stie cineva si-mi spune si mie:
- de ce de blocheaza filmele transmise wireless de la PC catre PS3 prin PS3MediaServer via router?
multumesc
stie cineva si-mi spune si mie:
- de ce de blocheaza filmele transmise wireless de la PC catre PS3 prin PS3MediaServer via router?
multumesc
Bun am o problema mai exact cu TV LCD dupa ce rulez joc sau film tv incepe sa palpaie si trebuie sa il scot din priza si sa o iau de la capat. Si tv si playstation 3 sunt noi .
Poate cineva sa ma ajute am introdus gresit setarile ????
HK and EU PlayStation Store get Premium Avatars | SCRAWL
In a surprising turn of events, it looks like Sony is taking today to finally release Premium Avatars on the PlayStation Store. This week’s update is happening early in light of the holidays and the Hong Kong update has already rolled out, bringing along Premium Avatars with it.
For $8.00HKD (approx. $1.00 USD), gamers can download this pack of four LittleBigPlanet Premium Avatars (pictured above).
While great and all for Hong Kong, we’re hoping Sony chooses today to release Premium Avatars in both North America and Europe, as well. Hopefully, they’ll release several packs, as everyone is going to have the same set of avatars if they only decide to release one.
Update: Euro update is out. Also contains LittleBigPlanet Premium Avatars — fourteen to be exact.Premium Avatars
• LittleBigPlanet – (�0.20/€0.25 each)
- Sackboy Avatar
- Craft Earth Avatar
- My Moon Avatar
- Sky Avatar
- Arrr! Avatar
- Marvin Avatar
- Gloria Avatar
- Great Blue Avatar
- Frost-E Avatar
- Hugo Avatar
- Lily Pad Avatar
- Christmas Tree Avatar
- Santa Avatar
- Giftboy Avatar
Aviz celor care se joacă pe cont de RO şi folosesc conturi UK/US doar pentru cumpărături: aceste avataruri "premium" pot fi folosite doar de userul PSN care le-a cumpărat. Av�nd vreo 62 de pence rămaşi pe UK (cu care nu se poate cumpăra nimic altceva) am achiziţionat unul. �n lista de Premium Avatars din Account Management �mi apare sackboy-ul de �0.20 doar la contul UK -- la RO şi US nada.
Salut,
am folosit PS3 pe un LCD cu cablul HDMI. Acum cand incerc sa-l folosesc pe un televizor mai vechi cu cablul RCA nu am semnal video
mersi de ajutor
@PiP - uite aici: Reset PS3 Video Setting - Blank Screen - How to switch from HDMI to Composite - Composite to HDMI | Portfolio of Purazar Bhadha
Power Button este cel de l�ngă Eject, NU cel din spate.Originally Posted by Purazar
mi-am luat si eu o consola ps3 ...
Ma intereseaza si pe mine la controlerul Sixaxis , sunt 4 leduri ... cum imi dau seama ca s-a incarcat de tot ?
Dacă este �ncărcat full nu mai clipeşte niciun led (c�nd controllerul este conectat pe cablu USB), răm�n(e) aprins(e).
@toto: Urmează acest ghid: Port Forwarding PlayStation Network on the Thomson/Alcatel SpeedTouch 516
Ghidul este pt. SpeedTouch 516. Dacă ai alt model de modem şi nu-l găseşti pe site, let me know.![]()
Pentru cei pe Clicknet care au aceleasi probleme DNS (80710102) la logare pe PSN va recomand sa incercati asta :
Originally Posted by boardsus.playstation.com
De cand am facut setarile de mai sus nu am mai avut nici macar o eroare DNS la conectare !
Posibil sa mearga si pentru alti provideri, dar nu pot confirma. In schimb pentru cei cu clicknet, le pot confirma ca functioneaza.
Bookmarks