LOGITECH Z5500 are cablu optic.Adica-l poti conecta direct la PS3.Si cred ca este cel mai folosit sistem audio la PS3.
LOGITECH Z5500 are cablu optic.Adica-l poti conecta direct la PS3.Si cred ca este cel mai folosit sistem audio la PS3.
Inainte sa bag adresa de California cu street code existent, imi zicea ca address not valid. Acum mi se pare ca imi valideaza adresa, dar imi zice card no longer valid.
Am Visa Electron de la Banca Transilvania, expira peste 2 ani. Eu mai incerc...
Tot 6Mb. Cred ca avem acelasi tip de abonament. Ca sa-ti faci idee ce poate tine acel abonament: am 2 calc si 2 ps3 legate toate la acelasi router. In majoritatea timpului sunt deschise laptopul si unul dintre ps3-uri. dar sa stii ca am avut deschise ambele ps3-uri si laptopul, toate in acelasi timp si nu am avut nici cea mai mica problema cu netul. Doar un ps3 e legat cu cablu, restul sunt wireless.
am vazut ca sistemul asta e cel mai folosit.am 2 probleme cu el totusi:1)satelitii spate trebuie neaparat sa stea pe niste postamente mai inalte,deoarece n-am cum sa le prind de pereti si nici n-am unde sa le pun cu piciorul ala mic pe undeva si a 2)pretul e destul de maricel,adik un home cinema cu tot cu dvd-player si cu cablu optic bineinteles e cu 2-3 mil mai ieftin.numai ca eu vroiam sa renunt la dvd player ca prea se incarca locul cu tot felul de fire si prostii.va multumesc pt raspuns si daca mai aveti si alte sugestii as fii bucuros sa le aud.
Man, nu mai merge de o gramada de timp! A mers acum doi ani, cand mi-am facut si eu contul. Te lasa si sa schimbi cardul cand expira. Insa daca vrei acum sa bagi datele cardului nu merge pe nici un PS Store din nici o tara, decat daca adresa cardului este aceeasi cu adresa declarata.
Si nu va chinuiti cu Entropy si alte chestii d-astea ca nici alea nu mai merg. Am cautat in disperare o metoda de a pune bani pe contul de UK si n-am gasit. Am apelat la Robert Dinu pt ca are card de UK.
Dar pentru USA nu stiu pe nimeni care sa ofere serviciul asta, asa ca te sfatuiesc sa iti iei card de pe Play Asia (sau orice alt site care permite). Exista carduri pe care le cumperi si primesti pe mail codul, si dupa ce bagi codul iti intra banii in cont, astfel nu trebuie sa platesti shipping si sa astepti o luna sa vina. Asta am vazut pe UK, dar probabil ca e aceeasi treaba si pentru USA>
mai am o intrebare mai stupida ce-i drept dar vreau sa stiu ce dezavantaje prezinta PS3 fata de cel normal.sau avantaje.bine in afara ca e mai subtire![]()
Un tutorial pentru Youtube HD sau alt site cu clipuri HD pe browserul PS3 ? Ce siteuri mai aveti la bookmarks daca folositi browserul ?
Multumesc de raspuns, Pizzi !
Coincidenta sau doar intamplare dar sunt in aceasi situatie (primul play 3 a "crapat" si l-am trimis la garantie cu ajutorul lui Razvan, asta a durat 3 luni...nu puteam sa stau pe "uscat" asa ca am mai luat unul de 80Gb) acum am doua PS3 de un an de zile ...deh ! ma cam ustura la buzunar dar distractia e pe masura!
Multumesc si poate am sa te mai deranjez cu un PM cand o sa vina routerul, daca nu ma descurc sa-l configurez.
Great regards.
astazi m-am jucat Uncharted 1 si m-am blocat ...deci il salvez pe sully dupa care stau intre patru statui..iar in centru arata o busola..ce trebuie sa fac?..daca invart statuile nu se intampla nimic...thx in advance
daca folosesti PS3 Media Server, acesta are niste setari de transcodare (cred ca asa-i zice), practic iti ajusteaza calitatea redarii prin streaming in functie de puterea calculatorului si retea.
nu stiu daca este o functie auto, insa poti seta chestia asta manual pe la settings parca.
este valabil mai ales la mkv-uri sau orice film cu rezolutie mare. la divx-uri n-ar trebui sa ai probleme.
fain asa,m-am gandit si eu la varianta asta.dar eu nu am perete in spate.stai sa vad daca pot sa pun o poza.ideea e ca nu ar iesi simetric sunetul si singura varianta ar fi ca boxele sa stea pe un picior mai inalt langa canapea.nici nu stiu daca am reusit sa pun poza sau nu.am incarcat eu ceva aici....
Bookmarks