Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 222 of 1175 FirstFirst ... 122 172 212 220 221 222 223 224 232 272 322 722 ... LastLast
Results 4,421 to 4,440 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #4421 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    LittleBigPlanet Free 'Norse Mythology' DLC PS3 Pack is Available

PlayStation.com
    E aceeasi treaba postata si acum o saptamana doar pentru cei cu jocul zona 1?

2. #4422 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    nu tine neaparat de ps3...insa am zis sa il postez aici...
    ce vremuri...

3. #4423 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Am si eu o problema. Incerc sa joc Top Spin 3 cu un prieten si nu ne putem conecta. Am verificat la Internet Connection Status List, pe PS3, si singura diferenta este ca la el nu apar acele adrese de DNS. Eu am (UPC) 80.XX.XX.XX, el are (Click-Net) 0.0.0.0

4. #4424 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Consola este direct legata la modemul clicknet sau la router?

5. #4425 SP
    Junior Member johnnyssid's Avatar
    Am si eu o problema cu ps3-ul. Nu imi vede anumite formate de video si audio. Ce as putea sa fac sau ce formate suporta ps3-ul?
    Si mai am o intrebare: daca am tras un film (bluray 1080p), format mkv, de ce nu merge sa il deschid?
    Imi da "there are no titles". Imi trebuie alte setari ale ps3_ului?
    Daca da, care sunt acelea?
    Multumesc anticipat!!!
    Imi puteti trimite raspunsul pe email [email protected]

6. #4426 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Am o problema cu storeul am cumparat cateva jocuri fara nicio problema si am mai vrut sa cumpar unul dar mi-a dat o eroare "The credit card file information is not valid" am bagat datele din nou si mai sunt si bani pe card stiti cumva ce pot face?

7. #4427 SP
    Senior Member mark's Avatar
    PS3 nu citeste mkv-uri. Trebuie sa encodezi mkv-urile in alte formate: avi, vob, mpeg. Lucrul asta il poti face cu programul mkv2vob, il gasesti pe google. De asemenea sunetul daca e DTS iti va merge doar daca ai sistem de sunet legat la consola prin cablu optic, altfel trebuie sa modifici DTS-ul in AC3 tot cu acelasi program. Per general mai documenteaza-te si tu pe google ca gasesti tot ce vrei. Daca insa crezi ca e prea complicat ce zic, poti oricand sa cumperi filme originale Bluray intre 50-100 ron/buc si doar bagi discul in consola si gata filmul.

8. #4428 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Sau poti folosi Ps3 Media server si rulezi mkv-urile direct de pe pc.

9. #4429 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Completare: daca te tine calcu...

10. #4430 SP
    Junior Member itallianul21's Avatar
    hai sa mai pun una din multele mele intrebari stupide mie de ce nu mi se vede poza la avatarul de pe console ???

11. #4431 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by itallianul21 View Post
    hai sa mai pun una din multele mele intrebari stupide mie de ce nu mi se vede poza la avatarul de pe console ???
    Pentru ca:
    a) nu l-ai pus
    b) nu stii sa il pui

Eu am toti banii pe (b) !

User CP: -> Edit Your Details -> Edit Avatar (Stanga) -> Browse -> Enjoy.

12. #4432 SP
    Member MSlv's Avatar
    cati bani mai ai pe card fata de cat costa ce vrei sa cumperi? stiu ca si eu am incercat sa cumpar ceva cand mai aveam vreo 40 de lei si nu am putut. acum n-am mai incercat.

13. #4433 SP
    Member MSlv's Avatar
    fii putin mai explicit. care poza si care avatar? ca ai 2 variante, offline sau online, independente una fata de alta vizavi de poza.

14. #4434 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Am si eu o intrebare e unde pot face si eu comanda de accesorii pt Playstation 3 dar sa NU fie de la noi din tara ca vreau sa le iau mai ieftin ?

15. #4435 SP
    dupa cum se vede am reusit ms laurentiu miai fost de ajutor

16. #4436 SP
    hmm am o problema eu am reusit sami fac cont pe uk singur no fost greu dar nu pot sami fac pe us pentru ca imi cere o adresa valida de unde sa o iau am incercat sa caut pe google una de restaurant una de hotel nu am reusit cum ar trebuie sa fie formata o adresa corecta pls sa ma ajutati

17. #4437 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Pai , gen , ce te-ar interesa ?? Poti apela la ( in ordinea numerelor de pe tricou ) :
    Mai poti comanda si tu personal , daca ai Card Bancar de pe thehut.com , zavvi.co.uk , dar exista unele riscuri sa nu ajunga produsele sau sa ajunga mai tarziu decat preconizeaza .

18. #4438 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Dezinformare, nu ai nevoie de niciun card bancar embosat, iti faci frumos un cont curent la orice banca, ii atasezi un card Visa Electron si you're set, poti face cumparaturi de la orice magazin care trimite in Romania.

19. #4439 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Dezinformare, nu ai nevoie de niciun card bancar embosat, iti faci frumos un cont curent la orice banca, ii atasezi un card Visa Electron si you're set, poti face cumparaturi de la orice magazin care trimite in Romania.
    Mersi mult Grey. Eu chiar aveam nevoie de informatia asta. Si sunt curios ca sa pot comanda de pe PSN Store US sau UK ce tip de card trebuie sa imi fac (ING parca auzisem, dar nu stiu de care). Multumesc anticipat.

20. #4440 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Daca ai un VISA cumperi si de pe luna .Eu folosesc un card de 8 luni si am cumparat de peste tot.Nu cred ca trebuie la o anumita banca.Nu imi trebuie sa comande altul pt mine n-ar fi problema dar dupaia sunt nevoit sa platesc si posta romana pana in Constanta.Imi fac singur comanda de fapt mi-am luat cateva jocuri dar vreau sa vad ce mai folositi voi .La accesorii sunt diferente mari de preturi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.