le-am vandut dupa mult timp aproape un an tot mi-am scos ceva pe ele si in plus le-am rupt jucand online DECI ?????
SUNT EXTREM DE MULTUMIT ,raman la jocuri originale
Parerea mea ,scuzati ca am scris putin dezordonat
Doamne, sper sa fie adevarat. Killzone 2 a fost...
Rumour: First Killzone 3 info next month PlayStation University
voi ce ati vrea de la Killzone 3?A PSU (that’s Universe, and not the superior University by the way) Forum member named SkiTh has teased that soon he, and possibly Sony, will be able to bring Killzone 3 info to our eyes and ears. He writes:
Oh, by the way, I will have a LOT of Killzone 3 news next month.
sa nu incerce sa schimbe ceva radical pentru joc incat sa il strice de tot
sa nu grabeasca lansarea,dar mai mult ca sigur va fi primavara 2011
oricum ma astept la ceva calumea din partea lor (doar pentru ps3 care e perfect acest lucru)![]()
pai, poti sa-ti cumperi oricand skin si sa-l aplici pe consola ta.
uite unul cu FF Final Fantasy VII Advent Children Sticker Skin PS3 Game on eBay (end time 28-Jan-10 07:43:33 GMT) sau http://cgi.ebay.co.uk/PS3-Final-Fant...ht_2682wt_1165 si poti vorbi cu bodo sa ti-l aduca. http://www.consolegames.ro/forum/f41...ayasia-amazon/
mersi dar nu prefer consola direct cu skin din pachet.
sti cand/daca apare in eu,uk ps3 bundle cu final fantasy?
Aia despre care stii tu nu este skin,este o editie limitata PS3 ce a aparut doar in Asia.Read here for more news http://www.consolegames.ro/forum/f7-...double-strike/ .De asemenea,iti poti aplica orice skin pe consola.Ia legatura cu BodoPSX ,si sigur gasiti pe eBay ceva frumos![]()
credeam ca o sa apara in martie si in eu/uk bundleul.ok mersi de ajutor o sa caut pe ebay sper sa gasesc dar mai intai sa vad ce colet a-mi vine ori o consola ori ps3 jocuri.thx for help
Pai degeaba apare Bundle-ul man,ptr ca aia inseamna ca va contine in plus doar jocul,nu si carcasa cu Lightning.Aia e o editie limitata ptr. Asia care probabil ca nu se mai fabrica.
ok thx o sa caut pe ebay alte siteri sper sa gasesc.
mai am o intrebare consola este only japan adica limba din consola merge schimbata?
uite am dat peste un site din romania care vinde skinuriLista produse - Skin-uri PlayStation3 - Gamers'Shop
andrewqp nu mersi numi plac skinurile am incercat la un psp arata urat mai frumos e daca ati iei ceva cu edition simpsons,nfl,god of war.
mai am o intrebare consola este only japan adica limba din consola merge schimbata?
da ai si tu dreptate. un skin nu se vede chiar atat de bine, dar daca ai consola cum o am eu (zgariata) atunci cred ca s-ar recomanda un skin
.
daca mai gasesti o consola cu FF13 editie limitata, va fi la un pret destul de mare si nu trebuie sa-ti faci probleme daca PS e din japonia, poti oricand sa-i schimbi limba din meniu.
Am si eu o nelamurire.Cand mi-am facut prima data contul de PSN l-am facut pe US,asa mi-au zis niste colegi,ca daca il faceam pe RO nu mai aveam PStore si multe altele.Acuma am cateva jocuri Zone 2,Infamous/Uncharted2, si habar nu am cum sa-mi mai fac un cont pe UK si sa-l pastrez si pe cel de pe US si daca merge sa joc DLC's pe contul de US pentru trofee(deja am facut destule trofee si nu vreau sa o iau de la capat).Astept un raspuns.Multumesc.
Users-New User-PSN-Sign Up For PS Store-creezi un cont nou, de aceasta data pe UK
Da, DLCurile pot fi folosite si pe cont de US.
andrewqp thx for help.am gasit ceva laaaa 360-460lire daca primesc xboxul sau jocurile de ps3 sapt asta le vand si ami ajung bani![]()
Bookmarks