Fara probleme. Teoretic pina in la 2TB (limita FAT32) nu trebuie sa fie nici o problema. Important sa fie SATA si 2.5".
Fara probleme. Teoretic pina in la 2TB (limita FAT32) nu trebuie sa fie nici o problema. Important sa fie SATA si 2.5".
Salut !
Am jucat COD4 si COD5 in MP si n-am avut mari probleme cu net-ul, aveam 3 linii verzi majoritatea timpului, dar acum la COD:MW2 majoritatea timpului (asta ca sa nu spun tot timpul !) am 2 linii galbene, cate o data merge, dar cel mai des "crap" ca un erou si sunt singurul cu galben din 12-18 players. Ce este de facut ?
Am net de la ClickNet(6Mb) si am conectat PS3 cu un switch; Am inteles ca ar merge mai bine daca as conecta un router, care apoi trebuie configurat.
Ce router asi putea folosi ?
Regards!
mai sunt 400 de coduri pentru mag beta http://thegameraccess.com/ps3/500-ma...s-up-for-grabs
Este linkul de 2 ori. Ca și cum ar fi www.google.rowww.google.ro.
Ăsta este linkul corect.
Nu merge mai bine daca conectezi un router. Ai, insa, multe alte avantaje, in principal de securitate.
Multumesc, Pizzi !
Dar ce "viteza"(broadband speed) ai ? Eu am numai 6Mb;
Multumesc mult inca o data !
Regards.
salut,as vrea sa stiu daca poti sa conectezi ps3 la un sistem audio 5.1 fara sa fie nevoie de intermediar.de ex eu il am conectat prin fibra optica cu dvd playerul care la randul sau reda prin boxe sunetul.nu stiu daca conteaza dar o sa mentionez si asta: dvd playerul si cu boxele sunt sistem home cinema,wooferul nu are nici o mufa nici o intrare.e legat direct cu dvd-ul.nu ma super nici daca recomandati si un sistem audio.va multumesc anticipat.
---------- Post added 02-12-2009 at 08:53 PM ----------
scuzati eventualele greseli gramaticale,dar scriam in graba de la servici.da stiu ca scuza asta a mai fost folosita de 1000 de ori pana acum,dar alta mai buna n-am.![]()
Salutare, cum fac si eu sa cumpar de pe PSN US cu card romanesc? Adresa contului US e undeva prin Texas, cum rezolv cu adresa romaneasca a cardului, astfel incat sa nu-mi mai dea eroare cand vreau sa incarc contul?
De ce cand fac streaming intre pc si ps3 si vreau sa vad un film de pe pc calitatea filmului este mult scazuta decat daca il vad direct de pe pc???
Probabil ai tvu mai mare ca monitoru ...si calitatea filmului e slaba...incearca un blu ray sau dvdrip.
salut,as vrea sa stiu daca poti sa conectezi ps3 la un sistem audio 5.1 fara sa fie nevoie de intermediar.de ex eu il am conectat prin cablu optica cu dvd playerul care la randul sau reda prin boxe sunetul.nu stiu daca conteaza dar o sa mentionez si asta: dvd playerul si cu boxele sunt sistem home cinema,wooferul nu are nici o mufa nici o intrare.e legat direct cu dvd-ul.nu ma supar nici daca recomandati si un sistem audio.va multumesc anticipat.
Dacă ai Mastercard, forget about it, nu va merge. VISA Electron majoritatea merg �n schimb.
Bagă şi tu adresă de California, mai lasă Texasul, să nu te trezeşti cu taxe peste preţul afişat.
Nu prea contează ce scrii la adresă, doar codul poştal să potrivească. Sugerez pentru inspiraţie un celebru serial cu şi pentru adolescenţi![]()
Bagat adresa de California, dar "Your card is no longer valid. Please try a different credit card"![]()
Bookmarks