ms drati71 am sa incerc si un film .avi de pe un cd sa vad daca reusesc sa-l rulez
ms drati71 am sa incerc si un film .avi de pe un cd sa vad daca reusesc sa-l rulez
ma poate ajuta si pe mine cineva va rog...deci:
Cablul de la net vine de afara direct in pc...ce trebuie sa cumpar pentru a putea avea net si pc si pe ps3..ceva router..cum este acel router wireless?..trebuie sa mai cumpar ceva pentru a avea conexiune la ps3...sau sunt routere cu fir?..si trebuie sa ai doua cabluri ..unul in pc si unul in ps3..imi puteti recomanda ceva routere ..multumesc
Poti lua router wireless si inca un cablu de internet. Cablul care intra acum in calculator va intra in router, cablul pe care il cumperi va intra in router si dupaia in PC, iar PS3 se va conecta wireless.
Daca vrei wireless la PS3 ,iti cumperi un router,in care bagi cablul care vine "de afara" ,apoi il configurezi,conectezi PC-ul prin cablu la router(un router normal are 4 porturi),iar pe PS3 poti pune net wireless(intri in Network Settings si il configurezi acolo)sau la fel ca la PC,tot prin cablu
Nu e nicio problema. Eu am cate un freeze in fiecare zi si dureaza mai mult sa se inchida cateodata.De cand am instalat versiunea 3.15 n-am mai avut probleme.Cred ca e si cum zice Donely, pentru ca eu am un stecher cu 5 prize si toate sunt ocupate- Ps3,Pc,Xbox etc. O sa incerc sa-l las singur pe o priza, luni ca sunt tot weekendul plecat.![]()
Uncharted2 din cate stiu eu foloseste resursele la maxim,luati si asta in considerare.
deoarece ma tenteaza sa imi iau si un psp...aveam cateva intrebari:
1. daca respectivul model e modat...poate sa fi fost cumparat si ieri...garantie e pierduta , nu? [banuiesc ca se umbla in interior la modare]
2. sunt jocuri cu trofee..din cate am vazut te poti loga cu contul de psn?
3. exista o diferenta de performanta la psp 2004...3004 etc?
1. Nu pierzi garantia. Daca il duci la garantie pui firmware oficial.
2. Nu sunt jocuri cu trofee. Te poti loga cu contul de PSN pentru a intra pe PlayStation Store.
3. PlayStation Portable - Wikipedia, the free encyclopedia
hmm vreau sai iau la cineva de craciun un joc stiu cai plac simulatoarele de fotbal sincer nu am jucat nici unu de aia apelez la voi care e mai bun fifa sau pes ????????? va multumesc
![]()
Joace demourile, eu asa am facut.
Desi momentan nu detin niciului dintre cele 2 jocuri cred ca voi cumpara PES. Mi-au placut mai mult suturile, grafica e buna si are ceva care ma atrage foarte mult. Pe de alta parte Fifa are mai multe campionate si un multiplayer mai bun.
Bine bine, si daca foloseste resursele la maxim inseamna ca tre sa se opreasca consola singura asa de capul ei? Nu mi se pare deloc in regula acest lucru...hai sa zicem despre freeze ca este cat de cat normal, si stiu ca se intampla tuturor acest lucru insa despre stingerea (intra in standby) singura a consolei dupa ce joci un joc nu am mai auzit![]()
mi-am luat acum 2 luni un headset din anglia pentru ps3, dar nu merge, cred e stricat din fabrica. si acum vreau sa-mi mai iau unul dar din Romania. ce imi recomandati in jurul sumei de 70-80 ron? eu ma gandeam la modelele astea Jabra BT2010 Headset reviews - CNET Reviews Jabra BT2015 - Bluetooth headset - discreet and intuitive design Nokia BH-104 - headset Review | ZDNet: Reviews
Bookmarks