de pe psn uk nu stiu daca poti cumpara cu card din ro. daca gresesc imi cer scuze
Alege oricare de aici, tre sa mearga. Montana hotels and accommodation, hotel reservations in USA, by all-hotels.com
Nu functioneaza pe UK cu card de Romania, dar peste cateva zile ar trebui sa apara PSN UK cards pentru cei care vor sa-si ia DLC de pe UK pentru jocuri zona 2. Va aduce si webpredator, faceti o precomanda la el.
Sorry nu am stiut ca si tu ai de vanzare.
Completare la postul meu de mai sus"Sau comanda PSN UK Instant Code" de la BoDoPSX
*Si eu am precomanda, sper sa nu mai amane inca o data.
de ce imi zice cand ies de pe contul de uk si vreau sa intru cu cel de us ca nu pot sa ma conectez cu o alta adresa
Am incercat din nou astazi sa-mi activez contul de paypal, mai incercasem acum cateva luni bune si nu am stiut care e faza cu codul.
Acum niste intrebari:
1. Pot suna la banca sa-mi spuna acel cod de activare? Am inteles ca unii din voi ati reusit asa, fara sa mergeti sa cereti extras de cont.
2. Daca sun la banca ce trebuie sa-i intreb exact?
3. Daca mi-am facut astazi contul de paypal, pot suna astazi la banca pentru cod sau trebuie sa astept un numar de zile?
Toate intrebarile tale aveau raspuns daca sunai la banca
Nu stiu daca-ti divulga informatii din extrasul de cont prin telefon. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ceri un extras de cont pe perioada in care ti-a fost debitat contul cu suma de test de catre PayPal, in dreptul tranzactiei aparand un text "EXPUSE" langa care se afla un numar de patru cifre, acele patru cifre reprezentand codul de verificare.
In principiu cred ca poti cere aceste informatii bancii oricand.
daca imi cumpar ceva de pe psn de exemplu un joc , daca formatez hardu pierd si jocul nu ???
iti ramane in download list
daca ai formatat..intri in account managerul tau...transaction manager...download list si dai download din nou
aha ok ca ma gandeam sami iau ceva de pe acolo ms mult asa m-am mai linistit un pic ms mult
Bookmarks